Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdmi yok.. büyük ihtimalle satıcının hatası... otg kablo beklerken içinden hdmi çıktı... ucuz ve kaliteli olsun isterseniz tornadoyu gerçekten tafsiye ederim şuan için.. tam net bir şey söyleyemem şuanda.. ama hdmi umurunuzda değilse tornadoyu alabilirsiniz.. birde sanırım ainol yakında türkiye pazarına da girecek.. öyle birşeyler gördüm nette.. bilginiz olsun
  • Netten video izlemeyi denednz mi hc donma veya kasma oluyormu? birde apshalt 6 die bi oyun war yaris oyunu onu deneyebilirmisnz urun hosuma qitti bende siparis wermeyi dusunuyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtubeden video izledim.. donma vs yapmadı.. flash player 11 güncelledim marketten... asphalt denemedim ama six guns.. bia 2 hd bunlarda donma kasma vs yapmadı
  • six guns hiç kasmadımı yahuuu
  • facebookdaki oyunları oynatıyorumu cihaz?
    okey Poker vs..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • six guns zerre kadar kasmadı.. ben bile hayret ettim.. acaip seri oynattı.. auroradan daha iyi bir şekilde.. Aurora da bile hafif donmalar oluyordu.. bunda olmadı.. facebook denemedim ama puffin web browser ile sorunsuz oynayacağınızı tahmin ediyorum
  • Arkadaşlar arka plan siyahken dokunmatiği tuşladığınızda cihazın orta bölümünde hafif dalgalanma oluyor mu? Dikkatli bakınca öyle birşey gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanellez

six guns zerre kadar kasmadı.. ben bile hayret ettim.. acaip seri oynattı.. auroradan daha iyi bir şekilde.. Aurora da bile hafif donmalar oluyordu.. bunda olmadı.. facebook denemedim ama puffin web browser ile sorunsuz oynayacağınızı tahmin ediyorum

Kardeşim facebook oyunlarında sıkıntı olmazsa bende almayı düşünüyorum denersen sevinirim birde skypede görüntülü konuşma şansı varmı?
  • hayırlı geceler bahsettiğiniz tablet şu heralde ;
    http://www4.buyincoins.com/details/7-ainol-novo-7-tornados-android-4-0-arm-cortex-a9-1ghz-tablet-pc-8gb-1gb-ram-product-15970.html

huawei e176g 3g modem destekliyormu?
  • arkadaşlar 74 dolara alacağım kargo dahil
    http://www.aliexpress.com/snapshot/107842945.html
    sizce bi eksikliği varmı? değerlendirip soylerseniz sevinirim
  • facebook oyunlarına bakmaya çalışayım.. ama facebook ta hiç oyun oynamıyorum. diğer sitelerden bakayım açarsa belirtirim.. 3g modem denemedim deneme şansımda yok maalsef.. otg kablo göndermemiş satıcı.. ama 3g dongle support yazıyordu.. buda 3g modemler sorunsuz çalışacak demek oluyor.. tabletin şuan için tek eksiği.. şarj girişinin mini usb olması ve tablet kapalı iken şarj olmaması.. şarj oluyor diye gösteriyor ama maalesef olmuyor.. dün gece tableti şarja taktım kapalı halde.. ama şarj olmamış..
  • 74 dolara aldım aliexpresten hayırlısı bakalım
  • hayırlı olsun. arkadaşlar marsda da mı HDMI yok? yukarda var demişlerdi. özelliklerine bakıyorum yok öyle birşey
  • quote:

facebook oyunlarına bakmaya çalışayım.. ama facebook ta hiç oyun oynamıyorum. diğer sitelerden bakayım açarsa belirtirim.. 3g modem denemedim deneme şansımda yok maalsef.. otg kablo göndermemiş satıcı.. ama 3g dongle support yazıyordu.. buda 3g modemler sorunsuz çalışacak demek oluyor.. tabletin şuan için tek eksiği.. şarj girişinin mini usb olması ve tablet kapalı iken şarj olmaması.. şarj oluyor diye gösteriyor ama maalesef olmuyor.. dün gece tableti şarja taktım kapalı halde.. ama şarj olmamış..

Kapalıyken şarj oluyor, istersen bir daha dene.
  • bende şarj olmadı.. tablet açıkken şarj ettim.. rom kurmaya gerek yok.. içindeki orjinal rom rootlu geliyor.. allwinner mod ve chainfire 3d pulings lerle birlikte mutlaka kurun... splinter cell i test ettim şuanda.. donma kasma yok harika oynanıyor.. chainfire3d ile birlikte tabikide.. bu arada rom kurmak isteyenler.. ben orjinal rom u elledikten ve orjinal rom a geri döndükten sonra wifi performansı çok abartı düştü bilginiz olsun.. çekim gücü çok aşırı düştü... rom kurmak içinde rardaki klasörü çıkarın klasörün içindeki herşeyi sd kartı fat32 olarak biçimlendirdikten sonra kök dizine atın yani sd karta atın.. ses kısma tuşu ile birlikte tableti açma tuşuna 4 sn kadar basin otomatik formati basip yükleyecek...

denenen oyunlar.. splintercell (chainfire3d ile) bia 2 (chainfire 3d ile) six guns ( allwinner mod ile galaxs s2 yapin yeterli)

denen uygulamalar... facebook youtube skype müzik film vs.. ( hepsi sorunsuz)

şarj süresi : saat 1 den beri tablet açık format oyun vs vs şuanda anca %30 a düştü şarj.. şarj süresi harika...

kısacası tablet çok iyi.. tek eksiği bende kapalıyken şarj olmadı.. olduğunu gösterdi simge çıktı doldu dedi ama tableti açınca şarj olmadığını gördüm... birde acilen ainol un rom yapması gerekmekte çünki bu rom tam bir felaket.. sorun dolu.. kendi kendine tıklamadığım halde dokunmadığım halde birşeyler açıyor vs vs.. buda romdaki bug lardan oluyor.. yakında da düzgün bir rom zaten çıkar...

• ben feiyu rom kurdum 26mayıs da genel olarak memnun sayılırım tableti galaxy s II oalarak goruyor,apk inidirip kurdum bişeyler,daha nete gıremedım tablette,3gmodemle laptoptan gırıyorum otg kablo olmadıgından tablette gıremedım nete,normalde laptopta lablosuz ag olusturup netı paylastırıp baska bılgısayardan baglanabılıyordum,ag kurunca tablet o kablosuz agı kurmuyor,bu sekılde laptoptakı ınternetı tablette kullanabılmemın bır yolu var mı acaba?
  • easy teather vardı yanlış hatırlamıyorsam işine yarayabilir... aspahalt 6 hd adranalin.. sorunsuz açtı.. cihaz gerçekten kalite.. donma takılma vs hiç birşey yok..
  • bencede cıhaz cok kaiteli,fiyatının cok cok ustunde,sesi de mukemmel
  • an ittibari ile feiyu mod rom kurdum.. rom da kamera yüklü değil.. haliyle kamera çalışmıyor.. kurmak isteyenler bunu dikkate alsınlar
  • quote:

an ittibari ile feiyu mod rom kurdum.. rom da kamera yüklü değil.. haliyle kamera çalışmıyor.. kurmak isteyenler bunu dikkate alsınlar

Stabil calisiyor mu? Aslında cihazın üzerindeki rom da fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.