Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TORNADO CU arkadaşlar hangi romu kullanıyorsunuz memnunmusunuz elime yeni geldi bir sürü çince var
    bana hangi romu önerirsiniz?
  • orjinal rom.. feiyu nun romu da çince... başkada rom yok.. orjinal rom en iyisi.. allwinner ve chainfire 3d sorunsuz kullanılıyor.. ama custom rom ve diğer rom benim verdiğim.. bunlara kurunca tablet kitleniyor.. orjinal rom da ekran sapıtmaları vardı bende.. dili ingilizce yapınca ortadan kalktı.. türkçe de sorun var.. sistemi sapıttırıyor.. çince apkları ana ekrandan temizlersin gözüne hoş gelmiyorsa ama şuan için en iyi rom orjinal rom :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanellez

orjinal rom.. feiyu nun romu da çince... başkada rom yok.. orjinal rom en iyisi.. allwinner ve chainfire 3d sorunsuz kullanılıyor.. ama custom rom ve diğer rom benim verdiğim.. bunlara kurunca tablet kitleniyor.. orjinal rom da ekran sapıtmaları vardı bende.. dili ingilizce yapınca ortadan kalktı.. türkçe de sorun var.. sistemi sapıttırıyor.. çince apkları ana ekrandan temizlersin gözüne hoş gelmiyorsa ama şuan için en iyi rom orjinal rom :))

çinceleri sildim kökten allwinner yükledim ama chainfree nasıl kullanılıyor detaylı anlatırsan sevinirim ekran sapıtması çok kötü.
    ben kullanmayacağım ingilizce kullanamazlar.
    7''te 1024x600 e alışmısım 800X480 çok az geldi dokunmatikte elff kadar iyi değil
    ama antutu 3300 altı elfe acaip fark attı
    quadrant dada 1800 aldı ordada elfi geçti

• Alet kalite.. İslemci a10 dan kat kat ustun.. Chainfire marketten indirin.. Acin.. İnstall diyin restart atacak.. Googleden chainfire pulings yazarsaniz pulingsleri indirirsiniz.. Tabletin icine atin..chainfire i calistir.. Altta install pulings var ordan installayin.. Sonra geri gidin..defoult settings ten power r yi secin tamamdir.. Turkce sapitiyor.. Kesinlikle tr yapmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an en ucuz buyincoinste mi satiliyor takipli kargo ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress te 74-90 usd arası takipli kargo ile alabilirsiniz... verdiğiniz sitede nekadardır bilemiyorum.. ben 80 usd ye takipli kargo ile aldım 3 haftada geldi... benim aldığım zaman 88 usd idi.. sonraki hafta 74 usd ye kadar geriledi
  • Firmware güncelleme yaparken yanlış bişey yaptım galiba. Şimdi cihaz hiç açılmıyor. USB kablosunu taktığımda M3-CHIP diye bir driver çıkıyo ama heryerde aradım bulamadım driverını. Diğer Ainol modelleri için LiveSuitPack diye bir program var ama onları denediğimde kendi driverlarını kurduğu için Tornado'yu tanımıyor. Çöp oldu kaldı makine. Orijinal rom.image dosyasını nasıl bulabilirim. Hep updateler var. Bana yardım edebilecek biri varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehadamus

Firmware güncelleme yaparken yanlış bişey yaptım galiba. Şimdi cihaz hiç açılmıyor. USB kablosunu taktığımda M3-CHIP diye bir driver çıkıyo ama heryerde aradım bulamadım driverını. Diğer Ainol modelleri için LiveSuitPack diye bir program var ama onları denediğimde kendi driverlarını kurduğu için Tornado'yu tanımıyor. Çöp oldu kaldı makine. Orijinal rom.image dosyasını nasıl bulabilirim. Hep updateler var. Bana yardım edebilecek biri varsa sevinirim.

Umarım probleminiz en yakın zamanda çözülür benimde en büyük problemim şu firmware update işleri her zaman bozarım makineleri şunları ayarlarken

• quote:

aliexpress te 74-90 usd arası takipli kargo ile alabilirsiniz... verdiğiniz sitede nekadardır bilemiyorum.. ben 80 usd ye takipli kargo ile aldım 3 haftada geldi... benim aldığım zaman 88 usd idi.. sonraki hafta 74 usd ye kadar geriledi

arkadaslar bende dün itibari ile pandawill den aldım aleti fakat kargo bilgisi girilmedi hala ,ben paypal ile aldım pandawill e adres falan yazmadım paypal ın siteden takip etmeye çalışıyorum oradada kargo bilgisi girilmedi yazıyor bilen var ise yardımcı olabilirmi? (ben china post ile gönderimi işaretlemiştim bu takiplimi oluyor bilmiyorum )
  • keşke aliexpress ten alsaydınız.. pandavil çok geç gönderim yapabiliyor.. takip kodu size tahminen bir hafta içinde yada sonunda verirler.. adamlar stok doldurup öyle yolluyorlar.. eğer bir hafta içinde kodunuz yollanmazsa payball dan paranızı geri isteyiniz

romu bozan arkadaş tableti usb den çıkar 30 saniye kadar açma tuşuna basılı tut.. sonrasında gene tableti açmayı dene... rom kurarkende zipten çıkardığınızı klasör ile kopyalamayın sd karta.. klasörün içindekileri kopyalayın..
  • quote:

keşke aliexpress ten alsaydınız.. pandavil çok geç gönderim yapabiliyor.. takip kodu size tahminen bir hafta içinde yada sonunda verirler.. adamlar stok doldurup öyle yolluyorlar.. eğer bir hafta içinde kodunuz yollanmazsa payball dan paranızı geri isteyiniz

romu bozan arkadaş tableti usb den çıkar 30 saniye kadar açma tuşuna basılı tut.. sonrasında gene tableti açmayı dene... rom kurarkende zipten çıkardığınızı klasör ile kopyalamayın sd karta.. klasörün içindekileri kopyalayın..

power tuşuna 1 dakika kadar basılı tutsamda açılmıyor. romu da zip içindekileri atmıştım microsd ye. hatta cihazın kendi içinden formatlamıştım. daha sonra bilgisayar da da fat32 format atıp yeniden denedim yine olmadı. usbden bilgisayara bağlayınca M3-CHIP diye bulamadığım bir driver çıkıyo. içini açıp pille bağlantısını kesip tekrar bağlasam düzelir mi acaba. . Kullanan birinin orijinal romu cihazdan kopyalaması mümkün müdür. odinle falan atsam ama bu ilginç driverı nerden bulup kurucam. Brick duruma düşmüş cihazlar için direk full imaj dosyası yok halbuki diğer modellerinin var. yeni çıkan bir model olmasından dolayıdır diye bir süre çöpe atmadan bi kenara atıcam anlaşılan. 3 gün sefasını sürebildim.

• quote:

quote:

keşke aliexpress ten alsaydınız.. pandavil çok geç gönderim yapabiliyor.. takip kodu size tahminen bir hafta içinde yada sonunda verirler.. adamlar stok doldurup öyle yolluyorlar.. eğer bir hafta içinde kodunuz yollanmazsa payball dan paranızı geri isteyiniz

power tuşuna 1 dakika kadar basılı tutsamda açılmıyor. romu da zip içindekileri atmıştım microsd ye. hatta cihazın kendi içinden formatlamıştım. daha sonra bilgisayar da da fat32 format atıp yeniden denedim yine olmadı. usbden bilgisayara bağlayınca M3-CHIP diye bulamadığım bir driver çıkıyo. içini açıp pille bağlantısını kesip tekrar bağlasam düzelir mi acaba. . Kullanan birinin orijinal romu cihazdan kopyalaması mümkün müdür. odinle falan atsam ama bu ilginç driverı nerden bulup kurucam. Brick duruma düşmüş cihazlar için direk full imaj dosyası yok halbuki diğer modellerinin var. yeni çıkan bir model olmasından dolayıdır diye bir süre çöpe atmadan bi kenara atıcam anlaşılan. 3 gün sefasını sürebildim.

usb kablo takılıyken power tuşuna basın.. driveri soracak sonra tekrar basin busefer sormayı kesicek.... sonrasında harici sd kartı pc ye bağlayın fat32 ile biçimlendirin.. zipi pc ye çıkarınca xxx klasörü oluşacak o klasörün içindekileri kopyalayın sd karta yapıştırın.. ses kısma tuşu ve power tuşuna uzun süreli basilı tutun (tabletin usb bağlantısını kesin tuşlara basmadan önce) sonrasında otomatik format atacak... siz hiçbirşey yapmayacaksınız.. orjinal rom maalsef birtek ainol un sitesinden yada googleden bulabilirsiniz..tabletpublic.net miydi sanırım orda biri mediafire upload yapmıştı

• quote:

quote:

quote:

usb kablo takılıyken power tuşuna basın.. driveri soracak sonra tekrar basin busefer sormayı kesicek.... sonrasında harici sd kartı pc ye bağlayın fat32 ile biçimlendirin.. zipi pc ye çıkarınca xxx klasörü oluşacak o klasörün içindekileri kopyalayın sd karta yapıştırın.. ses kısma tuşu ve power tuşuna uzun süreli basilı tutun (tabletin usb bağlantısını kesin tuşlara basmadan önce) sonrasında otomatik format atacak... siz hiçbirşey yapmayacaksınız.. orjinal rom maalsef birtek ainol un sitesinden yada googleden bulabilirsiniz..tabletpublic.net miydi sanırım orda biri mediafire upload yapmıştı

Dediklerinizi yaptım ama maalesef ekranda hiçbir aktivite olmadı. Basık tutup windowstan driver görüntüsünü yokettim sonra kabloyu çıkarıp microsd yi takıp ses kısma ve powera uzun süre basık tuttum ama 1 dakka gibi bekledim bişey gelmedi ekrana. Bu orijinal sitesi çince bulamıyorum orijinal rom dosyasını.

• s.a arkadaşlar en ucuz tornadoyu nerden alabilirim şu an için
    74$'dan falan bahsediyor herkes ben göremedim bir türlü.
    link verebilir misiniz?
  • arkadaşlar ürünü nerden almamı tavsiye edersiniz nasıl ucuza gelir ? arkadaş aliexpres den aldım demiş site saglammı kaç güne gelir bilgi verirmisiniz.birde gg de 250 liraya buldum fiyat iyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGunner

arkadaşlar ürünü nerden almamı tavsiye edersiniz nasıl ucuza gelir ? arkadaş aliexpres den aldım demiş site saglammı kaç güne gelir bilgi verirmisiniz.birde gg de 250 liraya buldum fiyat iyimi?

16 gb geliyor bana yolda satabilirim pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

arkadaşlar ürünü nerden almamı tavsiye edersiniz nasıl ucuza gelir ? arkadaş aliexpres den aldım demiş site saglammı kaç güne gelir bilgi verirmisiniz.birde gg de 250 liraya buldum fiyat iyimi?

ne kadara satabilirsiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

ne kadara satabilirsiniz ?

pm atildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dediklerimi yaptığınızda driver istemiyorsa tablet normal açılışa dönmüştür.. iki üç kere tableti açma tuşuna basın uzun uzun açılması gerekir.. eğer yapazsanız yakınınızda android bilen biri varsa ona gidin eğer yoksa tableti aldığınız kişiye geri yollayın
  • arkadaşlar benim tabletde yolda da reset tuşu varmı yanda paladinde vardı..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.