Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2

evet öyle denersek çözülür sanırım, ilk fırsatta deneyeceğim.

kaliteli ekran koruyucu tavsiyeniz var mı ? Birde klavyeli kılıflardan kullanan arkadaşlar varsa işlevsel mi ?

ekran koruyucu daha kullanamadım.. semih arkadaş ta fazladan klawyeli kılıf vardı.. bir irtibata geç istersen satıcak sanırım.. konuda belirtmişti
  • şimdilik kararsızım aslında, işe yarar mı yoksa gereksiz mi diye sormak istedim kullananlara :)

Bu arada uygulamaları silip türkçeye çevirdim, şimdilik sorun yok gibi
  • quote:

şimdilik kararsızım aslında, işe yarar mı yoksa gereksiz mi diye sormak istedim kullananlara :)

Bu arada uygulamaları silip türkçeye çevirdim, şimdilik sorun yok gibi

tablet şarj olsun formatlayıp deneyeceğim :D yeni rom çıkmış :D sürüm no 601 onu denedim :D ama wifi sorunlu :D uykuya girdimi wifi açılmıyor.. tableti restart etmek gerekiyor
  • şimdilik sorun yok gibi, ben bir süre kullanayım böyle, korkuyorum zaten bozulur ozulur diye :)

bu arada hotmail ve hava durumu uyuglamaları yükledim çok güzeller, tavsiye ederim.
  • eywallah.. bende bir saat içinde format atarım zaten :D eğer sapıtırsa yapacak bişi yok :D ingilizce kullanılacak :D donma yavaşlama vs oluyor mu?
  • tükçeye çevirdim ve yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum tabletle, donma yada ekranda sapıtma hiç olmadı, inşallah olmazda.

çince uygulamaları kaldırdıktan sonra sanki daha bi rahatladı.
  • quote:

tükçeye çevirdim ve yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum tabletle, donma yada ekranda sapıtma hiç olmadı, inşallah olmazda.

çince uygulamaları kaldırdıktan sonra sanki daha bi rahatladı.

tamam hocam saolasın.. ben şimdi formata başlıyorum..
  • sende sağol, kolay gelsin, sorun çıkmaz inşallah
  • quote:

evet öyle denersek çözülür sanırım, ilk fırsatta deneyeceğim.

kaliteli ekran koruyucu tavsiyeniz var mı ? Birde klavyeli kılıflardan kullanan arkadaşlar varsa işlevsel mi ?

bebende klavyeli kılıf var hatta bir tanede fazladan var tavsiye ederim ekrandan yazmak eziyetmiş bununla farkettim
  • mini usb li mi, yoksa normal usb li mi ? Kararsızım aslında, ne kadara satmayı düşünüyorsunuz
  • Elimde bir sürü tornado var. bir o kadar da elimden geçti. bir tanesini de kendim kullanıyorum.Şimdilik bir soruna rastlamadım. Kronik bir arıza vs. denk gelirsem bildiririm

Ekran sapıtmasına denk gelmedim açıkçası, ama eğer varsa güncel romlardan sonra

Dokunmatik hassasiyeti yeterli

Ekran çözünürlüğü internet vs. için yeterli diyebilirim. normal bir kullanıcı için yeterli olacaktır.

ama yüksek çözünürlüğe alışkın olanlar veya daha yüksek isteyenler mars modeline yönelebilir.

Zaten 1-2 aya kadar yüksek performanslı custom romlar çıkmış olur. o zaman tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 14 Haziran 2012; 23:13:17 >
  • arkadaşlar nerden alabiliriz en ucuz ve güvenilir. 75$ diyorsunuz ama siteleri sır gibi saklıyorsunuz?
  • quote:

mini usb li mi, yoksa normal usb li mi ? Kararsızım aslında, ne kadara satmayı düşünüyorsunuz

dükkanımda bulunmakta fiyatta yardımcı olurum usb çıkışlı ama ben ona uygun miini usb otg almıştım onuda hediye edeceğim
  • arkdaslar ben tornadom için netten kablo siparişi verdim gittigidiyor dan mini usb-dişi Usb modem ve flash bellek baglamak ıcın,fakat gormedı flash bellegı yada modemi,taktıgımda herhangı bır ısık falan yanmadı,bilgisayara bagladıgımda yanıyordu,herhangi bir ayar yapmam gerekıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

arkdaslar ben tornadom için netten kablo siparişi verdim gittigidiyor dan mini usb-dişi Usb modem ve flash bellek baglamak ıcın,fakat gormedı flash bellegı yada modemi,taktıgımda herhangı bır ısık falan yanmadı,bilgisayara bagladıgımda yanıyordu,herhangi bir ayar yapmam gerekıyor mu?

benmde bıcden aldıgım calısmadı.
    Ama elf ten cıkan otg tornadoda calıstı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    Tableti kullananlara bir kaç sorum olacak.
    Benim amacım ders notlarımı bu tablet üzerinden açmak, torrentten download yapmak, arada bir de film izlemek.Fazla oyun merakım yok.İnternette ve microsoft office tarzı programlarda sorun yaşamak istemem. .ppt idi, .word idi, .pdf gibi formatları rahatça açıp okumak istiyorum.Bataryasının da ne kadar dayandığı önemli.
    Wireless ile internette sorunsuz gezer miyim? Videoları rahatça açar mıyım? Ofis aracı gibi kullanabilir miyim?
    Bu alet temel ihtiyaçlarımı karşılar mı sizce?

Tablet alma arifesindeyim bunu mu alsam yoksa biraz daha para verip elf mi alsam veya başka bir model mi bilemedim.Fiyatı düşük olduğu için gönlüm bundan yana.Siz ne önerirsiniz?

Ancak olur da aranızda elinden çıkarmak isteyen olur sizden de alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar merhaba.
    Benim amacım ders notlarımı bu tablet üzerinden açmak, torrentten download yapmak, arada bir de film izlemek.Fazla oyun merakım yok.İnternette ve microsoft office tarzı programlarda sorun yaşamak istemem. .ppt idi, .word idi, .pdf gibi formatları rahatça açıp okumak istiyorum.Bataryasının da ne kadar dayandığı önemli.
    Wireless ile internette sorunsuz gezer miyim? Videoları rahatça açar mıyım? Ofis aracı gibi kullanabilir miyim?

Tablet alma arifesindeyim bunu mu alsam yoksa biraz daha para verip elf mi alsam veya başka bir model mi bilemedim.Fiyatı düşük olduğu için gönlüm bundan yana.Siz ne önerirsiniz?

Alet birkaç gün sonra elime ulaşacak ama araştırdığım kadarı ile hiçbir sorun yaşamassınız bunları yapabilirsiniz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar merhaba.

Hepsini rahatça yapabilirsin. Office için gerekli apk yı kurman şartıyla.

• 0601 romundaki wifi sorununu çözen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arduino

0601 romundaki wifi sorununu çözen varmı?

Bu Çinliler güncellemeleri kendi dillerine göre yapıyolar. Bir firmware de bir şey düzeliyor başka bir şey bozuluyor. Çok uğraştırıcak bu cihaz bizi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.