Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marketi firmware güncellemesinden sonra kuramayan sorun yaşayan arkadaşlar için. FULL_MARKET_TORNADO

Burada da KURULUM VIDEOSU var.
  • Tekrar merhabalar tornados um bugün elime ulaştı ancak geldiğinde açılmadı bile hiç şarjı yoktu acaba böyle bir durumla karşılaşan oldumu daha önce çünkü okuduğuma göre genelde tabletler %40 şarjda geliyormuş bende tableti hemen şarja taktım acaba kaç saat şarjda bırakmalıyım ilk şarjın 12 saat olması gibi bir durum varmıdır şimdiden teşekkürler
  • Merhabalar arkadaşlar. Ben de bu tableti almayı düşünüyorum biraz okudum 2. sayfaya kadar ama tablet pc konusunda bilgim olmadığı için pek anlayamadım.

Benim tablette yapmak istediklerim: harici usb bluetooth takmak ve flash usb takmak. Bunun için ekstra kablo vs bir şey almam gerekiyor mu? Öyleyse nedir o kablo buyincoinsten alacağım tableti, oradan link verirseniz sepete ekleyeyim. Teşekkürler.

Not: Konunun ilk mesajı güncellenip oyun için şunları kurun vs. vs. bir anlatım yapılırsa çok daha yararlı bir konu olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Tekrar merhabalar tornados um bugün elime ulaştı ancak geldiğinde açılmadı bile hiç şarjı yoktu acaba böyle bir durumla karşılaşan oldumu daha önce çünkü okuduğuma göre genelde tabletler %40 şarjda geliyormuş bende tableti hemen şarja taktım acaba kaç saat şarjda bırakmalıyım ilk şarjın 12 saat olması gibi bir durum varmıdır şimdiden teşekkürler

tablet geldiğinde içinde şarj olması gerekir aslında. ilk şarj olayı 8-12 saat arasıdır.tabletlerde 12 saat zannedersem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

Merhabalar arkadaşlar. Ben de bu tableti almayı düşünüyorum biraz okudum 2. sayfaya kadar ama tablet pc konusunda bilgim olmadığı için pek anlayamadım.

Benim tablette yapmak istediklerim: harici usb bluetooth takmak ve flash usb takmak. Bunun için ekstra kablo vs bir şey almam gerekiyor mu? Öyleyse nedir o kablo buyincoinsten alacağım tableti, oradan link verirseniz sepete ekleyeyim. Teşekkürler.

Not: Konunun ilk mesajı güncellenip oyun için şunları kurun vs. vs. bir anlatım yapılırsa çok daha yararlı bir konu olacağını düşünüyorum.

otg kablosu kullanman gerekli(flash için). tableti alırken kutu içeriğine bakın otg kablosu var mı diye. bazı satıcılar ücretsiz kutunun içine ekliyorlar,bazıları ek ücret istiyorlar 1 dolar civarı.

• arkadaşlar ben de bir soru sorayım. tableti Türkçeye çevirince sorun çıkıyor demiş bazı arkadaşlar. kullananların hepsinde mi bu sorun çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: slm23

quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

Merhabalar arkadaşlar. Ben de bu tableti almayı düşünüyorum biraz okudum 2. sayfaya kadar ama tablet pc konusunda bilgim olmadığı için pek anlayamadım.

otg kablosu kullanman gerekli(flash için). tableti alırken kutu içeriğine bakın otg kablosu var mı diye. bazı satıcılar ücretsiz kutunun içine ekliyorlar,bazıları ek ücret istiyorlar 1 dolar civarı.

Bunlardan hangisi olur?

http://www.buyincoins.com/search--otg+cable----1.html

Ayrıca şarj olarak sadece usb den mi yapabiliyoruz? Yanında verdikleri bizim prizlere uymayanlardan sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekaydirma -- 14 Haziran 2012; 17:26:01 >

• her kablo her tablete olur mu onu bilmiyorum. ben sipariş verdiğim yerin linkini vereyim. orada aşağılarda bir yerlerde otg kablosunun fotoğrafı var. fotoya bakarak kafanda en azından bir fikir oluşturursun. şarjda küçük bir aparat oluyor. onu takınca bizim prizlere uyuyor. ayrıca yukarda bir soru sormuştum cevaplayacak arkadaş yokmu:(
    http://www.aliexpress.com/product-gs/521310904-Ainol-Novo-7-Tornados-7-Android-4-0-Tablet-PC-Cortex-A9-1GHz-1GB-DDR3-16GB-wholesalers.html

• Tabletim bugün gelmiş ama alamadım adamlar tükkanı kapatmış.. Yarın artık inş.
  • bende 4 otg vardı yalnız biri çalıştı oda elfin içinden çıkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsahmet

Tabletim bugün gelmiş ama alamadım adamlar tükkanı kapatmış.. Yarın artık inş.

Hayırlı olsun . Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol kardeş aldım şimdi incelemedimde görüntüsü ve kalitesi paladinden daha ii gibi.. otg kablomda var artık :)
  • Arkadaşlar sarjın dolması nekadar sürüyor sanki paladinden baya hızlı gibi.. 4te biri doldu bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsahmet

Arkadaşlar sarjın dolması nekadar sürüyor sanki paladinden baya hızlı gibi.. 4te biri doldu bile

ilk şarj en az 8 saat. Türkçeye çevirince herhangi bir sıkıntı oldu mu?
  • arkadaslar tablette ekran gorunntusunu nasil aliyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni rom buldum 24 saattir kullanıyorum wifi ve dokunmatik sorunu yok aslında sorunları giderilmiş 0530 sürümü indirmek isteyenler Burdan indirebilir.Fakat biraz yavaş iniyor İdm ile indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arduino -- 15 Haziran 2012; 15:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arduino

Arkadaşlar yeni rom buldum 24 saattir kullanıyorum wifi ve dokunmatik sorunu yok aslında sorunları giderilmiş 0530 sürümü indirmek isteyenler Burdan indirebilir.Fakat biraz yavaş iniyor İdm ile indirin.

sana zahmet indirdiğinimediafire gibi bir yere uplasan çok yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Arkadaşlar yeni rom buldum 24 saattir kullanıyorum wifi ve dokunmatik sorunu yok aslında sorunları giderilmiş 0530 sürümü indirmek isteyenler Burdan indirebilir.Fakat biraz yavaş iniyor İdm ile indirin.

https://dl.dropbox.com/u/53943970/0530.rar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

https://dl.dropbox.com/u/53943970/0530.rar

cok saolasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sesde arasıra çıtırtı oluyodu. Oyun oynarken ses tamamen gitti. Yazılımı resetledim wipe'larla düzelmedi. Baştan orijinal 530 u kurdum yine ses yok. İçini açtım soketlerle falan oynadım. Ses geri geldi. Ama yine oyun oynarken parazit yapıyor ve oyunlarda bu esnada takılma oluyor. Ben önce arkaplanda çalışan bir şey buna sebep oluyo diye düşünmüştüm ama arkaplanda çalışan herşeyi durdursamda sorun devam etti. Acaba çocuklar hoparlöre su mu kaçırdı? Elektronik bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi acaba? Yine içini açıp resimlerini buraya koyabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.