Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zorbey27

otg kablo sanirim tahmin ettgm kablo cinden almaya gerek yok burdada var.elfin icin cikan kablolar benim telefonu pcye bagladgm kabloyla aynidi.

Hocam ben gitti gidiyordan aldim ama calismadi tablette,calisan kablo bulanlar nerden soyleyebilirler mi yurticinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

otg kablo sanirim tahmin ettgm kablo cinden almaya gerek yok burdada var.elfin icin cikan kablolar benim telefonu pcye bagladgm kabloyla aynidi.

Hocam ben gitti gidiyordan aldim ama calismadi tablette,calisan kablo bulanlar nerden soyleyebilirler mi yurticinde

Yarin tabletim elimde olur buyuk ihtimal deneyim bi telefnun usbsi tablette calisio mu diye bilgilendirirm seni olursa telefon aksesuarlari satan yerlerde bulursun maximum 5tldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama tüm mini usb to usb kablolar çalışmıyor galiba, bu otg denen kablodan bulmak lazım, bendeki klavyeli kılıfı şu an kullanamıyorum bu yüzden, çeviriciyi tanımıyor sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

Ama tüm mini usb to usb kablolar çalışmıyor galiba, bu otg denen kablodan bulmak lazım, bendeki klavyeli kılıfı şu an kullanamıyorum bu yüzden, çeviriciyi tanımıyor sanırım :)

sımdı sızlerdekı ve bendekı mını usb to usb.
    Yanı otg ozellıgı yok.
    Aınol basta tabletlere koyuyordu sımdı malıyetı dusurmek ıcın koymuyorlar

• asphalt 6 uyumlu değildir diyor açılışta, oynayabilen var mı? 5'i yükledim çok iyi çalıştı.
  • bu arada gta3 ve shadowgun indirip denedim direkt stok rom (518) ve allwinner mod, chainfire falan da kurmadım ama direkt çalıştılar. ayrıca baya akıcıydı ikisi de, böylesine grafiklere sahip bu iki oyunun bu kadar iyi çalışması baya şaşırttı beni doğrusu. bi de antutu benchmark yaptım 3074 aldı google nexus s'in hemen altında galaxy s'in de üstünde, bu paraya bu performans çok iyi.
  • edit: hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 20 Haziran 2012; 3:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

asphalt 6 uyumlu değildir diyor açılışta, oynayabilen var mı? 5'i yükledim çok iyi çalıştı.

Walla arkadaşım asfalt 6 yı yükledikten sonra mı oldu bilmem ama benim makina sapıttı kapattım açtım sistemi çöktü sonra biostan mediayı silince düzeldi, oyun düzgün çalışıyordu ama hareket sensörü saçmaladı tableti çapraz tutunca düz gidiyordu bide oyun gayet iyi çalıştı ama sonunda dediğim gibi sistemi sıfırlamak zorunda kaldım..
  • wirelesstan büyük boyutlu bir şey yükleyince ve makinayı kapayıp açayınca gidiyor sistem, sizde de böyle mi 518 ile? gta3'ü ne zaman yüklesem (500mb falan download yapıyor) açılışta gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 20 Haziran 2012; 10:13:53 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:31 >
  • bende almayı düşünüyorum,Semih arkadaşın tavsiyeleriyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

bende almayı düşünüyorum,Semih arkadaşın tavsiyeleriyle.

nacızane bılgılerımle elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısıyorum.

• paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler..bende sipariş ettim pandawill den bi hafta falan oldu. yalnız takip numarasını hongkongpost mail tracking bolumune yazdıgımda ^^To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:^^ diye bişey istyo benden. pandawill bana referans numarası vermedki çözemedim :( bide şu otg kablosu alıpta tablete uyan arkadaşlar nerden aldığını yazarsa sevinirim.Saygılar...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

kılıf kullanan var mı? memnunmusunuz? tornados konusu gerilerden geliyor pek tornados kullanıcısi yok anlaşılan.

galaxy tab sılıkon kılıf kucuk dar geldı.
    Sımdılık kadıfe kılıf la devam edıyoruz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Bilmeyenler ićin ufak bir püf noktası;Yukarıda linkini verdiğim Root Uninstaller uygulamasını kurun, google play'den istediğiniz oyun ya da uygulamayı indirin, indirme tamamlandıktan sonra herhangibir file explorer ile cihaz hafızasındaki RootUninataller/Autobackup dizinine girin, indirmiş olduğunuz oyun ya da uygulamanın apk dosyasına ulaşabilirsiniz. Böylece uygulamaları tekrar tekrar indirmenize gerek kalmayacak.

airdroid indirin aynı wireless modeme baglı pc den bağlanın ve tum apk ları pc ye yedekler .
    Wıfı uzerınden dosya alısverısı saglar.d

• arkadaşlar sprinkle jr yüklemeye çalışıyorum prosunu ama yüklenemedi diyor allwinner code felan yüklesem sağlıklı mı? ona göre yapacam bidaha tabletim çoksün istemiyorum :D bide ben türkçe kullanıyorum sorun yok tavsiye ederim... Başka bir soru da oyun felan oynarken alt taraftaki çubuk kaybolmuyor geri tuşu felan olan çubuk sizdede mi öyle bi çaresi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsahmet

arkadaşlar sprinkle jr yüklemeye çalışıyorum prosunu ama yüklenemedi diyor allwinner code felan yüklesem sağlıklı mı? ona göre yapacam bidaha tabletim çoksün istemiyorum :D bide ben türkçe kullanıyorum sorun yok tavsiye ederim... Başka bir soru da oyun felan oynarken alt taraftaki çubuk kaybolmuyor geri tuşu felan olan çubuk sizdede mi öyle bi çaresi varmı?

bende türkçe kullanıyorum sıkıntı yok o çubuk custom romlarda bi ayarla kaybolur diye bekliyorum.
    sprinkle jr ne?bilmiyorum
  • ama nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.