Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhank52

arkadaslar tabletı bende almıstım yaklasık bı 25gun falan oldu fakat fazla zaman ayıramamıstım,05.18 tarıhlı orjınal romu kullanıyorum,marketten bı kac oyun ındırıp kurdum,datalarını yuklemek ıcın oyuna gırdıgımde oyun tabletınızle uyumlu degıl dıyor,ne yapmamız gerekıyor,bırse sensoruyle oynanabılecegımız oyunlardan tavsıye edebılecegınız varmı?urunun vıdeolarında ucak oyunu tarzı bır oyun var ama adını bulamadım

burdan yükleyebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_62440907/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62440907

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:40 >
  • konu sahibi arkadaş konuyu güncellerse iyi olacak kanaatindeyim.. rom ları ve hangi oyun nasıl açılıyor bunların bilgilerini ana başlıkta toplanması gerekli diye düşünüyorum.. yada ayrıca bir konu açılabilir...

orhan arkadaşım oyunlar için allwinner mode ve chainfire 3d kurman gerekli ve nasıl kurup kullanacağını bilmen gerekli...

backstab hd.. shadowguardian.. shadow gun... max payne... asphalt 6... six gun... ve bir çok oyun sorunsuz kasma donma vs olmadan oynanıyor... bütün oyunları tek tek yeniden yazmak zor geliyor.. konu başlığı güncellenip eklenirse neler çalıştı neler çalışmadı.. yeni çıkan rom lar.. oyunlar nasıl çalışıyor ne gerekli vs.. harika olucak
  • çok fazla ısınınca ghosting yaşayan var mı? özellikle 518'de deli gibi ghost touch oluyordu sapıtıp makine feiyuda baya azaldı ama arada yine oluyor kastırıcı oyun oynarken falan
  • oyun felan oynarken alt taraftaki çubuk kaybolmuyor geri tuşu felan olan çubuk sizdede mi öyle bi çaresi varmı?
    Assassins Creed oynarken mesela...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnTuTu Benchmark'tan 3409 puan aldım sizce iyimidir?
  • Arkadaslar en kisa zamanda toparliyorum konuyu herkese hayirli olsun tabletler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antutu ilk geldiğinde bende 3400 küsür aldım, daha sonra modlu rom ve milyon tane app yükleyince 3250 civarı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Status Bar'ı gizlemek için:
    Geçici olarak bu uygulamayı kullanıyorum,
    http://ppareit.github.com/HideBar/
    ROOT gerektiriyor
    gizlerken kolay gizleniyor ama geri getirmek biraz zahmetli oluyor.
    Tam stabil çalışmıyor, bar'ı gizlediğiniz zaman wallpaper kayboluyor vs.

Asıl güzel uygulamala GMD Gesture Control Lite ama bizim cihaz ile uyumlu değil.

Teşekkür ederim arkadaşım anlaşılan biraz daha böyle idare etmekte fayda var allwinner mod yükledim sapıttı bir kerede sistemi çökerttim başka macera yaşamak istemiyorum :D

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesi sonuna kadar açıp kullanmayın. Bir ay olmadı hoparlör patladı. İçini açıp ufak bir notebook hoparlörü uydurdum. Yola devam...
  • Antutu testi yaptırdığımda sonuç sürekli 1300 civarında çıkıyor. sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Bu kiliftan siparis vermeyi dusunuyorum, sizce nasil kullanisli olur mu? Ayrica ayni kullanicidan 10lu ekran koruyucusu da alcam. Eger sizin tavsiye ettiginiz kiliflar ya da saticilar varsa onlari da inceleyebilirim...

http://www.aliexpress.com/product-fm/548047311-Leather-case-for-Ainol-Novo-7-Elf-Aurora-Advanced-II-tablet-pc-customized-case-cover-factory-wholesalers.html

o kılıftan ben de kullanıyorum. kullanışlı fakat kılıfın kamera kısmı tam denk gelmiyor. fotoğraf çekerken kılıfı çıkarıyorum. hepsinde böyle midir bana mı denk geldi bilemeyeceğim.http://www.aliexpress.com/product-gs/477153096-Free-shipping-Black-7-Inch-Tablet-PC-Leather-Case-Protecting-Jacket-8137-wholesalers.html linkteki kılıfa da bak istersen. arkadaşlar için sipariş etmiştim.onda böyle bir sorun olmaz çünkü kamera için özel bir bölüm yok. düz bir kılıf.

• arkadaşlar tablet açılır açılmaz hemen donuyor .hiçbir işlem yapamıyorum. böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapmam gerekiyor. bir türlü düzelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: slm23

arkadaşlar tablet açılır açılmaz hemen donuyor .hiçbir işlem yapamıyorum. böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapmam gerekiyor. bir türlü düzelmiyor

hocam aynı sorun bende de olmustu 0518 tarıhlı romu kullanıyodum,fazla pogram yukluydu ondan dolayı mı donuyodu,yoksa baska bır sebep mi vardı blemıyorum fakat ben cozumu formata buldum, tekrar terkar acmayı denedm ama acılınca hemen donuyodu,formattan sonra br sorun kalmadı
    dogru duzgun oturmus bır rom yok hala ben 0530u yukledım ıkı gun once fakat cok bı deneme fırsatım olmadı
  • wirelesstan büyük boyutlu bi dosya indirirsen oluyor o
  • çok fazla büyük boyutlu dosya falan indirmiştim galiba ondan oldu. peki nasıl format atıcam hemen donuyor çünkü. format dediğiniz fabrika ayarlarına geri dönüşmü
  • kapalıyken power ve vol - tuşlarına basılı tut açılan menüden tüm wipe data/factory settings var onu seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

kapalıyken power ve vol - tuşlarına basılı tut açılan menüden tüm wipe data/factory settings var onu seç

aynısını yaptım ama olmuyor bir türlü. com.google.process.gapps diye bir hata veriyor.ne acaba bu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.