Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • markette build.prop editlemek için bir çok program mevcut benim editlediğim şu şekilde :

ro.product.model=GT-P7500
    ro.product.brand=samsung
    ro.product.name=GT-P7500
    ro.product.device=GT-P7500
    ro.product.board=GT-P7500
    ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
    ro.product.cpu.abi2=armeabi
    ro.product.manufacturer=samsung
    ro.product.locale.language=en
    ro.product.locale.region=GB
    ro.wifi.channels=
    ro.board.platform=tegra
    # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
    ro.build.product=GT-P7500
    # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
    ro.build.description=GT-P7500-user 3.2 HTJ85B XWKK4 release-keys
    ro.build.fingerprint=samsung/GT-P7500/GT-P7500:3.2/HTJ85B/XWKK4:user/release-keys
    ro.build.characteristics=tablet

ben editlerken galaxy tab 10.1 i baz aldım.. siz google den araştırarak 7plus yada p1000 p1010 build.prop larına ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanellez

markette build.prop editlemek için bir çok program mevcut benim editlediğim şu şekilde :

ro.product.model=GT-P7500
    ro.product.brand=samsung
    ro.product.name=GT-P7500
    ro.product.device=GT-P7500
    ro.product.board=GT-P7500
    ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
    ro.product.cpu.abi2=armeabi
    ro.product.manufacturer=samsung
    ro.product.locale.language=en
    ro.product.locale.region=GB
    ro.wifi.channels=
    ro.board.platform=tegra
    # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
    ro.build.product=GT-P7500
    # Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
    ro.build.description=GT-P7500-user 3.2 HTJ85B XWKK4 release-keys
    ro.build.fingerprint=samsung/GT-P7500/GT-P7500:3.2/HTJ85B/XWKK4:user/release-keys
    ro.build.characteristics=tablet

ben editlerken galaxy tab 10.1 i baz aldım.. siz google den araştırarak 7plus yada p1000 p1010 build.prop larına ulaşabilirsiniz

Benimkinde GT-I9100 ayarlı gözüküyor samsungun. Bir sorun olur mu?

• GT-I9100 Galaxy S2, çözünürlüğü tornadosla aynı ayrıca popüler olduğundan bir çok uygulama ve oyunu da destekliyor iyi bence öyle kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 29 Haziran 2012; 16:09:27 >
  • arkadaşlar son birkaç gündür wifi bağlanamama sorunu başladı. ancak modemin yanına getirince bağlanabiliyor.ne yapmam gerek:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: slm23

arkadaşlar son birkaç gündür wifi bağlanamama sorunu başladı. ancak modemin yanına getirince bağlanabiliyor.ne yapmam gerek:(
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:39:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

quote:

Orijinalden alıntı: slm23

arkadaşlar son birkaç gündür wifi bağlanamama sorunu başladı. ancak modemin yanına getirince bağlanabiliyor.ne yapmam gerek:(

Modem şifreleme türünü (WAP ise) WEP yaparsan geçici olarak sorunun çözülebilir.

Tesekkurler kardes.modemi resetleyerek sorunu cozdum

• arkadaşlar bende chrome kurmaya çalışıyorum sürümünüze uygun değil diyor apk atıp kuruyorum yine aynı şeyi söylüyor
  • wireless dan bi oyun indirdim yaklaşık 330mb lık. ondan beri cihaz sapıttı. aşırı yavaşladı. dokunmatik tepkisizleşti. format atıyorum, her attığım formatta eski uygulamalar içinde olduğu için yine aynı şekilde devam ediyor. yokmu buna harbi bi format atmanın yöntemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukkaSG

wireless dan bi oyun indirdim yaklaşık 330mb lık. ondan beri cihaz sapıttı. aşırı yavaşladı. dokunmatik tepkisizleşti. format atıyorum, her attığım formatta eski uygulamalar içinde olduğu için yine aynı şekilde devam ediyor. yokmu buna harbi bi format atmanın yöntemi?

旋风_0530 imajını bulmalısın. USB_Image_Tool_1.57 ile sd kart oluşturuyorsun.
  • Merhaba,orjinal rom yüklüyken dokunmatik çalışıyordu daha sonra 0619 romunu yükledim dokunmatik tamamen çalışmıyor şu anda.Hassasiyet azalması değil tamamen çalışmıyor. Daha sonra bütün romları teker teker yükledim fakat hiçbir şekilde dokunmatik çalışmıyor.Öneriniz var mı?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaxmage

Merhaba,orjinal rom yüklüyken dokunmatik çalışıyordu daha sonra 0619 romunu yükledim dokunmatik tamamen çalışmıyor şu anda.Hassasiyet azalması değil tamamen çalışmıyor. Daha sonra bütün romları teker teker yükledim fakat hiçbir şekilde dokunmatik çalışmıyor.Öneriniz var mı?Teşekkürler.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:39:17 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 22:54:39 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 22:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehadamus

quote:

wireless dan bi oyun indirdim yaklaşık 330mb lık. ondan beri cihaz sapıttı. aşırı yavaşladı. dokunmatik tepkisizleşti. format atıyorum, her attığım formatta eski uygulamalar içinde olduğu için yine aynı şekilde devam ediyor. yokmu buna harbi bi format atmanın yöntemi?

Teşekkürler fakat bu dediklerinizi nasıl yapacağım? Pek bilgili değilim bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cukkaSG -- 2 Temmuz 2012; 15:13:57 >
  • Arkadaşlar ben de bugün teslim aldım ancak şarjı azaldığında (%13) ekran sapıtmaya başladı. Başlıkta bu sorunu şarjdayken yaşayanlar olmuş ama benim gibi şarj azaldığında yaşayan oldu mu merak ediyorum. Cihaz şu anda şarjda, dolu pille aynı sorun devam edecek mi bakalım.

Ekleme: Şarj olunca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 3 Temmuz 2012; 12:23:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler fakat bu dediklerinizi nasıl yapacağım? Pek bilgili değilim bu konuda

google'dan 旋风修复卡 bunu arattır indir. İçinde adım adım nasıl yapacağınla ilgili resimli word dosyası var. Açıklamalar Çince ama resimdekileri uygulaman yeterli.

Senin yerine ben arattım. Link aşağıda;

http://bbs.ainol.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4687

• bugun geldi benim tornados da. yalnız evdeki kablosuza bağlanamıyorum bi turlu reset attım, wpa 2 ydi wpa denedim wep denedim yinede bağlanmadı.şimdi bilgisayarımdan hotspot oluşturdum şak diye bağlandı. modem için ne yapabilirim lütfen yardıııım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

google'dan 旋风修复卡 bunu arattır indir. İçinde adım adım nasıl yapacağınla ilgili resimli word dosyası var. Açıklamalar Çince ama resimdekileri uygulaman yeterli.

Senin yerine ben arattım. Link aşağıda;

http://bbs.ainol.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4687

çok teşekkür ederim

• Chrome'u sorunsuz çalıştıran varsa apksini verebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.