Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:6:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:6:50 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:6:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arduino

Chrome'u sorunsuz çalıştıran varsa apksini verebilirmi?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:6:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Otg kablo arayanlar ben buradan aldım,2 tane almıştım 1 tanesi arızalı çıktı diğeri problemsiz çalışıyor, almak isteyenlere tavsiye ederim.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/mini-usb-otg-kablo-5-pin-usb-cevirici-kablo-59601881

Usb modeme gerek kalmayacak galiba, minik taşınabilir wi-fi cihazlar var vodefone'da kampanyası var
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/r-201-vodem.php
    bu cihazdan getirtebilirsem çinden, kablosuz olarak 3G hızda internete bağlanılabilir.
    Olmadı vodefone kampanyasından alcaz artık.

bende aska bır satıcıdan almıstım calısmamıstı,bu lınktekı calısıyosa almayı dusunuyorum hocam,3g modem ve flash bellek baglamak ıcın

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:7:0 >
  • quote:

@orhank52 flash bellek bağladım sorunsuz çalıştı, henüz modemim olmadığı için onu test edemedim, eve gidince kablosuz mouse test etcem. diğer kablo hiç çalışmadı. Satıcı bir ürün daha al onunla gönderelim dedi.

tamam hocam sagolasın,mouse testinize gore bende sipariş verebilirim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:7:3 >
  • Arkadaşlar merhaba.Ben de Tornado almayı düşünüyorum.Şu aralar tabletburada'da fiyatı çok uygun.Kararsız kaldım aliexpressten mi alsam yoksa tabletburadadan mı?

http://www.aliexpress.com/product-gs/503965885-Ainol-novo-7-Tornados-Android-4-0-tablet-pc-Cortex-A9-1GHz-16GB-Camera-WIFI-wholesalers.html

Aliexpress'te eternal team'den kargo dahil 98$ ki bu 180TL ediyor.

http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/255-ainol-novo-7-tornados-tablet-bilgisayar.html

Tabletburada'da ise 165TL.

Hem konuşabilecek birilerinin olması hem de sorun çıktığında ülke içinden birisi ile irtibata geçebilecek olmanın yanında fiyatı da düşük.Daha önce alan var mı? Güven sorunu var mı tabletburada ile ilgili ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar merhaba.Ben de Tornado almayı düşünüyorum.Şu aralar tabletburada'da fiyatı çok uygun.Kararsız kaldım aliexpressten mi alsam yoksa tabletburadadan mı?

http://www.aliexpress.com/product-gs/503965885-Ainol-novo-7-Tornados-Android-4-0-tablet-pc-Cortex-A9-1GHz-16GB-Camera-WIFI-wholesalers.html

Aliexpress'te eternal team'den kargo dahil 98$ ki bu 180TL ediyor.

http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/255-ainol-novo-7-tornados-tablet-bilgisayar.html

Tabletburada'da ise 165TL.

Hem konuşabilecek birilerinin olması hem de sorun çıktığında ülke içinden birisi ile irtibata geçebilecek olmanın yanında fiyatı da düşük.Daha önce alan var mı? Güven sorunu var mı tabletburada ile ilgili ?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:7:7 >

• @MaRQuE Advanced II'nin Tornado kadar kullanıcısı pek yok galiba.Böyle rom, yazılım vs paylaşımları da önemli.Benim aklımda Tornado almak var.Tabletburada'dan olmazsa aliexpress ten getirteceğim.

Tornado kalmamış derken stokta mevcut yazıyor tabletburada'da
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:7:11 >
  • Arkadaşlar, tabletimde açılır açılmaz takılma sorunu vardı, bir kaç format attım düzelmedi sonra nasıl yaptım anlamadım ancak düzeldi. bir kez daha format atınca yeniden takılmaya başladı. ne yapabilirim?

Sorun kalmadı yine hallettim. Bi de nasıl yapabildiğimi anlasam tam olucak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cukkaSG -- 5 Temmuz 2012; 16:40:47 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:7:14 >
  • Akadaşlar benim cihazı bilgisayara bağlıyorum ama sadece şarj oluyor, makina tanımıyor. Ayrıca bazen normal çalışırken bazen dokunduğumda algılamıyor, ekranı yatayken dikey konuma aldığımda veya uyku moduna alıp tekrar açtığımda düzeliyor.

530 versyonu sanırım şu anda en düzgün çalışan versiyon. Onu kullanayım diyorum ama makina tanımayınca sap gibi kaldım. Bu arada cihazdaki versiyonu nereden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Belki de şu anda zaten 530 yüklüdür onu da bilmiyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:7:18 >
  • quote:

Gerçekten de kendi kablosunu takınca düzeldi, çok teşekkür ederim ancak bu sefer de cihazın içine erişimim yok. Aygıtlar ve yazıcılar kısmına girdiğimde "android device" olarak görünüyor fakat içindeki dosyalara erişemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 5 Temmuz 2012; 17:34:22 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:7:21 >
  • Tamam hocam şimdi bağlandı çok teşekkürler. Son bir soru daha sorayım: Bu firmware dosyasını rardan çıkardığımda 1 adet zipli, 3 adet normal dosya çıkıyor. Bu zipli dosyayı da açmam gerekli mi yoksa onu zipli halde mi atıyoruz hafıza kartına?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:7:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.