Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunu çözdüm arkadaşlar. menüde media partition u seçip onaylayınca düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: slm23

quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Bu kiliftan siparis vermeyi dusunuyorum, sizce nasil kullanisli olur mu? Ayrica ayni kullanicidan 10lu ekran koruyucusu da alcam. Eger sizin tavsiye ettiginiz kiliflar ya da saticilar varsa onlari da inceleyebilirim...

http://www.aliexpress.com/product-fm/548047311-Leather-case-for-Ainol-Novo-7-Elf-Aurora-Advanced-II-tablet-pc-customized-case-cover-factory-wholesalers.html

o kılıftan ben de kullanıyorum. kullanışlı fakat kılıfın kamera kısmı tam denk gelmiyor. fotoğraf çekerken kılıfı çıkarıyorum. hepsinde böyle midir bana mı denk geldi bilemeyeceğim.http://www.aliexpress.com/product-gs/477153096-Free-shipping-Black-7-Inch-Tablet-PC-Leather-Case-Protecting-Jacket-8137-wholesalers.html linkteki kılıfa da bak istersen. arkadaşlar için sipariş etmiştim.onda böyle bir sorun olmaz çünkü kamera için özel bir bölüm yok. düz bir kılıf.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:54 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu kiliftan siparis vermeyi dusunuyorum, sizce nasil kullanisli olur mu? Ayrica ayni kullanicidan 10lu ekran koruyucusu da alcam. Eger sizin tavsiye ettiginiz kiliflar ya da saticilar varsa onlari da inceleyebilirim...

http://www.aliexpress.com/product-fm/548047311-Leather-case-for-Ainol-Novo-7-Elf-Aurora-Advanced-II-tablet-pc-customized-case-cover-factory-wholesalers.html

o kılıftan ben de kullanıyorum. kullanışlı fakat kılıfın kamera kısmı tam denk gelmiyor. fotoğraf çekerken kılıfı çıkarıyorum. hepsinde böyle midir bana mı denk geldi bilemeyeceğim.http://www.aliexpress.com/product-gs/477153096-Free-shipping-Black-7-Inch-Tablet-PC-Leather-Case-Protecting-Jacket-8137-wholesalers.html linkteki kılıfa da bak istersen. arkadaşlar için sipariş etmiştim.onda böyle bir sorun olmaz çünkü kamera için özel bir bölüm yok. düz bir kılıf.

Yorum icin tesekkurler, ben once verdigin linkteki kilifi almayi dusunuyordum fakat bi yorumda ainol cihazlar icin buyuk geliyor demis birisi o yuzden vazgecmistim. arkadasinizin cihazi ainol mu, kilifi kullaniyor mu?

ilk kılıfı elfım ıcın aldım elf e birebir uyumlu .
    Tornado ondan birkaç mm büyük olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:56 >
  • Arkadaşlar ben de ucuz yollu bir tablet almak istiyorum. Daha önce paladin almaya niyetlendim ama mips tabanlı olduğu için vazgeçtim. Amacı sadece internete girmek ve dizi/film seyretmek olan birine tavsiye eder misiniz? Bir de bu tabletin flash desteği sayesinde netten dizi izlenebiliyor mu sorunsuzca?

• quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Arkadaşlar ben de ucuz yollu bir tablet almak istiyorum. Daha önce paladin almaya niyetlendim ama mips tabanlı olduğu için vazgeçtim. Amacı sadece internete girmek ve dizi/film seyretmek olan birine tavsiye eder misiniz? Bir de bu tabletin flash desteği sayesinde netten dizi izlenebiliyor mu sorunsuzca?

marketten indirilen tv,dizi,film uygulamalarıyla sorunsuz bir şekilde izlenebiliyor. bence alınası bir tablet...
  • MaRQuE;
    linkini verdiğin kılıf tablete tam olarak oturuyor.sadece kamera kısmının önü biraz kapalı.bu da foto çekmeyi engelliyor.benim verdiğim linkteki kılıfı arkadaş ainol marka tabletinde kullanıyor. kılıf biraz büyük gibi duruyor.sebebi ise önünün açık ve dört tarafından lastikle bağlı olmasından kaynaklanıyor. kısaca senin linkteki kılıf daha kibar duruyor. yallnız kılıf kullanınca makina çok daha çabuk ısınıyor.ben çıkardım kılıfı serin serin püfür püfür olsun dedim:)
  • tornadoya overclock yapabilen varmi acaba

• quote:

MaRQuE;
    linkini verdiğin kılıf tablete tam olarak oturuyor.sadece kamera kısmının önü biraz kapalı.bu da foto çekmeyi engelliyor.benim verdiğim linkteki kılıfı arkadaş ainol marka tabletinde kullanıyor. kılıf biraz büyük gibi duruyor.sebebi ise önünün açık ve dört tarafından lastikle bağlı olmasından kaynaklanıyor. kısaca senin linkteki kılıf daha kibar duruyor. yallnız kılıf kullanınca makina çok daha çabuk ısınıyor.ben çıkardım kılıfı serin serin püfür püfür olsun dedim:)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:59 >
  • Ainol Novo 7 Tornados 0619 Firmware

http://ainolstore.com/blog/ainol-novo-7-tornados-0619-firmware/

2. Changelog:
    1) Battery management driver and touch driver are optimized.
    2) Some users lost touch function and WiFi couldn’t be connected after firmware updates. This firmware solves these bugs.

2. Değişiklikler:
    1) Pil yönetimi sürücü ve dokunmatik sürücü optimize edilmiştir.
    2) Bazı kullanıcılarda dokunmatik işlevini yitirmesi ve WiFi firmware güncellemelerinden sonra bağlanamaması. Bu firmware bu hataları çözer.

• quote:

Orijinalden alıntı: kehadamus

Ainol Novo 7 Tornados 0619 Firmware

http://ainolstore.com/blog/ainol-novo-7-tornados-0619-firmware/

2. Changelog:
    1) Battery management driver and touch driver are optimized.
    2) Some users lost touch function and WiFi couldn’t be connected after firmware updates. This firmware solves these bugs.

2. Değişiklikler:
    1) Pil yönetimi sürücü ve dokunmatik sürücü optimize edilmiştir.
    2) Bazı kullanıcılarda dokunmatik işlevini yitirmesi ve WiFi firmware güncellemelerinden sonra bağlanamaması. Bu firmware bu hataları çözer.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:39:2 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:39:5 >
  • quote:

Yeni romu denedim, dokunmatik algılaması çok orantısızlaştı, mesela ekranın alt bölgelerinde resmen ekrana basmak gerekiyordu, dokunmayı algılamıyordu. Daha fazla test etmeden 530 sürümü yükledim. Freiyu ve 530 gayet stabil sürümler.

feiyu link verirmsin blrde nasıl yükleyeceğiz.?

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Yeni romu denedim, dokunmatik algılaması çok orantısızlaştı, mesela ekranın alt bölgelerinde resmen ekrana basmak gerekiyordu, dokunmayı algılamıyordu. Daha fazla test etmeden 530 sürümü yükledim. Freiyu ve 530 gayet stabil sürümler.

feiyu link verirmsin blrde nasıl yükleyeceğiz.?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:39:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehadamus

Marketi firmware güncellemesinden sonra kuramayan sorun yaşayan arkadaşlar için. FULL_MARKET_TORNADO

Burada da KURULUM VIDEOSU var.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:39:12 >

• yeni 619 nolu rom u bende kurdum.. dokunmatiği berbat.. ekranın bazı yerlerinde tıklanma güçlüğü çekiyor.. feiyu 526 da kendi kendini tıklama sorunu vardı ekranda... zaten feiyu da bişi yok.. build.prop editlenmiş sadece başkada bir özellik yok... o yüzden orjinal rom u kullanıyorum.. 518 ve 530 un arasındaki tek fark 518 de bazan wifi kapandığında bağlanmıyor tableti yeniden başlatmak gerekiyor.. şuan için en kullanışlı rom 530... sonradan market eklenebiliyor.. ben komple format atıyorum.. sonra türkçeleştirip arkasından 518 deki patch dosyasını yamalıyorum.. daha stable oluyor.. sonrada rootuninstaller (semih beyin önerisi ile) kurup çince olan herşeyi kaldırıyorum... arkasından build.prop u kendim el ile editleyip gt-p7500 ü ekliyorum... sonuç harika..
  • bende de orijinal romlarda oluyor o kendi kendine tıklama, feiyu da olmuyor ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

bende de orijinal romlarda oluyor o kendi kendine tıklama, feiyu da olmuyor ilginç

orjinal rom da olma sebebi çince olan apk lar... 530 da o sorun kalmadı.. 530 u yükledikten sonra dili türkçe yapip arkasından sd card taki herşeyi silip patch zipi (518 in içindeki) aynı recovery modda kurunca hiç bir sorun olmuyor.. feiyu da ise marketi kurunca sapıtıyor (patch.zip ile) artı feiyu nun hiç bir artısı yok şuan için.. boş bir rom... benim hiç işime yaramadı açıkçası... tek espirisi build.prop galaxy s2 gibi görünmekte.. buda bazan oyunlarda (tablet kullandığımız için) sorun çıkarıyor ve bazı programlarda sorun çıkarıyor... dediğim gibi ben 530 u kullanıyorum ve kendim editliyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanellez

quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

bende de orijinal romlarda oluyor o kendi kendine tıklama, feiyu da olmuyor ilginç

orjinal rom da olma sebebi çince olan apk lar... 530 da o sorun kalmadı.. 530 u yükledikten sonra dili türkçe yapip arkasından sd card taki herşeyi silip patch zipi (518 in içindeki) aynı recovery modda kurunca hiç bir sorun olmuyor.. feiyu da ise marketi kurunca sapıtıyor (patch.zip ile) artı feiyu nun hiç bir artısı yok şuan için.. boş bir rom... benim hiç işime yaramadı açıkçası... tek espirisi build.prop galaxy s2 gibi görünmekte.. buda bazan oyunlarda (tablet kullandığımız için) sorun çıkarıyor ve bazı programlarda sorun çıkarıyor... dediğim gibi ben 530 u kullanıyorum ve kendim editliyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum

Kendi editlediğiniz yeri açıklar mısınız biz de yapalım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.