Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozsahmet

ama nasıl?

ne nasıl anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar otg kablosu olayını nasıl hallettiniz? galaxy s2 nin otg kablosu uyarmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrinity

arkadaşlar otg kablosu olayını nasıl hallettiniz? galaxy s2 nin otg kablosu uyarmı acaba ?

gırıslerı uymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

arkadaşlar otg kablosu olayını nasıl hallettiniz? galaxy s2 nin otg kablosu uyarmı acaba ?

gırıslerı uymaz.

çinden kablo getirtçez o zaman :)
  • quote:

quote:

quote:

gırıslerı uymaz.

çinden kablo getirtçez o zaman :)

bende 4 tane var yalnız bırı calısıyor.
    Buyuk rısk.d

• slm arkadaşlar. tablet bugün elime ulaştı. biraz kurcaladım.gayet hızlı bir makina. Türkçeye çevirdim herhangi bir sıkıntı olmadı. gayet kaliteli. kutusunda otg kablosu da vardı.kılıfta istetmiştim.cuk diye oturdu. kısacası memnunum.
  • feiyu 526 fabrikadan gelene göre çok daha iyi bir sürüm, öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

feiyu 526 fabrikadan gelene göre çok daha iyi bir sürüm, öneririm

lınk ve hangı yolla yuklendıgını rıca edebılırmıyız

• quote:

quote:

http://www.mediafire.com/?3hcbe3tm6ah1qu7

linkten romu indir, microsdye at içindekileri daha sonra alet kapalıyken power ve volume - tuşlarına beraber bas açılan menüden update with sdcard'a girip romu seçersen yükleyecek 2-3 dk'da.

• quote:

quote:

quote:

http://www.mediafire.com/?3hcbe3tm6ah1qu7

linkten romu indir, microsdye at içindekileri daha sonra alet kapalıyken power ve volume - tuşlarına beraber bas açılan menüden update with sdcard'a girip romu seçersen yükleyecek 2-3 dk'da.

su an elf teyim tornadoya gecince denerim sagolasin

• O kadar oyun program kuruyorum. Bir kaç gün sonra ne oluyorsa internal sd kartı görmemeye başlıyor. Kurtarma modunda fdisk.media failed gözüküyor. Açılışta mount edemediğinden sistem kilitleniyor. Komple baştan kurmadan da düzelmiyor. Hep aynı hikaye. Bir tek feiyu modu denemedim. Onu da son bir deniyim bakalım nolucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehadamus -- 23 Haziran 2012; 10:38:33 >
  • feiyunun bilmiyorum bende mi sorun ama bi bugını buldum, applanet yüklendiği anda bi sonraki bootta ainol logosu yanıp sönerken takılı kalıyor ama google playden bi sürü app indirdim bir sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 23 Haziran 2012; 11:05:19 >
  • Bir uygulama yükleyince sistem çöker mi yaa. Bu nasıl iştir. Sürekli yazılım yüklemekle mi uğraşıcaz.
  • daha birkaç aylık alet, adam gibi bi fw çıkarırlar umarım yakında, bi de çok fazla ısınınca ghost touch olayı oldu benim alette, kafasına göre ekranın belli yerlerine basıyor. artmaz umarım ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 23 Haziran 2012; 13:57:56 >
  • Merhaba. Bende bugün aleti aldım ve feiyunun güncellemesini yaptım ama alet çince oldu. hiçbişey anlamıyorum :S bi el atı verseniz?

Sorun kalmadı hallettim. Kutusunun içinde ufak bi kağıt parçası vardı, orda ingilizce menüden ufak bir de resim vardı ordan dil seçeneklerinin yerini gördüm ve yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cukkaSG -- 23 Haziran 2012; 22:41:08 >
  • Yeni rom çıkmış 0619 daha denemedim ama indirmek isteyenler Buradan indirebilir.
  • 601 ve 619 berbat diyorlar yabancı forumlarda
  • 619 denemedim ama 601 gibiyse hiç indirmeyin.
  • arkadaslar tabletı bende almıstım yaklasık bı 25gun falan oldu fakat fazla zaman ayıramamıstım,05.18 tarıhlı orjınal romu kullanıyorum,marketten bı kac oyun ındırıp kurdum,datalarını yuklemek ıcın oyuna gırdıgımde oyun tabletınızle uyumlu degıl dıyor,ne yapmamız gerekıyor,bırse sensoruyle oynanabılecegımız oyunlardan tavsıye edebılecegınız varmı?urunun vıdeolarında ucak oyunu tarzı bır oyun var ama adını bulamadım
  • Kurdum, kullanıyorum 601 gibi sorunlu değil hala sorun çıkartmadı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arduino -- 25 Haziran 2012; 1:53:09 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.