Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkanellez

hocam dediklerimi yaptığınızda driver istemiyorsa tablet normal açılışa dönmüştür.. iki üç kere tableti açma tuşuna basın uzun uzun açılması gerekir.. eğer yapazsanız yakınınızda android bilen biri varsa ona gidin eğer yoksa tableti aldığınız kişiye geri yollayın

iki üç kere basılı tuttum gene açılmadı. Keşke reset tuşu olsaydı. Mikrofon deliğini reset deliği zannedip az daha iğneyi sokuyodum . Biraz daha sabredemezsem içini açıcam. Madem öldü otopsi yapalım bari :)
  • arkadaşlar bazen tabletler kilitleniyor mesela bu paladinler reset düğmesi var sarıyorum düzeliyor tornados da ne yapıyorsunuz kilitlenme oluyor mu?
  • açma tuşuyla açamadığınız cihaz ı nasıl resetle açmayı düşünüyorsunuz? cihaz brick olmuş.. bende de ilk rom atarken bu sorun oldu ama android tecrübem olduğu içn hemen çözdüm.. sizede söylüyorum tabletin açılması lazım... cihazi 30 saniye açma tuşuna basın sonra biraz bekleyip tekrardan basın 10 saniye kadar cihaz açılacak açılması lazım.. usb takılıyken cihazı tanıyor diyorsunuz.. pc den görüyorsunuz.. yani cihaz çalışıyor.. rom çöktüğü için açılmıyor.. içini açıp açmamak size kalmış fakat içini açsanızda birşey değişmeyecek.. olan tabletinize olacak..

cihaz takılıyor diyen arkadaş.. bende de takıldı takılmasının ve ekranın sapıtmasının tek sebebi türkçe dilinin uyumsuz olması.. dili ingilizce yapin sorun ortadan kalkacak.. yok yaptiniz ama olmuyorsa ozaman uyumsuz bir program yüzünden böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz demektir.. bunların hepsi yaşanılan şeyler.. tablet henüz çok yeni.. rom da sorunlar var.. ileriki dönemlerde mutlaka düzelecektir..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 10:38:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin ekranlarda bastiginizdasag ustte bi dalgalanma oluyormu?
    bizim arkadasinkinde ouyormusta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress te fiyatlar artmış evet... şuan için heryerde fiyatlar arttı sanırım çindeki döviz kuru arttı...

semih bey ben o sorunu hatalı rom attığım zaman yaşadım.. feiyu nun rom unda yaşadım ama sonradan ainolun orjinal rom unu atıp dili ingilizce yaptığımda en ufak sorun yaşamadım.. bu sorun rom dan kaynaklı sorun.. tablet ile alakası yok.. bunu belirtmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Aliexpress'te fiyatlar artmış galiba.

Su an takipli kargo dahil %5 indirimle buyincoinsten 84.5 $'a alınabiliyor. Bu modelle aurora (II) arasında kaldım. Tornadonun islemcisi gpusu falan iyi de ekran kalitesi kitap okumak, film izlemek ve oyun oynamak için elverişli mi? Arada çok fark yoksa tornados alcam da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekrandan beklentinizin ne olduğuna bağlı aslında.. aurora 2 alabilirsiniz sonuçta daha iyi.. işlemcileri aynı.. tornados ve aurora iki aynı işlemciyi kullanıyor.. dual core cortex a9 1ghz işlemci.. aurora 2 nin fiyatını bilmiyorum ama ips ekranın ve 1024x600 çözünürlüğün tadı bir başka... aurora kullandım ordan biliyorum.. onun harici tornados un ekranı kitap oyun ve filmlerde ideal benim için.. çok rahat kullanıyorum
  • Hmm anladım. Teknosada oblionun tableti vardı sanırım 7 inç ve 800x480 çözünürlüğünde kalite olarak onunla aynıysa parasına göre iyi bir cihaz. 160 TL'ye daha fazlasını beklememek gerek. Gerçi alıp beğenmesem bile aldığım fiyattan çok rahat satarım başkasına.
  • elimde 7inç klavyeli kılıf var fazladan satmayı düşünüyorum pm ile ulaşabilirsiniz.
  • arkadaşlar bu çince uygulamaları vs tamamen nasıl kaldırabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

arkadaşlar bu çince uygulamaları vs tamamen nasıl kaldırabiliriz ?

ben root uninstaller ile kaldırdım tavsiye ederim
  • teşekkür ederim, kaldırırsam, fabrika ayarlarına çevirdiğimde tekrar geri gelirler mi ?
  • Google play yüklü mü geliyordu ve orjinal romdan iyisi varmı yani kısacası tablet ten hiç anlamam ekstra yapmam gereken birşey varmıdır şimdiden teşekkürler
  • quote:

teşekkür ederim, kaldırırsam, fabrika ayarlarına çevirdiğimde tekrar geri gelirler mi ?

fabrika ayarları değilde hard format atarsan gelir diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanellez

açma tuşuyla açamadığınız cihaz ı nasıl resetle açmayı düşünüyorsunuz? cihaz brick olmuş.. bende de ilk rom atarken bu sorun oldu ama android tecrübem olduğu içn hemen çözdüm.. sizede söylüyorum tabletin açılması lazım... cihazi 30 saniye açma tuşuna basın sonra biraz bekleyip tekrardan basın 10 saniye kadar cihaz açılacak açılması lazım.. usb takılıyken cihazı tanıyor diyorsunuz.. pc den görüyorsunuz.. yani cihaz çalışıyor.. rom çöktüğü için açılmıyor.. içini açıp açmamak size kalmış fakat içini açsanızda birşey değişmeyecek.. olan tabletinize olacak..

cihaz takılıyor diyen arkadaş.. bende de takıldı takılmasının ve ekranın sapıtmasının tek sebebi türkçe dilinin uyumsuz olması.. dili ingilizce yapin sorun ortadan kalkacak.. yok yaptiniz ama olmuyorsa ozaman uyumsuz bir program yüzünden böyle bir sorunla karşılaşıyorsunuz demektir.. bunların hepsi yaşanılan şeyler.. tablet henüz çok yeni.. rom da sorunlar var.. ileriki dönemlerde mutlaka düzelecektir..

volkanellez arkadaşım söylediklerinin hepsini harfiyen uyguluyorum ama olmuyor. İçini açtım çok kolay açlıyor. pilin bağlantısını kesicektim ama kablosu ince bi yerdeydi vazgeçtim kapadım. update yaparken gitti bu cihaz ama kurtaramıyorum. bunun *.image dosyasıyla usb den yükleme programı yokmu acaba orijinal halini usb den yükleyemez miyim?

• orjinal rom dan daha iyi bir rom yok maalsef ve dili sakın türkçeleştirmeyin.. tablet sapıtıyor türkçede. orjinal rom a ekstra allwinner mod ve chainfire 3d pluings ler ile birlikte kurun.. oyunların keyfini sürün...orjinal rom zaten root lu yani rootlamaya sakın çalışmayın..

kardeşim tornados un rom içeriği ainol novo basicle hemen hemen aynı.. yani ainol novo basic in livesuit ini bulursan sanırım halledebilirsin... ses açma tuşu ve tablet açma tuşuna uzun bas.. olmadı ses kısma tablet açma... oda olmadı menü tuşu tablet açma.. menü+ses kısma/ açma + tableti açma tuşu.. vs vs bunları bir dene istersen
  • volkanellez bendede bi ara sapıttı, kendi kendine ekran iş yapmaya başladı, durduk yere menüler açıldı. İlk tabletim ve çok acemiyim.

root uninstaller ile bazı çince uygulamaları kaldırdım ama bazılarını kaldıramadım. Bilgili bir arkadaş bize tam anlatsa iyi olur aslında :)
  • quote:

volkanellez bendede bi ara sapıttı, kendi kendine ekran iş yapmaya başladı, durduk yere menüler açıldı. İlk tabletim ve çok acemiyim.

root uninstaller ile bazı çince uygulamaları kaldırdım ama bazılarını kaldıramadım. Bilgili bir arkadaş bize tam anlatsa iyi olur aslında :)

sapıtması türkçe ile ilgili (benim düşüncem market yada herhangibir apk türkçe ile uyumsuz) dili ingilizce yapınca sorun ortadan kalkıyor... rootuninstaller bazan kaldırmıyor ozaman tableti restart yapıp tekrardan deneyince kaldırıyor.. yani sorun yok.. gerçi apk ları silip türkçeye çevirmedim tableti.. o şekil denemek lazım...
  • evet öyle denersek çözülür sanırım, ilk fırsatta deneyeceğim.

kaliteli ekran koruyucu tavsiyeniz var mı ? Birde klavyeli kılıflardan kullanan arkadaşlar varsa işlevsel mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.