Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samocev rom'u kurdum fakat tarayıcı olmaması kötü oldu.
    apk'si var mı acaba sizlerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarsist11

samocev rom'u kurdum fakat tarayıcı olmaması kötü oldu.
    apk'si var mı acaba sizlerde ?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:12:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:12:47 >
  • çok teşekkür ediyorum eksik olmayın.
  • bir şey daha sormak istiyorum. rom yükler gibi yükler gibi derken sadece sdcard bölümünden seçecek miyim ? wipe işlemleri yok değil mi ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:12:50 >
  • abicim maalesef seçemiyorum, çıkmıyor.
    system/app içerisine attım(apk ve odex) fakat kısayol oluşturulmadığı için açamıyorum.
  • quote:

abicim maalesef seçemiyorum, çıkmıyor.
    system/app içerisine attım(apk ve odex) fakat kısayol oluşturulmadığı için açamıyorum.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:12:53 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:12:56 >
  • Arkadaşlar bende tornadosun yanında codegen qbix de var. ( LY F1 diye bilinen tablet, 512 ramlı ) rasgele bir kaç rom indirip yükledim birinde çok iyi oldu.

Dikkatimi çeken şey, tornadosumuza göre wifi çekimi vs daha güzel, hem de daha kısa sürede açılıyor. Tornadosta rom kısıtlı maalesef. Bence cihazlarımız verebileceğinin altında performansta çalışıyor.
  • marque,yok abicim olmuyor,çıkmıyor,seçemiyorum.
    2, kesinlikle öyle. cihazlar iyi ama gerekilen destek verilmiyor.
    beğendiğin romun linkini veya numarasını verebilir misin ? wifi çekimi iyi ise yüklemek isterim.
  • bu rom tornados için değil ly f1 için, tekrar uyarayım. Simgeler biraz büyük ama hızı çok hoşuma gitti.
    http://pan.baidu.com/share/link?shareid=159871&uk=620778226
  • quote:

marque,yok abicim olmuyor,çıkmıyor,seçemiyorum.
    2, kesinlikle öyle. cihazlar iyi ama gerekilen destek verilmiyor.
    beğendiğin romun linkini veya numarasını verebilir misin ? wifi çekimi iyi ise yüklemek isterim.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:12:58 >
  • system/app klasorune attigim iki dosya yuzunden yuklenmis. İki dosyayi atmak yeterliymis.Cok tesekkurler ilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasımın Mars tabletine yükleyeceğimde, acaba 619 da türkce dil seceneği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serom23

arkadasımın Mars tabletine yükleyeceğimde, acaba 619 da türkce dil seceneği var mı?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:13:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

quote:

arkadasımın Mars tabletine yükleyeceğimde, acaba 619 da türkce dil seceneği var mı?

Ne yukleyeceksin?
    Rom yukleyeceksen TorMars romunu yukleyebilirsin.

evet rom yükleyeceğim, TorMars romu dediğiniz 619 mu başka bi rom mu? türkçe dil seçeneği olan stabil bi rom arıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Ne yukleyeceksin?
    Rom yukleyeceksen TorMars romunu yukleyebilirsin.

evet rom yükleyeceğim, TorMars romu dediğiniz 619 mu başka bi rom mu? türkçe dil seçeneği olan stabil bi rom arıyorum

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:13:5 >

• quote:

quote:

Önceki sayfalarda verilen 619 rom'u sadece tornados için.

Bu hem Tornados hem de Mars için TorMars Rom'u:http://www.oketuf.com/Mars-TorMars-Custom-1.1.rar

Bu Mars için 619 Rom'u:http://www.oketuf.com/Novo7-Mars-0619.rar

Bu Mars için Yeni Yayınlanan (2013-01-02) Tarihli 1128 Rom'u:http://dl.vmall.com/c0tkl37d4s

Yardimin için cok teşekkürler, türkçeyse en son çıkani yuklerim.. Türkçe mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serom23 -- 22 Ocak 2013; 3:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:13:7 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.