Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Tornados Güncel Rom'lar,Yükleme,Sorunlar&Çözümleri (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.069
Cevap
8
Favori
41.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, tornados'umu düşürmem sonucunda açılırken donmalar mevcut. bilgisayar sadece şarj yapıyor ve algılamıyor. tablet zaten açılmıyor. düzeltmek konusunda önerileriniz var mı acaba ?
  • iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 31 Mart 2013; 17:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

quote:

Orijinalden alıntı: serom23

evet rom yükleyeceğim, TorMars romu dediğiniz 619 mu başka bi rom mu? türkçe dil seçeneği olan stabil bi rom arıyorum

Önceki sayfalarda verilen 619 rom'u sadece tornados için.

Bu hem Tornados hem de Mars için TorMars Rom'u:http://www.oketuf.com/Mars-TorMars-Custom-1.1.rar

Bu Mars için 619 Rom'u:http://www.oketuf.com/Novo7-Mars-0619.rar

Bu Mars için Yeni Yayınlanan (2013-01-02) Tarihli 1128 Rom'u:http://dl.vmall.com/c0tkl37d4s

MaRQuE hocam bende de mars tablet var.En son rom olarak TorMars_404_2012 V1.1 kurmuştum.Ancak şimdi sizinde bahsettiğiniz gibi 0619 ve 1128 romlarıda var.Sizce hangisini kurayım.Hangisini tavsiye edersiniz.Şimdiden tşkler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:3:56 >
  • Tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Ghost touch donanım arızası olan cihazlarda oluyor. Rom ile çözülecek bir sorun değil bence. Ben de bu sorun olmadığı için
    bilemiyorum ghost touch varmı yokmu. Uzun süre kullanmadığım için batarya konusunda da bilgim yok.

Rom kurulumu;
    hafıza kartına atın dosyayı, ses kısma power tuşuna basılı tutarak açın cihazı. manuel olarak seçin zip dosyasını.
    4.0.4 rom'u gibi değil yükleme işlemi, recovery penceresinde yükleyecek yükledikten sonra reboot system now seçeneğini seçin.

Rom bu şekilde yüklemek için cihazın kendi sdkartından oluyormu yoksa harici sd kart mı olması gerekiyor?

• hala kullanan var mı bu dandik tableti yav :D

daha doğrusu hala bozulmayan tornados var mı hehe
  • bendeki hala sağlam, kullanıyorum ama daha stabil ve hızlı bir rom olsa süper olurdu
  • arkadaşlar ainol alıcam fiyat açısından da 200 maksimum tornado ve mars modellerine görüdğüm kadarıyla destek var bana hangi modeli hangi özellik olanı önerirsiniz

aslında hdmi çıkışıda istiyorum ama ama özellikler iyi ise hdmidan fedakarlık yapabilirim

son sorum da arkadaşlar tabletlerdeki 800x600 çözünürlük yada 1200x600 çözünrlük hdmidan televizyona bağlayınca görüntü kaitesinde fark edermi

teşekkürler
  • Hocamm fiyat olarak eger çinden getirtecekseniz ainol un dört çekirdek 7inc tabletleri genel olarak 110-130dolar civarında alınabılıyor,tornado ve mars ın zamanı geçti gibi oldu biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

Hocamm fiyat olarak eger çinden getirtecekseniz ainol un dört çekirdek 7inc tabletleri genel olarak 110-130dolar civarında alınabılıyor,tornado ve mars ın zamanı geçti gibi oldu biraz

tornado ve mars satışta değil artık,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 1 Mayıs 2013; 22:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Hocamm fiyat olarak eger çinden getirtecekseniz ainol un dört çekirdek 7inc tabletleri genel olarak 110-130dolar civarında alınabılıyor,tornado ve mars ın zamanı geçti gibi oldu biraz

ainol mantıklı gibi geldi piyasada olumlu görüşler var peki bu fiyattlarda ne önerirsiniz ainol olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

quote:

quote:

ainol mantıklı gibi geldi piyasada olumlu görüşler var peki bu fiyattlarda ne önerirsiniz ainol olarak

samsung note 2

• Temmuz 2012'de sadece medya oynatıcı ihtiyacı nedeniyle aldığım(tablettle internete girmediğim gibi hiçbir uygulama da yüklemedim)Novo 7Tornado 8 gb'lık tablet kendi kendine birşeyler yapmaya başladı film izlerken kapatıp müzik açıyor veya tarayıcıyı çalıştırıp internete bağlanmaya çalışıyor,diğer sorunlarda cabası(pil şarjı uzun sürüyor tüketimi ise çok çabuk ve altyazıda türkçe karakter sorunu var ve ekran zaman zaman donuyor).13.05.'de ainol servise gönderdim kontrol ediliyor tecrübeli arkadaşlara sorularım şunlar:

1)ghost touch ve ekran donma sorunu donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mıdır ?
    2)Ürün değişirse artık ithal edilmediği için üst modeli verilebilirmiş(telefonda öyle dediler)bunun bir üst modeli hangisidir ?
    3)ürünü sürat kargo ile ücretini ben karşılayarak gönderdim.Servis ürünü alıcı ödemeli olarakmı gönderiyor ?

Yanıtlarınız için teşekkür ederim

• quote:

quote:

Hocam dosya silinmiş yeniden y
    üklermisiniz

http://www.mediafire.com/?pll6vaua264jq79

tekrar rica ediyoruz mümkün mü ? ana kaynak varsa link olabilir..
  • Merhaba Arkadaşlar
    Ben Samsung galaxy tab 2 10.1" tablet yada ipad mini 16 gb olcaktım ama Ainol Novo9 Spark 9.7inc Tablet PC - 16 GB 1.5 GHz Quad Core 2GB DDR3 Android 4.1 tableti farkettim. tabletburada .com da 436 tl diyor . sizce bu tablet alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

quote:

quote:

Hocam dosya silinmiş yeniden y
    üklermisiniz

http://www.mediafire.com/?pll6vaua264jq79

tekrar rica ediyoruz mümkün mü ? ana kaynak varsa link olabilir..

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:2:30 >

• quote:

Geçen yıl aralıkta bizim arkaşın ürününü incelemek için almıştım o aralar cihazı kullanma fırsatım oldu.
    4.0.3 idi o aralar linklerde sorun yoktu 4.0.4 olarak güncelledim çok fark etti.

Dün ne ettiysem koca Google'da düzgün link yok. sonunda biryerden buldum custom olarak geçiyor, arada tekliyor cihaz..
    anlamadım gitti... resmi sitesinde bile yok :(

sizin verdiğiniz linkteki sürümlerin farkı neydi ...
  • quote:

quote:

Geçen yıl aralıkta bizim arkaşın ürününü incelemek için almıştım o aralar cihazı kullanma fırsatım oldu.
    4.0.3 idi o aralar linklerde sorun yoktu 4.0.4 olarak güncelledim çok fark etti.

Dün ne ettiysem koca Google'da düzgün link yok. sonunda biryerden buldum custom olarak geçiyor, arada tekliyor cihaz..

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:2:27 >

• quote:

quote:

quote:

Bu linkteki ainol mars romunun tornadosa uyarlanmış haliydi.
    farklıklar neler hatırlamıyorum. ainol mars 1128 romunun detaylarını inceleyebilirsin.

Pm atamıyorum size son sorumu sorayım...
    nereden bulabiliriz ? (pm) yaada direk kardeş modeli MARS kursak ne olabilir ?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.