Şimdi Ara

AİNOL,RAMOS,SMARTQ,CUBE,WİNDOW,TECLAST,ONDA (RAMOS W30HD STOKTA ŞOK FİYAT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mygan

windows işletim sistemli tabletler geldi mi hocam ?

yok kardeşim malasef suan bize gelen bir bilgi yok zaten biz gibi ufak tedarikçilere pek düşmez ilk seferde lenovoya yazdırdık bakalım 10 kadar ama zor gibi tabletlere ve cep telefonlarına yılbaşı dolasıyla cok fazla talep var
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

google nexus 7 8gb stokta arkadaslar kampanya fiyatı 685 TL 15-20 gün içinde kapınıza teslim

Sen zaten bu fiyatlara getiriyorsan baştan kaybediyorsun hocam.Amerika da playstore 8 gb lığı 199 dolardan satılırken sen 685 diyorsun sizin gibi satıcılar yüzünden ürünlerdende soğuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasim444

quote:

google nexus 7 8gb stokta arkadaslar kampanya fiyatı 685 TL 15-20 gün içinde kapınıza teslim

Sen zaten bu fiyatlara getiriyorsan baştan kaybediyorsun hocam.Amerika da playstore 8 gb lığı 199 dolardan satılırken sen 685 diyorsun sizin gibi satıcılar yüzünden ürünlerdende soğuyoruz.

amerikada iphone 700 usd arkadaşım türkiyede garantili 2100 lira burdaki vergileri unutuyorsun kimseye zorla bir şey satmıyoruz ben cok fazla gelen talebe cevaben yazdım dikkat edersen bir kaç mesaj once de belirttim fiyatlar nexuslarda cok yüksek diye okumadan lütfen kirlilik yaratmayın Amerika fiyatları ile türkiye yi lütfen bir tutmayın aradaki farkın vergiye gittiği aşikar artı amerikadan urun alabiliyorsan ne mutlu sana güle güle kullan

• beyazadam nickli arkdasımıza huawei media pad 10fhd bir adet sipariş bugun geçilmiştir.

ilgisinden dolayı teşekkür ederim hayırlı olsun..

tabletlerde suan indirimler basladı fiyat sormaktan cekinmeyin belli ürünlerde indirimli fiyatlar basladı arkdaslar son gün 31 aralık

ayrıca cep telefonu içinde anlaşmalarımız tamamlanmak üzere xiaomi meizu huawei zte gibi firmaların cep telefonları içinde lütfen fiyat sormaktan çekinmeyin

taksit isteyen arkaslarıma sanalpazar üzerinden yardımcı olmaktayım kargolarda suan için mng kargo ile ücretsiz

ürün tedarikleri yılbaşı dolayısıyla biraz gecikmekte olup anlayışınız için teşekkür ederim...
  • Pm attım hocam
  • ainol flame şu am kaç para hocam ?
  • 16 gb nexus 7 stoklarda 750 TL kargo ücreti yok 8 gb lıkların yerine bunları getirtiyorum
  • Fiyat sorularını pm yerine hem pm hem de konuda cevaplarsaniz daha iyi olur. Aynı soruları sormayalim. Örnek huwai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cok fazla ürün var ve hergün bir iki tanede ekliniyor cıkıyor o yuzden pmlerle daha kolay ulaşıyorum nexus 7 için görüşmelerim devam ediyor fiyatı aşağı çekmeye çalışıyorum ancak cok fazla gümrük vergisi ve kdv ödeniyor ürünlere bunlar bizi cok zorluyor
  • Meizu MX2 telefon getirtebilirmisin hocam. Kaç TL' olur fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haviye

Meizu MX2 telefon getirtebilirmisin hocam. Kaç TL' olur fiyatı

meizu 15 gün sonra tam anlamıyla stokta olcak ancak hemen sipariş geçebiliyorum 16gb versiyon imei kayıt size ait 975 lira
  • quote:

quote:

meizu 15 gün sonra tam anlamıyla stokta olcak ancak hemen sipariş geçebiliyorum 16gb versiyon imei kayıt size ait 975 lira

çok iyi fiyat vermişsin yeni çıkan bir telefon için. hemde donanım canavarı. oppo finder x907 siparişi verdim çinden :D 20 gündür gelicek bakalım 1 gelsinde beğenmezsen onu satar senden bunu alırım :D
  • quote:

quote:

quote:

çok iyi fiyat vermişsin yeni çıkan bir telefon için. hemde donanım canavarı. oppo finder x907 siparişi verdim çinden :D 20 gündür gelicek bakalım 1 gelsinde beğenmezsen onu satar senden bunu alırım :D

3 adet meizudan istedik saolsunlar kırmadılar 30 aralıkta yılbaşından once cinde stok sorunsuz çıkıyor ilk gelen 3 taneden bir tane foruma ayırdım 975 liralık fiyat suan sabit alacak arkadaşa hayırlı olsun simdiden

tabletlerde indirimler devam ediyor ramos w30 foruma özel 575 tl hemen teslim

• quote:

3 adet meizudan istedik saolsunlar kırmadılar 30 aralıkta yılbaşından once cinde stok sorunsuz çıkıyor ilk gelen 3 taneden bir tane foruma ayırdım 975 liralık fiyat suan sabit alacak arkadaşa hayırlı olsun simdiden

tabletlerde indirimler devam ediyor ramos w30 foruma özel 575 tl hemen teslim

30 aralıkta elindemi olacak telefon
  • Ainol novo fire kaça acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Ainol novo fire kaça acaba

cevapladım hocam

meizu telefonlar 30 aralıkta satışa çıkacak elimde muhtemelen 15-20 ocak gibi gelecek
  • ainol fire/flame ve ainol 7 venus geldi foruma özel 330 tl kargo ucreti yok suan tabletlerde güzel ürünler geliyor fiyat sormayı unutmayın arkadaşlar

ainol novo 9 quad core subat ayında gelecek
  • alıntı yapamıyorum kardeş internetten dolayı
    mars 190 tl
    crystal 250 tl suan kargolar ücretsiz
  • quote:

alıntı yapamıyorum kardeş internetten dolayı
    mars 190 tl
    crystal 250 tl suan kargolar ücretsiz

attığım pm geldi mi hocam?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.