Şimdi Ara

AİNOL,RAMOS,SMARTQ,CUBE,WİNDOW,TECLAST,ONDA (RAMOS W30HD STOKTA ŞOK FİYAT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: h!j@cker

beyazadam nickli arkdasımıza huawei media pad 10fhd bir adet sipariş bugun geçilmiştir.

ilgisinden dolayı teşekkür ederim hayırlı olsun..

Geri bildirim yapmadığımı farkettim, 16.01.2013 itibariyle tabletime kavuştum, herşeyiyle sorunsuz ve çok iyi bir cihaz.

@h!j@cker arkadaşımızada ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazadam

quote:

beyazadam nickli arkdasımıza huawei media pad 10fhd bir adet sipariş bugun geçilmiştir.

ilgisinden dolayı teşekkür ederim hayırlı olsun..

Geri bildirim yapmadığımı farkettim, 16.01.2013 itibariyle tabletime kavuştum, herşeyiyle sorunsuz ve çok iyi bir cihaz.

@h!j@cker arkadaşımızada ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum...

rica ederim fatih bey hayırlı olsun cok harika bir tablet bence suan eniyisi diyebilirim hayırlı olsun
  • ramos w30 hemen teslim elimde suan beklemek yok foruma özel bir kampanya sıfır kutusunda ilk acan siz olacaksınız 650 TL sanal pazar ile 670 TL fırsatı kacırmayın arkadaslar 15-20 gün beklemek yok hemen teslim ediyorum sınırlı stok var elimde
  • ramos w30 tükenmiştir.

İkinci parti ramos w30hd onda v972 ainol novo 10 quad core gelecektir. beklemeden teslim edilecek..

diğer ürünler için mutlaka fiyat ve stok sorunuz artık ürünlerimiz daha hızlı elimize ulasmakta 10 içinde ürününüz elinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h!j@cker -- 22 Ocak 2013; 14:25:20 >
  • çift çekirdekli bir tablet var mı stokta? aurora 2 olur, elf 2 veya muadili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

çift çekirdekli bir tablet var mı stokta? aurora 2 olur, elf 2 veya muadili

suan stokta tabletim yok ancak istediğin bir modeli hemen getirtebilirim gayet uygun fiyatalara yeni spiarişlerimi bugun gectim ancak model cok oldugu için hepsinden adetli getirtme sansım olmuyor sölediğiniz modeller artık yeni değil onların yerine venus yada cristal öneririm
  • ramos w30 ve w30hd ler tükendi forum dışı ürünler bolca satıldu chuwi ve onda retina quadlar subat basında stokltan hemen teslim beklemek yok
  • "Ramos w30HD" ve "ainol hero 2" için fiyat alabilirmiyim ?
  • quote:

ramos w30 ve w30hd ler tükendi forum dışı ürünler bolca satıldu chuwi ve onda retina quadlar subat basında stokltan hemen teslim beklemek yok

Ramos w30hd fiyatı nedir hocam ? Birde aksesuarları felan veriyonuzmu yanında kılfıIfı cantası felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w30hd 675 tl arkadaslar aksesuarları suan pek bulunmadığı için getirtemiyorum ama ekran koruyucu bulabilirim fiyatlar dolar kuruna bağlı değişme gösteriyor forumda ve dışında sipariş veren tüm arkadaşların siparişleri ellerine ulaştı suan quad core ve retina ekranlarda bir kampanya yapıyoruz diğer ürünler içinse mutlaka fiyat sorun özelden mesaj atarsanız en gec 12 saat içinde geri dönüş yapılacaktır. ürünler elinize hiç bir kargo ücreti ödemeden teslim olmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h!j@cker -- 27 Ocak 2013; 14:37:14 >
  • Ainol fire ne kadar acaba?

• Hocam 7 inch herhangi retina ekranli tablet var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Hocam 7 inch herhangi retina ekranli tablet var mı?

retina ekran 7 inch tablet malasef yok hocam
  • hocam ramos w30HD nekadar? nekadar sürede elimde olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melrin

hocam ramos w30HD nekadar? nekadar sürede elimde olur?

ramos w30hd 630 tl dostum 15 gunde elinde
  • AİNOL NOVO 7 VENUS QUAD CORE GELDİ 300 TL KARGO UCRETİ YOK BEKLEMEK YOK HEMEN TESLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h!j@cker -- 8 Mart 2013; 12:27:20 >
  • AİNOL NOVO 9 QUAD RETİNA GELDİ ŞOK FİYAT 560 TL BEKLEMEK YOK HEMEN TESLİM
  • hocam elinizde 10.1 inc tavsiye edebileceginiz bir f/p urunu var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cfc

hocam elinizde 10.1 inc tavsiye edebileceginiz bir f/p urunu var mi?

elimde suan onda v972 quad retina var ancak 9.7 inch

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cfc

hocam elinizde 10.1 inc tavsiye edebileceginiz bir f/p urunu var mi?

elimde suan onda v972 quad retina var ancak 9.7 inch

Ainol 9.7 retina spark hemen teslim için fiyat pm atarmısınız.Ayrıca yanında hediye verilen ürünlerden veriyormusunuz klavye vb. tarzı şeyler?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.