Şimdi Ara

Ainol Teknik Servis - Garantisiz Ürünler İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Garantisiz Ürünler İçin

Arkadaşlar, bildiğiniz gibi Ainol Türkiye'den satın alınmayan Ainol ürünleri için bir teknik servis bulunmamaktaydı.
    Ainol Türkiye yerine başka kanallardan ürün satın alanlar kaynak teknik servis konusunda sıkıntı yaşıyordu.
    Basit arızaların onarımını dahi yaptıramıyorlardı.

Ainol bir teknik servis kurmuş.
    Ainol Türkiye'den satın alınmayan ürünlerin teknik servis hizmetleri veriliyor.
    Yurt dışından bir Ainol ürünü satın almış olsanız dahi artık teknik servis hizmeti alabileceksiniz.

Bu bilginin faydalı olacağını düşündüğüm için paylaşıyorum.
    Teknik servisin internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz:
    Ainol Teknik Servis

http://www.ainolteknikservis.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinlitablet -- 5 Nisan 2013; 12:28:17 >

• Güzel haber. Eğer bir de fiyat listesi edşnebilirsen tam süper olur. Yoksa yurt dışı tablet fiyatını gidip de servise vermek kimsenin işine gelmez :)
  • Güzel olmuş ainol tabletim yok ama firmayı takdir ettim illa benden alacaksın yoksa tanımam mantelitesini aşıp servisten para kazanıcaklar insanlarda uğraşmayacak
  • ainol fire aldım gold com dan arızalandı yetkili servis olan aynı zamanda ithalatçısı bu beyfendilere gönderdik,tableti kullanılmış bir tabletle değiştirdiler (3 kere gidip geldikten sonra).değiştirdikleri 2. el tablette arızalandı ,halen tamir aşamasında 3 haftadır bir şeyide tamir ettikleri de yok ya neyse AİNOL pişmanlıktır.
  • Arkadaşlar bu Servisi kullanıp da memnun olan yokmu acaba hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın, uzak durun, detayları ainol spark konusunda da yazdım, çinden aldığım tableti kurtarana kadar çok uğraştım, hatta şarj cihazımda onlarda kaldı, geri yollaladılar, sonrada şarjı yollamasaydınız falan (halbuki kendileri şarjla istemişlerdi) konu uzun ve çetrefilli.

sakın diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.