Şimdi Ara

AİNOL V3000HD CONVERT ETMEDEN ALT YAZILI FİLM İZLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÜRÜN FOTOĞRAFLARINI VE MENÜSÜNÜ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN GÖREBİLİRSİNİZ.

http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=7202

EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ CONVERT ETMEDEN TÜM VİDEO FORMATLARINI OYNATMASI AYRICA ALTYAZILARIDA DESTEKLİYOR.

4.3 İNCH LTPS EKRAN ( YENİ NESİL EKRANDIR GÖRÜNTÜ KALİTESİ GERÇEKTEN GÜZEL 16.MİLYON RENK)
    FM RADYO
    HD FİLMLERİ OYNATMA
    HDTV BAĞLANTISI
    TV BAĞLANTISI
    UZAKTAN KUMANDA MP4 PLAYERİNİZ EVDE BOŞ BOŞ YATMAYACAK NETTEN İNDİRDİĞİNİZ FİLMLERİ TV NİZDEN DE İZLEYEBİLİRSİNİZ.
    HARİCİ SPEAKER

ÖZELLİKLERİ KISACA BUNLAR ÜRÜN GELDİĞİNDE DETAYLI TANITIMINI YAPACAĞIM

• aynı tas aynı hamam,hiç değişmemişsin
  • AYNEN ÖLE OLDU ZATEN ANLADIĞIM KADARIYLA SEN İŞİ GÜCÜ OLMAYAN BÜTÜN GÜN BİLGİSAYAR BAŞINDA OTURUP MİLLETE LAF ATIP BUNDAN KEYİF DUYAN BİRİSİN.

EVET YAPIYORUM VARMI SENİ İLGİLENDİRİRMİ BEĞENDİĞİM KALİTELİ OLDUĞUNA İNANDIĞIM ÜRÜNLERİ TANITIYORUM TALEP EDEN OLURSA TEMİN EDİYORUM BENİM HOBİM VE HOBİMDEN SEMBOLİK MİKTARDADA OLSA KAZANMAK YENİ ÜRÜNLERİ ALIP DENEMEME VESİLE OLUYOR. BU SENİ HİÇ AMA HİÇ İLGİNLENDİRMEZ. BUGÜNE KADARDA BU FORUMDA HAKKIMDA KÖTÜ BİR SÖZ GÖRMEDİM ŞİKAYET ALMADIM. KİMSEYİDE ALDATMAYA ÇALIŞMIYORUM. ARKASINDA DURABİLECEĞİM ÜRÜNLERİ BULUP GETİRİYORUM.

PİYASADA İŞE YARAMAZ MODELLER DÜNYANIN PARASI EBAYDE 25-30 USDYE SATILAN ÜRÜNLERİ MİLLETE 150-200 YTL YE KAKALAMAYA ÇALIŞIYORLAR. BAKAN BAKIYOR İNCELİYOR İŞİNE GELİRSE AKLI YATARSA ALIYOR SANA NE BUNDAN

SENDE AYNI TAS AYNI HAMAMSIN YAN GELİP YATAN HALA BABA PARASI YİYEN İŞİ GÜCÜ BÖYLE MİLLETE LAF ATAN BİRİ.

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

aynı tas aynı hamam,hiç değişmemişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz29ist -- 16 Ocak 2009; 11:41:47 >

• ben bir şey merak ediyorum bu cihazın gantisi varmıdır varsa eger kaç sene
  • cihazın garantisi yurtdışı olduğu için yok şimdilerde daha ucuza mal edilen farklı bir modeli var aynı özelliklere sahip onu bekliyorum getirttiğim firma ülke içi talepleri karşılamış kalite konusundaki geri dönüşlere göre yurtdışı satışına başlayacaklar.

AİNOL V6000HDB

GOOGLEDAN BAKABİLİRSİN

AYRICA EBAYDEDE SATIŞA SUNULMUŞ AMA EBAY FİYATINA SANIRIM BENDE TEMİN EDEBİLİRİM.
  • Merhaba bu ürünün fiyatı nedir?(Ainol v3000hd)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.