Şimdi Ara

Aion (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

quote:

Orijinalden alıntı: mystere

Bilmiyorum, Balder' de oynuyorum.

balder'e bakıyorumda online rakamları sürünüyor, sen nasıl orada başladın dostum?

Sen nerde oynuyorsun, en kalabalık sunucu hangisi, yabancı serverde oynasak nasıl zorluklarla karşılaşırız?

ben thor'dayım su anda. oyuncu sayılarını serverlara göre buradan kontrol edebilirsin:http://aioninfo.com/online/

en kalabalık serverlar: thor(alman), urtem(fransız), barus(polonya), alquima(ispanyol)

oyunu bilmeden yabancı bir serverda başlamak çok mantıklı değil, oyunu bilmeden yalnız takılmaya çalışırsanız çok zorlanırsınız. türklerin bulunduğu serverlarda takılırsanız oyunu öğrenirsiniz diyeceğim ama türklerin bulunduğu serverlarda online rakamları sürünüyor. zubaba mesela oyunu öğrenmek için iyi olabilir ama online rakamları bildiğin geberik. aslına bakarsan oyunu oynayan oyuncu sayısı o kadar düştü ki yukarda saydığım serverlar haricindekiler bildiğin ölü server kıvamındalar. oyuna merge gelmedikçe oyuncu sayısı düşmeye devam ediyor.

kalabalık server ile diğer geberik olanlar arasındaki farklara gelirsek, kalabalık server'da grup arama alanındaki listede en az 10-15 parti adam arıyor olur. oyunda her yerde adam görürsün, oyun içi ekonomi iyi ve ucuz olur, bol bol pvp yaparsın. başlangıçta itemleri yapana kadar biraz zorlanılıyor bu konuda ama item yapıldıktan sonra keyifli.

online sayısı 1000 altındaki serverların tamamı benim gözümde geberik: bu serverlarda çılgınlar gibi farm yaparsın, savaş ve instance'lar haricinde insanlar genelde farm yaparlar :D bir sürü karakterleri olur, oyunu aktif olarak oynayan herkes subay rütbesinde olur. savaş harici pvp tek tük garnizonlarda ve bir kaç yerde kısmen görürsün. oyun oyun gibi değil izole olunmuş ortam gibidir, faction(asmo veya elyos) köy kahvesi gibi olur, herkes birbirinden haberdar olur. lfg'leri boştur, ziyadesiyle sıkıcıdır.

Thora geliyorum hocam. Benim zubabda charım var 500k param var. Onu aktarabiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nephiss N kullanıcısına yanıt
    Başlarken arkadaş burda başla dedi, başladım. :)

Zubaba yoktu başladığımda, serverda online oyuncu sayısı bir yana zebil gibi elyos var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_
    Thora geliyorum hocam. Benim zubabda charım var 500k param var. Onu aktarabiliyormuyuz

kendinden eminsen bekleriz kardeşim. elyostayız biz, 500k para veririm ben sana hiç birşey değil o. charini açtıktan sonra nickini bana özel mesajla bildir istersen.
  • arkadaşlar aion onlineye başlamayı düşünüyorumda oyunda hile vs varmı yada en rahat hangi classle level kasarım ve en kalabalık server hangisidir bana kısaca bilgi verebilcek varmı şimdiden teşekkür ederim
  • evilsalvatore21 E kullanıcısına yanıt
    Felaket hile var, en op classlar sırasıyla gunner-bard-aetertech, yabancı dil sorunun yoksa Thor.
  • thor serverinde çok hile kullanan varmı peki veya banlanmıyorlarmı
  • evilsalvatore21 E kullanıcısına yanıt
    Hile durumunu bilmiyorum, kalabalık diye yazdım.
  • Hile var fakat dps metre diye bir yazılım çıktı piyasaya, free kullanılabiliyor ve hileli çarların tespit edilmesini sağlıyor. Ve bu tespit leri de Aion dikkate alıyor, Dps metre ile hileli olduğu görülen çarların şikayet edilmesi ile o çar hemen banlanıyor. Yani hile var ama millet tırstığı için kullanamıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilsalvatore21

arkadaşlar aion onlineye başlamayı düşünüyorumda oyunda hile vs varmı yada en rahat hangi classle level kasarım ve en kalabalık server hangisidir bana kısaca bilgi verebilcek varmı şimdiden teşekkür ederim

http://aioninfo.com/online/ kalabalık falan değil hocam.
  • Kalabalık serverda başlasan ne olcak onu merak ediyorum, iyi itemin olmalı ki sana party atsınlar adamlar. Daha çok rakibin olcak savaşlarda gerek rank konusunda olsun gerek item düzenyine göre LFG den parti bulma olsun. Kendine eziyet etmeye gerek yok bence. 2-3 senelik oyuncunun itemine yetişmen için hardcore oyuncu olman lazım öyle birisi olsan böyle bir konu oluşturma gereği duymazdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 6 Kasım 2015; 10:53:34 >
  • Thor gibi serverda op sorcumu silip iki ay önce glad actim. Yavas yavas bir ayda alti yuz milyon kinah kastim. Uzerim strife iken swb ye almaya basladilar. Simdi iki parca hiperion zirh. Weapon. Uc parca swb parca. Bi rune tribe. Katalam taki set. Augmentli yuzuk ve silah var. Anlicaniz heeseyim bi ondan bir bundan. Kendimi bu halimle tanittim. Heryere cagiriyorlar. Daha simdiden ucbin alti yuz honour point var. Anlicaniz sadece yabanci dil ve oyun bilginiz olsun yetiyor. Oyun son patch ile cok kolaylasti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Kalabalık serverda başlasan ne olcak onu merak ediyorum, iyi itemin olmalı ki sana party atsınlar adamlar. Daha çok rakibin olcak savaşlarda gerek rank konusunda olsun gerek item düzenyine göre LFG den parti bulma olsun. Kendine eziyet etmeye gerek yok bence. 2-3 senelik oyuncunun itemine yetişmen için hardcore oyuncu olman lazım öyle birisi olsan böyle bir konu oluşturma gereği duymazdın.

Oyunu bu niyetle oynamak, oyunu oyunluktan çıkarır bence. Zevk alamadıktan sonra birilerine yetişmek yok rank yapmak vs saçma. Egolarını tatmin etmek istiyen bomboş bir oyuna girip tabiki birinci olabilir. Oyun devasa büyük ve insan göremiyosun level ilerledikçe, bana böyle bi oyun keyif vermez. Verse online oyunlar oynamam.

• HP sistemi gelmeden önce oynuyormuydun oyunu bilmiyorum. İlk sırada olanları görmek hayaldi adamları shugodan shugoya görüyorduk. Ne savaşlarda bir aktifliği var , ne pve yaptıkları vardı. Bende rank olayını dert eden bir adam değildim ama rank kasmayınca oyuna girmek için pek bir sebep bulamıyorsun. Zevk meselesi tabi AP set yapmayacam ben sadece pve ve craft ile uğraşırım kafasındaysan senin dediğin daha iyi tabi.
  • omer3415 O kullanıcısına yanıt
    oyun bilginiz olsun yetiyor demişsin benim dediğim oyun bilgisi olmayan insanlar içindi.
  • Turkhes kullanıcısına yanıt
    Sizi kastetmedim şefim. oyun bilgisi derken sadece aionuda kastetmedim. Knighttan, cs den takım bilgisini demek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.