Şimdi Ara

aion'a yeni başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna başlayalı birkaç gün oluyor 28 levelim şuanda kantor'um ne diyosunuz hem oyun hem de karakter hakkında yorum yapabilir misiniz bu arada zubaba'da asmodiyerim

• benimadimname07 B kullanıcısına yanıt
    Kantor iyi bir classtır heleki Magic resist bittiğinden beri iyi iş yapar oldu bana göre. Senin dizeceğin set hafif MA, Crit, AT olacak ya da AT, Magic Supression. Her mahzende bir adet kantor'e ihtiyaç duyulur. Oynayan azdır o yüzden tutulduğunda yanlarından ayrılmazsın.
    DPS'i fazla yüksek bir class değilmiş gibi görünsede o kadar seri oynanan bir karakterdirki oldukça iyi DPS yapabilir.
    Kendine ve çevresindekilere can basabilir ayrıca bastığı bufflar sayesinde hem kendini hem takımını ayakta tutar.

Kısa bir sürede sana oyunu öğretecek lejyona katıl, iyi oyunlar.
  • bide şöyle bi sorunum var laptoptan yüklemek istedim oyunu ama gameforge uygulaması sayfası acılmıyor
     aion'a yeni başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimadimname07 -- 24 Haziran 2015; 14:22:59 >
  • benimadimname07 B kullanıcısına yanıt
    - Antivirus programları
    - Güvenlik duvarı
    - Yönetici olarak çalıştır
    - Farklı DNS ile dene

Ya da sadece Gameforge'dan kaynaklı olabilir bu seçenekleri dene
  • Oyun kalabalık mı hocam ?
  • cevabı geç veriyorum ama teşekkürler antivirüs programı yüzünden açılmıyormuş
  • online oyuncu sayısında tam bilgim yok haritalar da büyük ve sayı olarak fazlaca olduğundan homojen bir dağılım var yani metin2 gibi tüm yoğunluk tek haritada değil. duyduğum kadarıyla 65 level olduktan sonra asıl oyuna başlıyormuşsun ve o seviyede yoğunluk varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

Oyun kalabalık mı hocam ?

yaklaşık olarak 20 harita sayısını bilmeyeceğim kadar zindan arena vs var. 1000 online varsa bunlar heryere dağıldığı için ve haritalar devasa büyük olduğundan bir yerde kabalık bir topluluk görmen zor. yalnızca 65 lerin takıldığı katalamda ve pazarların kurulduğu sanctum ve pande de kalabalık görürsün. ama zubaba yani türk serverinda max online sayısı 900 e çıkıyor. oyun tüm servarlar baz alındığında en fazla online sayısı 25.000 civarına çıkıyor. akşam 9-10 arası en yoğun, sabah 6 ile öğlen 12 arası en az popilasyona sahip.
  • büyük hata yapmıssın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.