Şimdi Ara

Aion Atomix Pvp Server !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aion Atomix başladığımız ilk aion serverı oldu. Pvp serveri olmasına karşın gayet kalabalık ve sağlam bi server. 3 kişi başladık şu an 55. seviyeye ulaştık. Ancak tek şikayetimiz türk oyuncu bulamamaktan yana. Bu serverde Elyos ırkında ciddi bi türk legionu yok mu yada oyundaki türkler neden böyle bi legion kurmaya çalışmıyolar. Sizden ricam eğer bu serverde oynayan arkadaşlar varsa bir araya gelelim ve asmoların altını üstüne getirelim.
    Oyundaki adım: Ustura

• Bende ayni serverda oynuyorum, 3 aydan fazladır, gayet güzel bir server oyuncu sayısı da çok iyi ama gerçekten türk oyuncu eksik ayrıca ben asmo yum buda gösteriyorki iki tarafta da çok az türk var...bu serverda asmo ırkında oynayan varsa irtibata geçmek isterim elyosları paramparça etmek için....
    Oyundaki adım: Xzen
  • Serverde premium almaya çalışıyorum 1 haftadır. Click and buy ile çalışıyorlar. Ama ne kadar lanet bi şirketse attığım hiç bir maile cevap yazmadılar. Merak ettiğim siteden üyelik aldım ama şimdi hesabı teyit etmemi istiyolar. Öncesinde hesabımdan bir miktar para çekmeleri gerekiyormuş. Çekilmesi gerekn miktar kartın provizyonda bekleyen işlemler kısmında gözüküyor. Paranın çekilmesi için beklemeli miyim yoksa müşteri hizmetlerini arayıp provizyondakileri işleme koymalarını mı söyleyeyim?
  • Ben normalde infinite aion oynuyorum. anormalde atomix oynuyorum çünkü wipe gelecek. atomix te gördüğüm bir çok bug hata vs vs var . infinite den sonra atomix çile gibi geldi bana. sanki zorla oynuyorum gibi ki gerçekten zorla oynuyorum. player fazlalığına lafım yok ama quest bugları haritanın altına düşmeler dungeon bugları ve daha birçok sorun var oyunda. uzun süreli server ama hala sorun çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.