Şimdi Ara

Aion CE accounts 70 YTL'den (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim yaşımda,hayat tecrübemde sana fazlasıyla yeter. Bana yaptığın ithaflara dikkat et bence,bende çocuk değilim çünkü. Senin çocuk olduğunu iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Ama kendini ifade ediş şeklin yanlış arkadaşım. Benim seninle bir alıp veremediğimin olmadığını tek sorunun oyuna getirdiğin bakış ve bunu yaparken kullandığın üslübün olduğunu az önce belirttim. O yüzden silkelen ve kendine gel. Eğer hedef aldığın ben isem belirtmem de fayda olacaktır sanıyorum. Çarşı pazar boydan boya. Frp-rpg-mmoprg ve aklına gelebilecek her alan ! dahil istediğin yerde istediğin zaman istediğin şartlarda konuşuruz,görüşürüz. Aklında olsun...
  • Senin yaşını bilmiyorum ama Benim yaşımda 27 ,yaşıma Göre Çoğu insanın olamadığı kadar Fazla tecrubeye sahibimdir,Tabi Söz Konusu Bu değil
    O yüzden Benim Kendimi ifade ediş şeklim sizin bana iğneleyici Sözlerinizle Biraz Değimiş olabilir.
    Tabiki hedefim siz değilsiniz,Ama Söylediğini sözler ile Beni kendinize Çektiniz.
    Neyse uzatmaya Gerek yok,Bir Oyun yüzünden kimsenin kalbini kırmakta Yersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 15 Eylül 2009; 15:04:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

Evet Fazlasıyla Abartılan bir Oyundu,Birtek Uçuş kabiliyetinin Fazla Olması İnsanların Gözünü Boyuyordu,Ama Oyundan Anlayan insanlar Kısa sürede Sizin gibi Fasafiso olduğunu anlayıp Bıraktılar.
    Umarım Satarsınız Hayırlı Satışlar

"
    Arkadaşlarımla zamanında topluca aldıgımız hesaplarımızı Legion bulamadıgımız ve yanlız kalmak istemedigimiz için satıyoruz.Ben hariç 5 hesp var ben emin degilim eger ilgilenen olursa lütfen benimle iletişime geçsin.
    "

Kendi ---> Et >>>> Mindar

kedi et meselesi yapmana gerek yok bunu bu oyun devrim niteliğinde değil. kingdom under fire 2 online cıkarsa o devrim olabilir. mortal online devrim niteliğinde oyundur. ama bu oyunun benzerlerinden pek bi farkı yok. ama online oyun piyasasını ultima onlineden beri takip eden biri olarak benim yorumum bu insanlara kedi et mındar diyeceğine bu oyunu müthiş yapan tarafları anlatsanda bizde seni çaresiz olarak düşünmesek kullanılmamış kaç tane fikri var bu oyunun

• Bu kadar tartışma yeter.
    Aion dan daha iyi olduğunu düşündüğünüz oyun varsa onu oynarsınız.

Berkodamus özel mesaj ile msn adresini gönderirsen konuşabiliriz bu konuyu. 1 hafta kalmış açılmasına, Çin Sunucularına veda etmenin zamanı geldi sanırım.
  • Hiç kimsenin Aion güzel değil demek gibi bir hakkı yok herşey zevk meselesi.

ve lütfen konu saptırmayalım. kolay gelsin kardeşim.
  • Son mesajı yazan arkadaş çok haklı,yorumu oyunun kendi topiğine yaparsanz daha doğru olur.Zevkler ve renkler tartışılmaz,çoğu insan WOW'u öve öve bitiremezken ben hiç sevemedim.İçimizden biri veya birileri de Aion'u sevemeyebilir bundan daha doğal birşey yok.Oyun hakkındaki görüşlerimizi kimsenin kimseye dayatmaya hakkı yok,görüşlerimizin Aion konusuna uygun bir dille yazılması en doğru olanı.Kalp kırmanın da lüzümu yok.Ne de olsa bu bir pazarlama topiği, düşünsenize manavınız var ve birisi müşteri varken sizin mallarınız hakkında ileri geri konuşsa ne kadar rahatsız olurdunuz
  • evet zevkler ve renkler tartişilmaz arkadasa katiliorum wow a para verdim 1 aylik bune dedim boyle anlamaya calistim anladim ama nedense oyun beni bi turlu eglendirmedi
  • ya arkadaşlar oyunu satmayı düşünüyorlar almak isteyen sorar benim gibi... Almak istemeyende sormaz bırakın oyunu isteyen oynasın isteyen oynamasın MMPORG oyunlara bakış açısı herkes için farklıdır birinin beğenmediğini bir diğeri beğenir ve oynar bu herkesin hakkıdır sanırım berkodamus arkadaşımız bu konuyu açtığı için pişman bile olmuştur neyse sadede geliyim oyuna ne para istiyorsun kardeş eğer satmadıysanız bana özel pm atın 70 YTL diye yazmışsın pazarlığa açıkmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytoura -- 3 Ocak 2010; 19:21:09 >
  • Hocam bu arkadaşdan almanızı tavsiye etmem.Benim 20TL param kaldı bu arkadaşda.Yaklaşık 5 aydır bekliyorum ne ses var ne seda.
  • Bence Continent Of the Ninth Aion'dan daha güzel. Grafikleri neredeyse eşit sayılır. Oynanış konusunda ben c9'u gerçekten çok hoş bulmuştum. PvP sisteminden biraz eksiklikler vardı. Şu anda durumu ne bilmiyorum. Son olarak onun Avrupa serveri açılınca (eğer açılırsa) çok büyük piyasa yapar eminim.
  • mrpesimist uyardığın için saol 20 ytl yi geri vermediyse değerini belli etti
    Continent Of the Ninth oyununun eu serveri 2011 de açmayı düşünüyorlarmış ama kesin tarih belli değilmiş korede yaşıyan bi arkadaştan aldım bu bilgileri ayrıca aynı arkadaş tera online- blade soul oyununuda methetti ama 2 sinede türkiyeden giriş bloklu ip saklama programlarıda lag yapıyormuş benim aionu isteme sebebim kore closed betada oynamış olmam yani oyunun bütün detaylarını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytoura -- 3 Ocak 2010; 22:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytoura

mrpesimist uyardığın için saol 20 ytl yi geri vermediyse değerini belli etti
    Continent Of the Ninth oyununun eu serveri 2011 de açmayı düşünüyorlarmış ama kesin tarih belli değilmiş korede yaşıyan bi arkadaştan aldım bu bilgileri ayrıca aynı arkadaş tera online- blade soul oyununuda methetti ama 2 sinede türkiyeden giriş bloklu ip saklama programlarıda lag yapıyormuş benim aionu isteme sebebim kore closed betada oynamış olmam yani oyunun bütün detaylarını biliyorum

TERA henüz Closed Beta aşamasında, Blade & Soul ise yapılıyor.
    Atarken biraz destekli atarsan sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.