Şimdi Ara

Aion CE accounts 70 YTL'den

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarımla zamanında topluca aldıgımız hesaplarımızı Legion bulamadıgımız ve yanlız kalmak istemedigimiz için satıyoruz.Ben hariç 5 hesp var ben emin degilim eger ilgilenen olursa lütfen benimle iletişime geçsin.

• Bende bu siteye mesaj at diyecektim tamda özelden. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

Bende bu siteye mesaj at diyecektim tamda özelden. ^^
    Benmde son anda aklıma geldi ^.^
  • bu oyun için cok önce türüne devrim getiremiyeceğini söylemiştim :( umarım satılır hesapların cok abartılan sıradan bi mmorpg :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

bu oyun için cok önce türüne devrim getiremiyeceğini söylemiştim :( umarım satılır hesapların cok abartılan sıradan bi mmorpg :(
    Umarım satışı yapabilirim ^.^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkodamus

Umarım satışı yapabilirim ^.^

Alıntıları Göster
    Evet Fazlasıyla Abartılan bir Oyundu,Birtek Uçuş kabiliyetinin Fazla Olması İnsanların Gözünü Boyuyordu,Ama Oyundan Anlayan insanlar Kısa sürede Sizin gibi Fasafiso olduğunu anlayıp Bıraktılar.
    Umarım Satarsınız Hayırlı Satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Evet Fazlasıyla Abartılan bir Oyundu,Birtek Uçuş kabiliyetinin Fazla Olması İnsanların Gözünü Boyuyordu,Ama Oyundan Anlayan insanlar Kısa sürede Sizin gibi Fasafiso olduğunu anlayıp Bıraktılar.

Alıntıları Göster
    ya buda fasafiso çıktıysa ben ne oynayacam oynayacak adam akıllı bir oyun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

"
    Arkadaşlarımla zamanında topluca aldıgımız hesaplarımızı Legion bulamadıgımız ve yanlız kalmak istemedigimiz için satıyoruz.Ben hariç 5 hesp var ben emin degilim eger ilgilenen olursa lütfen benimle iletişime geçsin.
    "

Kendi ---> Et >>>> Mindar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 11 Eylül 2009; 19:42:56 >
  • quote:

Sende oyunlardan oldukca iyi anlıyorsun sanırım
    bu tecrübene dayanarak bize Aion dan daha güzel bir oyun önerebilirmisin?
    Dungeon & Dragon dersen forumdaki herkes sana malum yerleri ile güler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Düne kadar d&d'ciler nerdeydi ? Oyunun free olduğu duyurulduktan sonra üşüştünüz forumlara filan. Eğer aion vs. gibi oyunlara p2p olduğu için tavır filan aldıysanız unutmayın ki ucuz etin de yahnisi yavan olur. Aion'a ödenen miktarda oyun içerisinde alınan hizmet bedelidir. Temiz oyun oynamak ve bunu güzel grafikler veya çeşitli görsellikler dahilinde yapmak istemek her oyuncunun hakkıdır. İşinize gelmeyen tarafları başka oyunlarda ki handbook uyarlama vs. gibi saçma sapan bir yaklaşımla kapatmaya çalışarak varacağınız nokta sizi de bir süre sonra tatmin etmeyecek ve gerçeği göreceksiniz. Bilgi sahibi olmadan fikir yürütmeyin ! Aion öyle kolay kolay b.k atabileceğiniz türden bir oyun değildir. Herkes haddini bilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Eayn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu konu konusundan farklı yerlere sapmış açıkcasıZevkler ve renkler oılayını burada göz önüne alırsak herkesin oyunu kendine diyorum ben.Eski dostlar eski dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Bu konu konusundan farklı yerlere sapmış açıkcasıZevkler ve renkler oılayını burada göz önüne alırsak herkesin oyunu kendine diyorum ben.Eski dostlar eski dostlar.

Alıntıları Göster
    Evet, yenilik olarak getirdiği pek birşey yok.
    Şu gerçek ki Aion, oyunu boş vakitlerinde oynayan, sadece eğlenme amaçlı ve temiz bir oyun isteyen oyuncular için bulunmaz nimet.
    Önemli olan binbir çeşit yeni özellikler getirmesi değil, oynayanları en iyi şekilde eğlendirebilmesi, sıkmaması, amacını yerine getirmesi. Amacını yerine getirdikten sonra nasıl getirmiş bir önemi var mı ?
    Diyelim binbir çeşit yenilikle geldi. bunu iyi kornide edemeyip oyuncuları hatalarla sıktıktan sonra bu yeniliklerin ne önemi kalır ?
    D&D ile Aion'un hedeflediği oyuncu kitlesi ve kulvarları farklı ki bana göre karşılaştırılmaları bile bir hata
    Söylemeden geçemeyeceğim, dersen ki ben hardcore oyuncuyum;
    Kulvarındaki diğer oyunlarla karşılaştırırsak D&D sadece "oynanabilecek" bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

Evet, yenilik olarak getirdiği pek birşey yok.
    Şu gerçek ki Aion, oyunu boş vakitlerinde oynayan, sadece eğlenme amaçlı ve temiz bir oyun isteyen oyuncular için bulunmaz nimet.
    Önemli olan binbir çeşit yeni özellikler getirmesi değil, oynayanları en iyi şekilde eğlendirebilmesi, sıkmaması, amacını yerine getirmesi. Amacını yerine getirdikten sonra nasıl getirmiş bir önemi var mı ?
    Diyelim binbir çeşit yenilikle geldi. bunu iyi kornide edemeyip oyuncuları hatalarla sıktıktan sonra bu yeniliklerin ne önemi kalır ?
    D&D ile Aion'un hedeflediği oyuncu kitlesi ve kulvarları farklı ki bana göre karşılaştırılmaları bile bir hata
    Söylemeden geçemeyeceğim, dersen ki ben hardcore oyuncuyum;
    Kulvarındaki diğer oyunlarla karşılaştırırsak D&D sadece "oynanabilecek" bir oyun.

Alıntıları Göster
    Oyunu deneme fırsatım oldu yorum yapmayacağım konunuza çünkü satış konusunun altına oyunu kötülemek veya övmek pek etik değil.

Benim merak ettiğim birşey var oyundaki pvp sistemini göremedim.Oyundaki pvp sistemi dual şeklinde mi yoksa KO'daki gibi ırk savaşları mı var yoksa SRO'daki kale savaşları mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Oyunu deneme fırsatım oldu yorum yapmayacağım konunuza çünkü satış konusunun altına oyunu kötülemek veya övmek pek etik değil.

Benim merak ettiğim birşey var oyundaki pvp sistemini göremedim.Oyundaki pvp sistemi dual şeklinde mi yoksa KO'daki gibi ırk savaşları mı var yoksa SRO'daki kale savaşları mı var?

Alıntıları Göster
    Senin Handbook' lardaki saçmalıklar dediğin Şey Oynadığın Oyunun Temel Kurallarını Oluşturuyor..Ve Bunları Bilemeyecek kadar Aciz'sin.
    Biz Bu Oyunu Free olmadanda Oynuyorduk ama Fazla kişi değildik,Çünkü Oyun Free Olmadan Diğer arkadaşlar Oyunu pek incelemediler Maddi durumlar Yüzündende olabilir Veya Ücretli oyun oynamak istememelerindende olabilir.
    Ayrıca D&D Sizin gibi Bİr kaç kişi'nin Biraraya gelip bir slota gidip Durmadan Orada yaratık keserek lvl atlayarak oynayacağı bir Oyun değil D&D.
    Bu Oyunu Neden Fazla oynayan yok biliyormusun ? Bu Oyun Biraz Fazla Zeka ister,yani Kapasite meselesi kapasitesi kaldıramayanlar oynayamadan Geri bıraktılar,Ve çok sıkıcıymış felan deyip geçiştirdiler.
    O yüzden Siz Fazla karıştırmayın D&D 'nin ne olduğunu kapasitenizi Zorlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 15 Eylül 2009; 10:25:00 >

• quote:

Senin Handbook' lardaki saçmalıklar dediğin Şey Oynadığın Oyunun Temel Kurallarını Oluşturuyor..Ve Bunları Bilemeyecek kadar Aciz'sin.
    Biz Bu Oyunu Free olmadanda Oynuyorduk ama Fazla kişi değildik,Çünkü Oyun Free Olmadan Diğer arkadaşlar Oyunu pek incelemediler Maddi durumlar Yüzündende olabilir Veya Ücretli oyun oynamak istememelerindende olabilir.
    Ayrıca D&D Sizin gibi Bİr kaç kişi'nin Biraraya gelip bir slota gidip Durmadan Orada yaratık keserek lvl atlayarak oynayacağı bir Oyun değil D&D.
    Bu Oyunu Neden Fazla oynayan yok biliyormusun ? Bu Oyun Biraz Fazla Zeka ister,yani Kapasite meselesi kapasitesi kaldıramayanlar oynayamadan Geri bıraktılar,Ve çok sıkıcıymış felan deyip geçiştirdiler.

Neden sürekli Aion satış konusuna girip D&DO mesajı atma ihtiyacı duyuyorsun.D&DO seni fazla agresif yapmış anlaşılan.O müthiş zekanı buralarda ziyan etme.
    Ayrıca bütün dünya D&DO oynamak zorundaymış fikrine nerden kapıldın.
    Konuyu açan arkadaşa hayırlı satışlar.CE ile oyuna daha önce başlamak isteyenler için iyi bir fırsat.

• Ben Burada ilk mesaj attığımda Aion hakkında Yorum yaptım ama bazı işgüzar arkadaşların Neden Zoruna gittiyse D&D' e laf atmaya başladılar.
    Ayrıca Butun Dunya ne Haltı oynarsa oynasın umrumda değil.Ayrıca Ben Aion oyununa laf atacak veya kötüleyecek olsan AİON oyununun Ana Konusuna Girer Orada yazardım bunları.
    Ben Zeka'mı nerede ve nasıl kullanacağımı bilirim Senin haddine değil.

quote:

Orijinalden alıntı: sphex

quote:

Neden sürekli Aion satış konusuna girip D&DO mesajı atma ihtiyacı duyuyorsun.D&DO seni fazla agresif yapmış anlaşılan.O müthiş zekanı buralarda ziyan etme.
    Ayrıca bütün dünya D&DO oynamak zorundaymış fikrine nerden kapıldın.
    Konuyu açan arkadaşa hayırlı satışlar.CE ile oyuna daha önce başlamak isteyenler için iyi bir fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 15 Eylül 2009; 11:09:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Alıntıları Göster
    Oyundaki PVP sistemi KO ya yakın.
    19 Lv olduğuınuzda Morheim( Elyolariçn Eltnen) adlı map a gidiyorsunuz. Bu mapte Karşı ırkın haritasına açılan bağzı gate ler(rift) mevcut . Bu Kapılar ın alıcak kişi sayısı bellidir. Dolduğunda kapanır. Görev yaparken karşı ırkın saldırısnıa mağruz kalabilrsinz burda. :)
    Asıl oyun 25 den sonra başlıyor. Abbyse adlı haritaya geçiyoruz. Bu haritada 2 ırk beraber.(KO daki CZ) Biraz araştırsanız bütün bilgileri bulabilrsinz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 15 Eylül 2009; 12:27:31 >

• Evet Dostum Oyun Güzel Yani oynanabilir.
    Bu Arada Konu Sahibi Arkadaştan özür Diliyorum konusu Kirlendiği için.
    quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Oyundaki PVP sistemi KO ya yakın.
    19 Lv olduğuınuzda Morheim( Elyolariçn Eltnen) adlı map a gidiyorsunuz. Bu mapte Karşı ırkın haritasına açılan bağzı gate ler(rift) mevcut . Bu Kapılar ın alıcak kişi sayısı bellidir. Dolduğunda kapanır. Görev yaparken karşı ırkın saldırısnıa mağruz kalabilrsinz burda. :)
    Asıl oyun 25 den sonra başlıyor. Abbyse adlı haritaya geçiyoruz. Bu haritada 2 ırk beraber.(KO daki CZ) Biraz araştırsanız bütün bilgileri bulabilrsinz.

• Benim senin zekanla işim yok dostum,Aion'a olan yaklaşımında ki pervasızlıkta sorun. Bana beni tanımadan handbook vs. ile ilgili fetva vermeye çalışmanda senin ne kadar aklı başında biri olduğun(!) konusunda yeterince fikir veriyor zaten. Senelerdir frp oynayan birine bir mmorpg'ta kuralları belirleyenin handbooklar olması gerektiği gibi bir gerçeği savunmaya kalkman seni olduğundan daha da düşürür. Bu yüzden o yolu tercih etme. Ve yine kapasitesinden şüphe duyduğun ben ve benim gibi bir oyunu eleştirmenin bu kadar kolay olmaması gerektiğini düşünen diğer tüm mmorpg oyuncuları seni zeka ve kapasite seviyenden(!) ötürü saygıyla alkışlar ve selam eder sevgili bay KAPASİTör... Kimseye aptal muamelesi yapmaya hakkın yok. Bilmiyorum ne kadar farkındasın ama bunu yapabilme hakkını da sana sadece aion yerine d&d oyununu seçmiş olman veriyor gibi Anlayana sivri sinek saz.. Tekrar söylüyorum haddinizi bilin

quote:

• Her Oyun Kurallara Göre yapılır,Yoksa Sen FRP' de Kural Dışımı Oynuyordun Yıllardır ?
    Benim Aion' a olan yaklaşımım da problem Yok senin Gibi insanlarda problem var.
    Aion' u Diğer MMORPG 'lerden Ayıran tek bir özellik söyle ?,Her MMORPG 'lerde Standart olan şeyler hariç
    ben kimseye Aptal muamelesi yapmıyorum ayrıca haddime düşmez,Ama Senin gibi kendini Beğenmişlere Herşeyi söylerim.
    Ayrıca D&D veya Aion Değil Sözkonusu olan,Tek Bildiğim şey Senin Hiçbirşey bilmediğindir !.
    Eğer Başka bir Platform veya Bir Ortamda Buluşsaydık Seninle hertürlü FRP-MMORPG-RPG- Gibi konularda Tartışırım.
    Tekrar Söylüyorum Benim bu Aion hakkındaki tek düşüncem Diğer MMORPG' lerden Bir Farkı olmadığıdır,kesinlikle oyunu Kötüleyecek birşey söylemedim,
    Sadece Diğerleriyle Aynı ve Bu paraya Değecek bir Farklılık yok diyorum.
    Ve Kimin Haddini Kim Bildirecekse Buyursun gelsin,Görüşelim.Oradan Sallamakla Olmaz bu işler Karşınızda Çoluk çocuk yok !
    Ve tekrar özür diliyorum konu sahibi arkadaştan Böyle insanlarla Muhattap olup Konuyu kirlettiğimiz için.

quote:

Orijinalden alıntı: MythGuard

Benim senin zekanla işim yok dostum,Aion'a olan yaklaşımında ki pervasızlıkta sorun. Bana beni tanımadan handbook vs. ile ilgili fetva vermeye çalışmanda senin ne kadar aklı başında biri olduğun(!) konusunda yeterince fikir veriyor zaten. Senelerdir frp oynayan birine bir mmorpg'ta kuralları belirleyenin handbooklar olması gerektiği gibi bir gerçeği savunmaya kalkman seni olduğundan daha da düşürür. Bu yüzden o yolu tercih etme. Ve yine kapasitesinden şüphe duyduğun ben ve benim gibi bir oyunu eleştirmenin bu kadar kolay olmaması gerektiğini düşünen diğer tüm mmorpg oyuncuları seni zeka ve kapasite seviyenden(!) ötürü saygıyla alkışlar ve selam eder sevgili bay KAPASİTör... Kimseye aptal muamelesi yapmaya hakkın yok. Bilmiyorum ne kadar farkındasın ama bunu yapabilme hakkını da sana sadece aion yerine d&d oyununu seçmiş olman veriyor gibi Anlayana sivri sinek saz.. Tekrar söylüyorum haddinizi bilin

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.