Şimdi Ara

Aion N:A Truly Free Ne bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 26 haziranda gelicek olan 4.0 için baktıgımda bunu gordum nedir bu neleri kapsıyo artık tamamen bedavamı oldu beni bilgilendirirmisiniz lutfen gercekten cok onemli buyrun burda ingilizcesi iyi olan anlayabilir .

http://truly-free.aiononline.com/truly-free/
    Benim abladıgım 60 lvl a kadar hiçbir kısıtlama bulunmıycagi sadece 60 lvl dan sonra ucretli olcagi dır dogrumu acaba benim anlamadıgım 1 2 yer oldu ve şok olmak istemiyorum oynarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrlovely1ww -- 13 Haziran 2013; 20:14:10 >

• Bu forum da bu kadar cahil oldugunu bilmezdim :d ingilizce dersi almak isteyen varsa verilir :D
  • iki dakika arama yapmaktan acizsin, forumun geri kalanina cahil demekten utanmiyosun.

aion na north america anlamina geliyor. yani sen oynayamazsin
  • Sen ilk önce internet kullanmayı öğren sonra burda milleti yaftala, aion sana göre bir oyun değil bu arada hiç başlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlovely1ww

Bu forum da bu kadar cahil oldugunu bilmezdim :d ingilizce dersi almak isteyen varsa verilir :D

Bi ricam var lütfen oyuna başlamadıysan başlama ^^
  • Başladıysan çok da geç değil hani. Bırakabilirsin
  • Dogrusu 2. Mesaji baskasi atti sanmistim ben ve helal olsun dogru soylemis demistim. Megerse hem ingilizce okudugunu algilayamayan hemde millete ingilizce ogretmeyi kendine gorev edinen ayni cocukmus. Guldum aksam aksam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sesli güldüm ya la
  • Beyni bimden mi aldın?
  • quote:

Bu forum da bu kadar cahil oldugunu bilmezdim :d ingilizce dersi almak isteyen varsa verilir :D

Oyundan bunun gibi dengezisler yüzünden soğudum :S Bilmediği şeyin kabahatini başkasında arayan zihniyet,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azuredragon -- 17 Haziran 2013; 3:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Dogrusu 2. Mesaji baskasi atti sanmistim ben ve helal olsun dogru soylemis demistim. Megerse hem ingilizce okudugunu algilayamayan hemde millete ingilizce ogretmeyi kendine gorev edinen ayni cocukmus. Guldum aksam aksam

Ben de ikinci mesajı başkası attı zannetmiştim. Adam hem kendi anlayamıyor, en büyük cahil kendisi hem de millet cevaplamadığı için millete suç buluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Dogrusu 2. Mesaji baskasi atti sanmistim ben ve helal olsun dogru soylemis demistim. Megerse hem ingilizce okudugunu algilayamayan hemde millete ingilizce ogretmeyi kendine gorev edinen ayni cocukmus. Guldum aksam aksam

Ben de ikinci mesajı başkası attı zannetmiştim. Adam hem kendi anlayamıyor, en büyük cahil kendisi hem de millet cevaplamadığı için millete suç buluyor.

2 gündür ilk 2 mesaja bakıp bakıp gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

quote:

Bi ricam var lütfen oyuna başlamadıysan başlama ^^

hmm sey ben :D 2 sene oynadım ama daha gecçeçişti ve 100mbit internetle üzgünüm ama ping de sadece 70 :S artislik yaptıgım yok sadece iy ibi ingilizceli adamdan cevap almak istedim siz ...niza gore uyarliyip konusmussunuz burayi inciye **** ye benzetmeyin böyle diğildi.
  • ufujk kullanıcısına yanıt
    :D eğer biri insanlık yapıp cevap verseydi bende sinirlenmeden yazmazdım ;) velet :D
  • evet doğru soylüyosun :D insanlık olmıyınca insanlık kalmıyo dünya tarihide bunu gösteriyo eğer 1 kişi birazcık ödün verip acıklasaydi hiç sorun kalmazdi ;)
  • Lyzard kullanıcısına yanıt
    linki sormuyorum :D merak etmeyin linke tıklarsanız görürsünüz bi click kadar uzağınızda
  • :D:D:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda kendi kendini gt edenide ilk defa gordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

forumda kendi kendini gt edenide ilk defa gordum

• en yakın camdan atla hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.