Şimdi Ara

Aion NA lag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,Aion NA'da oynuyorum 8mbit TTNET internet kullanıyorum kablolu modem.Leatrix Latency Fix kullanıyorum,pingim 300-350'lerde Battleping ile 190'a düşüyor.Ben assassin oynamak istiyorum,ve bu pingle oynanamayacağını söylüyorlar,pingimi düşürmek için ne yapabilirim ? Aion EU'ya mı geçmeliyim ? Oraya geçersem pingim kaça düşer ? Orası Truly Free değil,bir kere denedim ticaret atamıyorsun,açık arttırmada item satamıyorsun,böyle MMORPG oynanmaz.Yardımınıza ihtiyacım var,şimdiden teşekkür ederim.

• 190dan daha aşağiya düşmez. assasin min ms isteyen bir char pvp yapmak için.
    boşuna o kadar işgence çekme gel eu ya!
  • Geçerim de aklıma takılan bir şey var,ticaret atamaman ve auction house'a item koyamaman.Hesabım veteran değil starter ve gold almayıda düşünmüyorum,öyle oyun oynanır mı ki acaba ? Nerden para kazanıcam ben eğer açık arttırmada item satamazsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeToChange123 -- 21 Nisan 2012; 12:31:47 >
  • Avrupada 3.0 daha gelmedi

Birde şöyle birşey var artik butun serverlarda oturdu nerdeyse gold paketoyun içinde oyun parasınada satiliyor.

sen zaten 46+ kadar okadar ihtiyacin olmuyor ozamana kadar bir 10m rahat biriktirip sana güvenenen birini buldunmu rahatca gold paket alirsin.

niye sana güvenen dedim acikliyim.
    Starter olarak başliyacan trade atamiyorsun ve brokerdan item alamiyorsun. ama gold hesap sahibi biri veya veteran olan biri sana trade atip item verebilir. para verebilir. önce gold pack alir sana verir sende gold pack kullandiktan sonra ona geri trade atip parasını verebilirsin.
  • NA da oynuyorsan 190 ping alabildiğine dua et
  • Ya starter pack ile 70-100 ping oynayacaksın EU'da. Ya da 200+ ping ile ama tamamen free olarak NA oynayacaksın. Başka yolu yok. Seçimini sen yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.