Şimdi Ara

Aion NA Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NA clientim var na.aion dan kayıt oldum ama oyuna giremiyorum sürekli cannot connect hatası veriyor ayrıca game account yok bunun yerine mail adresim yazıyor nasıl girebilirim bu oyuna

• Selam dostum ben de oyunu dün gece indirdim sabah girmeye çalıştım aynı sorunu yaşıyorum. Bunun 2 nedeni olduğu söyleniyor birincisi server bakımda olması ikincisi ise server ve üyeliklerimizin farklı olması NA cliente EU accountla girmek gibi fakat ben de böyle bir problem yok. Sanırım server şu an bakımda
  • allah allah yok client karışması yok oyuna girerken id şifre istiyor
    bu id şifre
    mail@mail.com
    şifrem
    gibi
    yazarak giriliyormu oyuna

bana şöyle bi mail geldi kayıt olduktan sonra

Soon you'll soar over the vast and awe-inspiring regions of Atreia on mighty wings!

Your NC Account ID is: xxxxcorn@gmail.com

Your NC Account ID is what you will use to log in and manage your NC Account and play Aion.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 9 Ocak 2013; 18:31:19 >
  • Hayır girilmiyor ben onu da denedim mail adresini kopyala id ekranına yapıştır gene aynı hatayı veriyor.
  • işte sorun o bizde GAME ACCOUNT denen şey yok bu girdiğimiz NC MASTER ACCOUNT
    lost game account deyince hesabına gir manage de orada game account var görürsün oradan öprenebilirsin diyor ama öyle bi bölümde yok
  • Bende amerika serverinde oynuyorum.
    Nclauncherin sol üstte 'File' ı tıkla açılan menuden 'Settings' ve 'Advenced' seç orada 'Europe' sekmesini 'North Amerika' yap. ondan sonra girersin
    Benimde bir sorum var:
    9 saat fark var amerikayla orada oynamaya değermi? ben charı 25 level yaptım. sonra bıraktım.

Girerken email adresini kopyalayıp yapıştırıyorum ben yoksa klavyeden yazsan @ yazılmıyor. o yüzden giremiyorsun. emaili kopyala aion logine yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberk_a -- 11 Ocak 2013; 9:35:22 >
  • sorun çözüldü teşekkür ederim oyunda @harfi atmak ASCII karakter kullanabilirsin yani ALT + 123456 yaparsan @ harfi koyar

şimdi arada 9 saat var evet ancak avrupa serverinde oynıycama oynamam daha iyi . avrupalı dandik bir bir firma almış oyunu launcherinden tiskindim :D NA iyidir . ayrıca
    oyunda her saat yeteri kadar oyuncu var. genelde görev yapamıyoruz slot yok diye channel değiştirmek zorunda kalıyoruz

avrupa serverlarındaki sorunlara karşı 9 saat farka değer. Ve şuda var bir güncellemeyi en son avrupa serverları alacak 3.0 halen bildiğim akdarıyla 3.5 gelecek 3.7 4.0 en az 2 sene sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 18 Ocak 2013; 16:53:48 >
  • Başlıkta yazan herkes amerika'da değil herhalde :) NA serverlarında lagsız oynayabiliyor musunuz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

Başlıkta yazan herkes amerika'da değil herhalde :) NA serverlarında lagsız oynayabiliyor musunuz arkadaşlar?

bilmiyorum değiller galiba amerikada :)avrupa serveri hakkında kendi görüşüm bu şekilde.
    evet 200 300 ms arasında değişiyor ping ki 500 + olmadan hiç bir sorun olmaz oynanışta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.