Şimdi Ara

AION ONLINE AVRUPA BETA KEY DAĞITIMI BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Aion Online Avrupa Sunucuları için Beta Key dağıtımı başladı yapılacak eventler sonucunda kazanan arkadaşlar beta key lere sahip olacak bu keylerle aion u beta dönemi boyunca sınırsız ve kısıtlamasız oynayabilecekler.

Zaman Kısıtlı 4 Haziranda Key Bize Verielecek ve bizde kazananlara dağıtacağız Arkadaşlar

Buradan
    http://www.aionrehberi.com/Forum/thread-174-page-1.html

http://forum.aionplayers.com ( Eng Resmi Fan Site) Buradan

http://www.aliveingames.com (MMORPG Portal) veya Buradan Keyler için Başvuruda Bulunabilirsiniz.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AionPlayers -- 2 Haziran 2009; 9:48:40 >

• Community tarafından seçilmemiş sitelerde key dağıtımı yapmanız ne kadar doğru bilemiyorum, dikkatli olmanız dileğiyle... Kulaklarına gitmez umarım
  • Çok saçma bence. Bune altın değerinde bi oyunmu? Kibirliliğiyle gözümde 0 a düştü birden. Oyunun dvd si 150 TL, betası 20 tane dağıtılacak key alma şartları ;
    quote:

Bir Yarışma Düzenleyelim Dedik ve Yarışma Alanlarını Belirledik:

Grafik Yarışması: Paint'i Kullanarak Bile Orjinal Birşeyler Çıkarabilirsiniz, Eşe, Dosta, Akrabaya Haber Salın Güzel Bişeyler Çıkarın Birlikte... (Özellikle Aion Karakterlerini Sportif Hale Getirin, Extra Puan Demek)

Jenerik Yarışması: Güzel Bir Video ve Müziği Birleştirerek Yapabileceğiniz Orjinal Birşey Buna Yetecektir. Eski Türk Filmlerinden, Çizgi Filmlerden Bile Faydalanabilirsiniz.

Fotoğraf Yarışması: Alın Elinize Fotoğraf Makinasını ve Aion Karakterlerinin İçine Oturabileceği En Güzel Ortamı Ölümsüzleştirin.

Aion'u Futbolla Özdeşleştirirseniz Bunu Nasıl Yaparsınız?: Grafik, Tezahurat, Marş Hiç Farketmez Yeterki Aionu Futbolun İçine Oturtun..

Her Kategori İçin 2 Adet Key Dağıtılacaktır. Oylama Yöneticiler Tarafından Yapılacak Olup, İnsani Değerleri, Dürüstlüğü ve Şeffaflığı Unutmadan Çok Sağlıklı Bir Değerlendirme Yapılacaktır.

Elinde sonunda en fazla 2 yıl sonra private serverleri çıkmayacakmı? Çok saçma bence.

• ben avrupada oynamayı düşünmüyorum şahsen
    ha tabi time card sistemi geçerler oynarım
    yoksa ben ayda en fazla 60 saat oynarım hatta belki onu bile oynayamam.ö yüzden avrupada time card sistemi olmassa oynamayı düşünmüyorum.
    Betasında oynarım ama p2p ye geçince time cardlı olmassa oynamam büyük ihtimalle.

Oynuyucak arkadaşlara başarılar diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

Community tarafından seçilmemiş sitelerde key dağıtımı yapmanız ne kadar doğru bilemiyorum, dikkatli olmanız dileğiyle... Kulaklarına gitmez umarım

değilmi, aman ha kulaklarına gitmesin :) sanırım NCSOFT türkiye sorumusu sensin ama ben daha senlşe tanışma fırsatı bulamadım. neyse polemig yapmak değil amacım ben 3 site için 20 şer keyi istediğim gibi dağıtırım çünkü bana bu hak verilmiş durumda doğruluğuna yanlışlığına gelince tutki izin alınmamış sayalım ayasse tarafından sizede mail geldiyse soru cevap şeklinde keyler le ilgili neler yapılabilir ve ne gibi haklar verilmiştir. okumanızı tafsiye ederim.

Konu key dağıtımıdır.
  • ben kaptım bi tane key. oyunu ilk deneyenlerden olmak güzel olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

ben kaptım bi tane key. oyunu ilk deneyenlerden olmak güzel olucak

Hayırlı olsun uzun zamandır bekliyor ve sürekli araştırmalar yaptığımız bir oyunu, tam olarak oynanabilir durumda test ederek beklentilerimizi karşılayabilecekmi yoksa hayal kırıklığımı olacak göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

ben avrupada oynamayı düşünmüyorum şahsen
    ha tabi time card sistemi geçerler oynarım
    yoksa ben ayda en fazla 60 saat oynarım hatta belki onu bile oynayamam.ö yüzden avrupada time card sistemi olmassa oynamayı düşünmüyorum.
    Betasında oynarım ama p2p ye geçince time cardlı olmassa oynamam büyük ihtimalle.

Oynuyucak arkadaşlara başarılar diliyorum.

Time card olacak yalnız Plaync tarafından time card satışına izin verilecek ülkeler arasında türkiye malesef yok ama bir firma bunu başarırsa iyi olacaktır sanırım avrupa üzerindende elde edebilirsiniz. ayda 60 saate gelince aion da dinlenme sistemi var pc başında çok zaman geçirilmesini ve oyuncuların hem antisosyal olmamaları hemde uzun süre pc başında olan oyuncularla ara ara oyunu oynayabilecek oyuncular arasındaki farkın çok fazla açılmaması için bu sistem getirilmiş belli bir süreden sonra oyunda aldığınız exp oranı çok düzecek buna bağlı olarak aion başında geçireceğiniz 10 saatle 4 saat arasında fazla bir fark olmayacak

• quote:

Orjinalden alıntı: AionPlayers

Time card olacak yalnız Plaync tarafından time card satışına izin verilecek ülkeler arasında türkiye malesef yok ama bir firma bunu başarırsa iyi olacaktır sanırım avrupa üzerindende elde edebilirsiniz. ayda 60 saate gelince aion da dinlenme sistemi var pc başında çok zaman geçirilmesini ve oyuncuların hem antisosyal olmamaları hemde uzun süre pc başında olan oyuncularla ara ara oyunu oynayabilecek oyuncular arasındaki farkın çok fazla açılmaması için bu sistem getirilmiş belli bir süreden sonra oyunda aldığınız exp oranı çok düzecek buna bağlı olarak aion başında geçireceğiniz 10 saatle 4 saat arasında fazla bir fark olmayacak

Saçmalığın daniskası.Oynarsam sırf arkilerim için oynuyacam.Hele Conan lehinde lobi çalışmalarına devam edeyim.
    İyi eğlenceler.

• evet arkadaşlar keyler için son 1 gün
  • 1 Tane Key alabilir miyim? Eğer yollayabilirseniz oyunu nerden indireceğimi de söylerseniz memnun olurum..

Saygılarımla..

quote:

Orjinalden alıntı: AionPlayers

Harika bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 8 Haziran 2009; 0:09:33 >

• time card olursa bende oynarım abicim
    boşa para vermiyelim bare ^^
  • Key dağıtımları bitti ve ilk beta event sona erdi bugün
  • oyun güzel ama bi ton bot var. silkroad gibi hezimet olacak bu oyun. GM ler botlara bişey yapmıyo. Aion China bot dolu. Aion china botu ingilizceyede çevirildi. vereceğimiz paraya yazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

oyun güzel ama bi ton bot var. silkroad gibi hezimet olacak bu oyun. GM ler botlara bişey yapmıyo. Aion China bot dolu. Aion china botu ingilizceyede çevirildi. vereceğimiz paraya yazık.

çinlilerle oynuyosan bot gayet doğal bişey ama eu da böyle bişeyin olması imkansız gibi .
  • bot kullanmak için cesaret verende cesareti kıranda yetkililerin bot kullananlara karşı aldıkları tavırlardır
    her oyunun botu vardır ama her oyunda rahat rahat bot kullanılmıyor
    çin de bot kullanımı o kadar olağanlaşmış ki en dikkat çekecek yere bile hiç çekinmeden bot kuruyorlar
    bu tamamen yetkililerin elinde ve eu yetkilileride çin de olduğu gibi görmezden gelirse bir çok oyunucu ya bot kullanarak oynayacak yada oyunu bırakacaktır.
  • Merhabalar,

Beta key'e şuan da sahip olma veya yeni bir key bulma gibi bir şansım var mı acaba?
  • Çok teşekkür ederim ilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.