Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaman01

quote:

Orijinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

şuan giripte karakter yaratabiliyorsan head start ta varsın demektir

Sağol Artemis_Karsel
    Bayram da çok iyi olacak :)

Ekleme
    Şuan için sunucular açıldı fakat Spatalos suucusunda 1300. sıradayım ve yarım saatlik bir bekleme söz konusu
    Head start kullanıcıları için bile yetersiz geliyorsa ayın 25 inden sonra nasıl olacak acaba
    Hafta sonları girmek için bir gün öncesinden sıraya girmek gerekecek sanırım...

Yeni serverlar açıcaklardir garanti. Headstart için bir server listesi verdiklerinden milletin kafasi karışmasın diye açmamış olabilirler. Çindeki gibi birden fazla server yada bölge olucaktir diye düşünüyorum.

• Ya bu Aion EU system requirements daha az istiyo ekran kartını falan CN versiyonunda minimum ati x1550 diye gözüküyo bunda ise ati x700 mü x800 mü ne :S Umarım değişmez

edit:üff powerwikiye tekrar baktım o cbt içinmiş güncellenir kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 23 Eylül 2009; 2:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

Yeni serverlar açıcaklardir garanti. Headstart için bir server listesi verdiklerinden milletin kafasi karışmasın diye açmamış olabilirler. Çindeki gibi birden fazla server yada bölge olucaktir diye düşünüyorum.

Başka sunucular açılması Spatalos daki yoğunluğu azaltacakmı?
    Daha ön ödeme yapmamış ama arkadaşı Spatalos da olan oyuncular varki bunların çoğunluğunu Türkler oluşturacak bence
    Yeni sunucu açılmasından ziyade eldeki sunucuların kapsitelerine el atsalar daha iyi bence
    Daha bu akşam 2000 kişilik sırada 2 saat süre görenler varmış oyunda
    hafta sonunu düşünemiyorum bile

Doğukan ram 2 gb ise pek bir sorun olmaz ekran kartına bağlı olarak
    Bende iki bilgisayar var birisinin 2Gb ram i ve onboard ekran kartı var X2 işlemcili
    bu dandik olanda pek sorun olmuyor, kalabalık yerlerde takılmalar oluyor ama ram ler kendine gelince paşa paşa oynuyorsun(grafik ayaları minimumda)
    Aşağıdaki resme bakacak olursanız oyunun ne kadar ram canavarı olduğunu görürsünüz
    gerçi benim sistemimde ram bol olduğu için(dandik olmayan bilgisayar 4gb ram) geniş geniş kullanıyordur ama pek kasılmadan rahat rahat oynamak için 2gb ram gerekiyor

Aion Online - Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 23 Eylül 2009; 3:58:50 >

• Teşekkürler zaten benim ram 1gb şu an ve 1-2 saat önce 1gb daha sipariş ettim 2gb yapıcam 1-2 gün içinde gelir ayrıca oyunu indirmeye üşendiğimden gamer-markettan cd olarak sipariş ettim ayın 25'inde gelicekmiş sanırım ekran kartım şu an ati x1650pro 512mb ancak işlemci kötü pentium 4 3.00ghz :( minimum 2.8ghz p4 istiyoda yinede biraz kasar diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 23 Eylül 2009; 4:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

Teşekkürler zaten benim ram 1gb şu an ve 1-2 saat önce 1gb daha sipariş ettim 2gb yapıcam 1-2 gün içinde gelir ayrıca oyunu indirmeye üşendiğimden gamer-markettan cd olarak sipariş ettim ayın 25'inde gelicekmiş sanırım ekran kartım şu an ati x1650pro 512mb ancak işlemci kötü pentium 4 3.00ghz :( minimum 2.8ghz p4 istiyoda yinede biraz kasar diye düşünüyorum

Görsel secenekleri orta ayarda yaparsan yada default yaparsan zorlanmadan oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 23 Eylül 2009; 9:50:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

Teşekkürler zaten benim ram 1gb şu an ve 1-2 saat önce 1gb daha sipariş ettim 2gb yapıcam 1-2 gün içinde gelir ayrıca oyunu indirmeye üşendiğimden gamer-markettan cd olarak sipariş ettim ayın 25'inde gelicekmiş sanırım ekran kartım şu an ati x1650pro 512mb ancak işlemci kötü pentium 4 3.00ghz :( minimum 2.8ghz p4 istiyoda yinede biraz kasar diye düşünüyorum

Görsel secenekleri orta ayarda yaparsan yada default yaparsan zorlanmadan oynayabilirsin

Peki mesela oyunda PvP yaparken nasıl olucak takılmalar falan olmazmı o kadar kişinin arasında? Yani tabi takılmalar olur ama PvP yapmama engel olucak kadar olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 23 Eylül 2009; 10:14:50 >

• Birşey olmaz.
    Dandik bilgisayar ile kale kuşatmalarına gidiyordum, 100 oyuncudan fazla oluyordu ve kasma olmuyordu
    Ram i 2 gb yap orta ayalarda rahat oynarsın.

Bir de spatalos sunucusunda 3-5 tane türk gördüm hepsine birşeyler yazdım ama cevap vermediler
    Mesajları okuma alışkanlığı yok sanırım :)
    Ayarlardan combat text leri kaldırırsanız chat penceresi bir hayli rahatlar ve gelen giden mesajları daha iyi görürsünüz.
  • quote:

Birşey olmaz.
    Dandik bilgisayar ile kale kuşatmalarına gidiyordum, 100 oyuncudan fazla oluyordu ve kasma olmuyordu

Bir de spatalos sunucusunda 3-5 tane türk gördüm hepsine birşeyler yazdım ama cevap vermediler
    Ayarlardan combat text leri kaldırırsanız chat penceresi bir hayli rahatlar ve gelen giden mesajları daha iyi görürsünüz.

Arkadaş bilgisayar bilgisini konuşturuyor valla. Sen ram i 2 gb yap hiçbişy olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 23 Eylül 2009; 11:19:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

Birşey olmaz.

Arkadaş bilgisayar bilgisini konuşturuyor valla. Sen ram i 2 gb yap hiçbişy olmaz.

Yanlış diyorsan doğrusunu sen yaz abuk sabuk ifadeler yazacağına.

• Spalatos taki yoğunluk beni bezdirdi çalışan arkadaşlar için uygun bir server değil. Girmeye kalktığınızda en az 2000 kişi yi beklemek gerekiyor :) buda yaklaşık 2 saat gibi bir zaman kaybı demek. Bende bu yüzden guildi bir kenara bırakıp castora asimodan olarak başladım. Yoğunluk yok her an girebiliyorsun servera.
  • quote:

Birşey olmaz.

Teşekkürler gerçekten içimi rahatlattın İyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: @_@

Spalatos taki yoğunluk beni bezdirdi çalışan arkadaşlar için uygun bir server değil. Girmeye kalktığınızda en az 2000 kişi yi beklemek gerekiyor :) buda yaklaşık 2 saat gibi bir zaman kaybı demek. Bende bu yüzden guildi bir kenara bırakıp castora asimodan olarak başladım. Yoğunluk yok her an girebiliyorsun servera.

Devamlı değildir bu yoğunluk (umarım)
    değilse Spatalos oynanmaz hale gelir
    Bu arada Spatalos da oynayan yokmu hiç?
    Oynayan varsa Kybele yada Pera ye özel mesaj atabilirler akşamları
    Mümkün olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırım.
  • Bu sıra olayı yanlız ayın 25 ine kadar yani oyun Tam olarak çıktığı zmn kalkıcak. hemen serverdan vaz geçmeyin :)

Bende Spatalos da oynuyorum 23Lv Asmodian Gladiator ;)
  • Bütün türker asmodian olmuş sanırım Spatalos da
    Abyss de Kybele isimli karakter görürseniz tolerans geçin (görmemezlikten gelin) :)
  • Aynı şekil "Balrog" isminde birini görürseniz geçin gidin :p

Bu arada NC softtan açıklama geldi yeni serverlar açılacakmış.
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?feature=3537&game=253&bhcp=1
  • Şu konuyu her gördüğümde ağlayasım geliyo. Oyun paralı olmasa çok güzel ama malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 23 Eylül 2009; 15:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameLe`

Şu konuyu her gördüğümde ağlayasım geliyo. Oyun paralı olmasa çok güzel ama malesef...

Paralı olmasa güzel olmaz ki.
  • merhaba arkadaşlar.benim sorularım var ve öncelikle sorularımın cevabı önceki sayfalarda var ise özür dilerim.
    oyunu internetten yükleyip cd key'i kredi kartı ile alabiliyormuyuz?

bu konular hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Bütün türker asmodian olmuş sanırım Spatalos da
    Abyss de Kybele isimli karakter görürseniz tolerans geçin (görmemezlikten gelin) :)

Elyo tarafında türkler mevcut spalatosta hatta bende orada elyoyum:)
    Birazdaha direnelim bakalım spalatosa girmek için inşallah 25den sonra düzelir :) 14lvl zor kastım 3 günde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: best27

merhaba arkadaşlar.benim sorularım var ve öncelikle sorularımın cevabı önceki sayfalarda var ise özür dilerim.
    oyunu internetten yükleyip cd key'i kredi kartı ile alabiliyormuyuz?

bu konular hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Evet hocam ister oyununk kendi sitesinden ister Gamesultandan Cdkey i alıp yine oyunun kendi sitesinden oyunu indirebilirsin (: 9 Gbcik ^^
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.