Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın heryerde oyunu aramiyim diye bende üşendim internetten sipariş verdim yarın kargoya verilicekmiş

edit:İnanamıyorum oyun xfire'da 4. sırada :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 24 Eylül 2009; 15:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

Yarın heryerde oyunu aramiyim diye bende üşendim internetten sipariş verdim yarın kargoya verilicekmiş

Nesine inanamıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

Yarın heryerde oyunu aramiyim diye bende üşendim internetten sipariş verdim yarın kargoya verilicekmiş

Nesine inanamıyosun

Sevinmek ve şaşırmak anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: art13

ya arkadaşlar bişi sorucam
    ben aion US almak istiyorum ama türkiyeden oynayabilirmiyim ki ben onu?
    orda oynayan ya da bana cevap verebilen olursa sevinirim

Evet hocam Us key alıp Türkiye'den oynıyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

quote:

Game sultan 30 günlük keyi 30 liraya satıyor. Güzel. Seneye bende geliyorum.

Şimdi Game sultandan keyi alıp 9 gb'yi çekip aylıkta 30 liraya oynuyoruz, doğru mu anladım?Eğer öyleyse yaşasın kotasız interneti, yaşasın Aion

Öyle de yapabilirsin veya herhangi bir siteden önsipariş ederek 24 eylül'den sonra ayapına gelmesini bekleyebilirsin en kötü 24 eylülden sonra bir mağazaya gidip raftan da satın alabilirsin.

Yok kutu almayacağım.Çünkü biliyorum nasılki Conandan sıkıldım,bundanda sıkılacağım.Onun için aylık ücret ödeyip oyunu oynama taraftarıyım.
    -Birde normal olarak kutu alsak aylık nekadar ödüyoruz.
    -Bir ikincisi Aoc'de aynı şekilde 14 gb çekip aylık ücretle devam edilebiliniyordu.Aionun resmi sitesinden aylık ödeme yapıp devam etme şansımız var mı?Yani heray Gamesultana değilde Aiona direkt para vermek için soruyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

quote:

quote:

Game sultan 30 günlük keyi 30 liraya satıyor. Güzel. Seneye bende geliyorum.

Şimdi Game sultandan keyi alıp 9 gb'yi çekip aylıkta 30 liraya oynuyoruz, doğru mu anladım?Eğer öyleyse yaşasın kotasız interneti, yaşasın Aion

Öyle de yapabilirsin veya herhangi bir siteden önsipariş ederek 24 eylül'den sonra ayapına gelmesini bekleyebilirsin en kötü 24 eylülden sonra bir mağazaya gidip raftan da satın alabilirsin.

Yok kutu almayacağım.Çünkü biliyorum nasılki Conandan sıkıldım,bundanda sıkılacağım.Onun için aylık ücret ödeyip oyunu oynama taraftarıyım.
    -Birde normal olarak kutu alsak aylık nekadar ödüyoruz.
    -Bir ikincisi Aoc'de aynı şekilde 14 gb çekip aylık ücretle devam edilebiliniyordu.Aionun resmi sitesinden aylık ödeme yapıp devam etme şansımız var mı?Yani heray Gamesultana değilde Aiona direkt para vermek için soruyorum.

Kutu alsanda aylık ödediğin ücret değişmeyecek ama kutu alırsan 30 gün boyunca bedava oynayabilirsin ikinci sorunada cevabım evet sitesindende halledebilirsin diye biliyorum =)

• ya tam annamadim ben yannız
    şimdi bi siteden online alıcam ama ön sipariş diyo US versiyonu için
    95 TL
    almam gereken cdkey o mu yani?

bide şu var: Aion: The Tower of Eternity PC DVD (Ön Sipariş)
    bunla US versiyonu nasıl oynarim yoksa oynayamam mı :s
    biraz cok karmasık valla bi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi art13 -- 24 Eylül 2009; 19:36:12 >
  • Şu gamesultan işini ben tam anlamadım . 30 liraya 30 günlük key alıyoruz . 30 gün bitince gamesultandan tekrar key alıp aynı accounttan devam ediyoruz dimi Ve her seferinde gamesultandan almak zorundamıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Şu gamesultan işini ben tam anlamadım . 30 liraya 30 günlük key alıyoruz . 30 gün bitince gamesultandan tekrar key alıp aynı accounttan devam ediyoruz dimi Ve her seferinde gamesultandan almak zorundamıyız ?

Hayır o sadece bir alternatif sitesinden alabilirsin diye biliyorum en azından ncsoftun diğer oyunlarında öyle yapılıyor yani diğer p2p oyunlar gibi düşün sitesinden kredi kartıyla hallediyorsun
  • 30 günlük time cardlar oyunun kutulu veya kutusuz preorder sürümlerini aldıktan sora cd keyleri girdikten sonra kullanabilirsiniz. Direk time card kullanarak oyun hesabı açamazsınız.
  • 19:00 da sıraya girdim, uan itibari ile 22:02 ve 15 dakak daha kaldı
    en iyisi hiç kapatmamak
    millet hiç kapatmıyor sanırım
    ayrıca oyundaki bot ları nereye bildirebiliriz?
    elimde bariz bir bot videosu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: @_@

30 günlük time cardlar oyunun kutulu veya kutusuz preorder sürümlerini aldıktan sora cd keyleri girdikten sonra kullanabilirsiniz. Direk time card kullanarak oyun hesabı açamazsınız.

Yani 100 lira bayılacağız öyle mi?Değmez efendim,size iyi oyunlar.
  • free oyunlarin prelerine zırtlarina zurtlarina para bayilmaktan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_beser

free oyunlarin prelerine zırtlarina zurtlarina para bayilmaktan iyi

Değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan_beser

free oyunlarin prelerine zırtlarina zurtlarina para bayilmaktan iyi

Hangi free oyundan bahsediyorsun?Ko mu,sro mu,hero mu?Free bazda para verdiğim tek oyun var Cabal,onada 1,5 yıl boyunca 70 lira mı ne verdim.
    AOC yaptı bi kıyak çek 14gb yi,ver 14 dolar oyna dedi.Aynı mantığı Ncsofttanda beklerdim.Ha tartışma yaratmak istemiyorum ancak söylemedende geçemeyeceğim,parasını hak etmeyen bir oyun olarak görüyorum.Ha aylık 30 lira verecek birine bir seferliğine 100 lira koyar mı?Tabiki hayır,ancak değmez.Conan 14 dolarımı hak ediyor mu?Kesinlikle evet!Rp yapmak,test sürümünde full karakterlerle pvp yapmak,mini game yapmak, 14 dolar,rakibinin kafasını kopararak kahkaha atmak,paha biçilemez.Neyse dedimya polemi çıkmasın.Size iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 25 Eylül 2009; 0:22:31 >

• Serverlardaki doluluk geçici arkadaşlar ^^

Oyunun renginin belli olmasini bekliyorlar. Kimse boş serverda shugolarla oynamak istemez herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 25 Eylül 2009; 5:07:28 >
  • Bence aion çok büyütüldü 1 ay oynandıktan sonra oyuncu sayısı 5/1 ine iner gibi geliyor...
  • oyunu alan varmı d&r a falan geldimi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Bence aion çok büyütüldü 1 ay oynandıktan sonra oyuncu sayısı 5/1 ine iner gibi geliyor...

Oyun ilk defa avrupada oynanmıyor. 6-7 ay önce Çin sunucuları açıldı ve orada denedi herkes
    Şuan oyundakilerin en az %50 si çin sunucularında oynayıp oyunu beğenmiş oyuncular
    senin dediğin %80 lik azalma çok uçuk bir oran
  • oyunu d&r dan aldım az once
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.