Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir server var Kahrun diye dünden beri lowda hep sıra beklemeden girebiliyorum
  • Önümüzdeki bir kaç ay içinde serverlar arasında karakter transferi mümkün olacakmış...oyun paralı ama talep adamların beklediğinden çok daha fazla olduğundan free2play oyunlarda (örnek: silkroad) yaşanan sıkıntılar yaşanıyor: lag, oyuna giriş için sıra bekleme gibi..ben kısa süre içinde sıkıntıların giderileceğine inanıyorum; zira oyun bence çok çok iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MercifulRetaliation -- 30 Eylül 2009; 11:36:56 >
  • Oyun grafik detayları ,hikayesi ,karakterler arası dengesi ile çok iyi bir oyun.

Çok iyi bir ekip tarafından hazırlandığı belli oluyor.

Tek beğenmediğim noktası oyun bana ağır geldi.Questleri yapsanız dahi oyunda çok yavaş level atlıyorsunuz.Zaten oyunda karakter leveli atlatmakda yetmiyor,ayrıca yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Çok fazla zamanızı alıyor,seri bir kasma olayı olmuyor.Party olayı ise sadece bazı questler için gerekiyor.

Party ile kasmada cücük gibi exp geliyor,sadece arkadaş ortamında eglencilik.Umarım party/exp olayını çözerler.

Bunun dışında oyun çok iyi kurgulanmış.
  • Max level 50 zaten
    hızlı level alma derken ne kadar sürede bir level alacaksınız ki?
    her saat 1 level alsanız 3 gün içinde herkes max olur
    Grind ile kasacaksınız hangi canavarı kesmeniz gerektiğini bilmenize gerekiyor
    canavarlar arasında hp<atak yada atak<hp şeklinde bir oran var
    hp i düşük atak gücü yüksek canavarları hızlı bir şekilde keserseniz oldukca seri level alırsınız.
    seviyesi yüksek canavar kesip çok xp alacam diye kasmayın
    15k xp veren bir canavarı 1 dakikada kesmek, 20k xp veren bir cavararı 2 dakikada kesmekten daha iyidir.
    25. seviyede abyss alt katmandaki immortal ları seri bir şekilde keserseniz 45-50 dakikada bir level alırsınız
    30 dan sonra elthen deki lepharistlerin (level 40) oradaki feather leri kesin 60-70 dakikada level alırsınız
    35 ten sonra ise heal slave alıp (yani paralı cleric tutup parti yapmadan healeyecek sizi) kaidan a gideceksiniz
    40 a kadar her 1.5 saatte 1 level alırsınız ortalama
    40 dan sonra ise abyss üst katmanın orta yerlerinde takılabilirsiniz
    Bu dediklerimin haricinde sağlam eşyalara da ihtiyacınız olarak
    iksir, scroll, yemek ve shard ları eksi etmeyeceksiniz.

Abyss puanı kasmak için level 40 castle guardları kesebilirsiniz, oldukca yüksek abyss puanı veriyorlar. Yada sağlam bir parti ile karşı ırkın haritasına geçip kasacaksınız.

• Arkadaşlar ben Aion (US) alacağım ama nasıl olacak ? Aion(EU) ile aynımı aynı serverlerde oynama imkanı var mı yoksa US ile EU ayrı mı ?
  • Oyunu box olarak almakla, client olarak sitesinden indirmek arasında fark, fiyat farkı ve hazırda elimizin altında olacak oyun dvd si mi oluyor? AOC gibi değil yani? Oyunu netten bedavaya çekerek aylık para vermek sadece olmuyor anladığım kadarıyla. Doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Max level 50 zaten
    hp i düşük atak gücü yüksek canavarları hızlı bir şekilde keserseniz oldukca seri level alırsınız.
    15k xp veren bir canavarı 1 dakikada kesmek, 20k xp veren bir cavararı 2 dakikada kesmekten daha iyidir.
    25. seviyede abyss alt katmandaki immortal ları seri bir şekilde keserseniz 45-50 dakikada bir level alırsınız
    30 dan sonra elthen deki lepharistlerin (level 40) oradaki feather leri kesin 60-70 dakikada level alırsınız
    35 ten sonra ise heal slave alıp (yani paralı cleric tutup parti yapmadan healeyecek sizi) kaidan a gideceksiniz

Abyss puanı kasmak için level 40 castle guardları kesebilirsiniz, oldukca yüksek abyss puanı veriyorlar. Yada sağlam bir parti ile karşı ırkın haritasına geçip kasacaksınız.

Arkadaşım oyun hakkında sevdiğim tarafları da,sevmediğim taraflarıda belirtim.

İlk defa Aion oynamıyoruz.

Kim sana "her saat başı level alsak" dedi.

Aksine sen yazdıklarına bak," her saat başı level alsak 3 günde herkes max level olur" diyen kendince sitem eden sensin,diğer tarafdan " 1.5 saate level alabilirisniz diye çelişkili şeyler yazan yine sensin.

Neyse ,senin dediğin gibi yapıp 40 dk da level atlıyayım,boylece 3 günde max levele ulaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fenasi44

quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Max level 50 zaten

Arkadaşım oyun hakkında sevdiğim tarafları da,sevmediğim taraflarıda belirtim.

İlk defa Aion oynamıyoruz.

Kim sana "her saat başı level alsak" dedi.

Aksine sen yazdıklarına bak," her saat başı level alsak 3 günde herkes max level olur" diyen kendince sitem eden sensin,diğer tarafdan " 1.5 saate level alabilirisniz diye çelişkili şeyler yazan yine sensin.

Neyse ,senin dediğin gibi yapıp 40 dk da level atlıyayım,boylece 3 günde max levele ulaşırım

Belirttiğin taraflar tartışmaya açık konular
    Saydığın bu eksikliklerin nasıl giderileceğini yazdım ve oradada belirttim çok sağlam eşyalarınızın olması gerektiğini
    Bu eşyaların maliyetini belirtmediğim için basit sandın sanırım her saat level atlamasını
    500.000 e 2000 tane shard
    250.000 e 1 satlik iksir
    250.000 e 1 saatlik scroll alacak cesaretin ve paran varsa her saat başı level alırsın
    Yani bu aldığın her level sana 1.000.000 paraya malolacak
    ben verdim bu parayı ve 6 günde (ortalama 22 saatte) 32 level oldum
    Ama sen bedavadan her saat level almak istiyorsun sanıırım
    Benim yaptığım gibi level atlamak için her zaman 7 haneli paran olması gerekiyor
    yoksa sadece lafla yaparsın.
    Tabi çok uzun bir süredir oynadığın için 10.000.000 lar neyki senin için
    değil mi?

• şu sıralar bir online oyuna başlamayı düşünüyorum aion'a başlamalımıyım? Geçen ay oyungezer dergisinde görmüştüm. 2009 Gamescom'da videolarını filan izledim güzeldi

ayrıca aion nasıl okunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 1 Ekim 2009; 0:26:16 >
  • quote:

Belirttiğin taraflar tartışmaya açık konular
    Saydığın bu eksikliklerin nasıl giderileceğini yazdım ve oradada belirttim çok sağlam eşyalarınızın olması gerektiğini
    Bu eşyaların maliyetini belirtmediğim için basit sandın sanırım her saat level atlamasını
    500.000 e 2000 tane shard
    250.000 e 1 satlik iksir
    250.000 e 1 saatlik scroll alacak cesaretin ve paran varsa her saat başı level alırsın
    Yani bu aldığın her level sana 1.000.000 paraya malolacak
    ben verdim bu parayı ve 6 günde (ortalama 22 saatte) 32 level oldum
    Ama sen bedavadan her saat level almak istiyorsun sanıırım
    Benim yaptığım gibi level atlamak için her zaman 7 haneli paran olması gerekiyor
    yoksa sadece lafla yaparsın.
    Tabi çok uzun bir süredir oynadığın için 10.000.000 lar neyki senin için
    değil mi?

Arkadaşım yukarıdaki mesajına cevap yazdım nedense silinmiş.

Neyse,tekrar yazayım.

Bak arkadaşım kendin yazıp kendin oynuyorsun.

Yazdığım mesajlarda ne paradan bahsetim nede çok param falan bağlamında bişey dedim.Yazmadığım bahsetmediği konular hakkında söylemiş gibi yorum yazma lütfen.

Daha önce mesajlarındaki çelişkili ifadeleri ötrbas etmek için alakasız şeyler yazman bana Cem yılmazın sıvama espirisini aklıma getirdi nedense.

Sana bir arkadaş tavisyesi bu altarafı bir oyun günde 22 saat oynayarak sosyal hayatını mafetme.

Aion oyun hakkında eliştiri yapıldığı zaman kalkıp şahsınıa eliştiri yapılmış gibi algılama.

Bu kadar Aion fetişi olmaya gerek yok.

Oyun hakkında güzel taraflarınıda belirtiğim gibi hoşuma gitmeyen yönünüde ifade ettim.

........

• günde 22 saat mi :)
    kalan 2 saatide işe gidip gelerek harcıyorum sanırım (2x1 saat)
    Diğer mesajını ben sildirdim. Babanın formu değil öyle kafana göre kimseye hakaret edemezsin. Ayrıca Aion a değil direk benim şahsıma hakaret ettin.

Sen iyi ve kötü yönlerini yazmışsın doğru. Bende sana kötü yönlerini nasıl iyileştirebileceğini anlattım. Kaldıki silinen mesajında günde 3-4 saat oynayarak 4 günde 22 level yaptığını yazmışsın. Daha ne istiyorsun? Oyun zaten max 50 level sen 4 günde 22 yapmışsın ve gelip ağır oyun zor kasılıyor diyorsun.
    Sanırım herdaim 1000x rate li private sunucularca oynadığın için resmi sunucularda bu kadar yavaş level almaya alışkın değilsin.
  • Arkadaşlar forumu kimsenin babasının malı gibi kullanamayacağını bildirir iyi forumlar dilerim.
  • Arkadaşlar bu oyunu Download yaptım ama ben buna Box parası vermek yerine orjinal CD-Key almak istiyorum,Ama Güvenilir ve uygun fiyatlı Satış yapan online Key satan site lazım,Bilgi verirseniz Sevinirim.
  • Uygun key satan firma varsa bende bilmek isterim arkadaşlar iyi forumlar.
  • Direct2drive sitesi 30 Euro ' ya Veriyor,Galiba en uygunu bu.
  • http://uk.aiononline.com/ bu adresteki "Buy now" linkine tıklayarak anında satın alabilirsiniz
    Hesabının dakikalar içinde aktif oluyor ve oyun kurulu ise hemen girebiliyorsunuz.
  • Ama O sitede 50 Euro,neredeyse piyasada satılan Collectors Fiyatı kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 1 Ekim 2009; 13:28:08 >
  • ben oradan satın aldım ve öncelikli kriter güvenilirlik ise en güvenilir site oyunun kendi sitesidir.

Ekleme:
    Saat 21:30 ve 2.300 kişilik sıra var. Bu sıra gece yarısına kadar devam edecek gibi. NCSOFT bu soruna bir çözüm bulamazsa çok fena kan kaybedecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 1 Ekim 2009; 21:30:51 >
  • Ya bişe sorucam ben oyunu oynamaya başladığımdan beri en az 200ms alıyorum çok lag oluyo bu benim internetim yüzündenmidir yoksa sizdede aynımı?
  • Ben de oyunu çıkar çıkmaz alırım diyordum ama bu lag ve sıra bekleme saçmalıkları yüzünden vazgeçmek üzereyim. 30 lira aylık oyuna para vereceğiz, ayrıca oyunu alacağız 90 TL'ye, 3000 kişiyi bekleyeceğiz oyuna girmek için. İstediğim server da oynayamadıktan sonra neden para vereyim ki? Müşteri memnuniyeti açısından inanılmaz bir durum bence. Ama yine de, biraz beklemek gerek sanırım. Bir kaç hafta bekleyip bakmak lazım. Eğer hala öyleyse zaten bırakın yeni oyuncuları, hazırdaki oyuncuları bile kaybedecekler. İşte o zaman alınabilir :) Bekleme olmaz o zaman
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.