Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off bu ne ya 1300ms falan oldu speedtest yaptığımda ise gayet normal sonuçlar çıkıyor yani internetimde bir sorun falan yok herkesde aynımı bu lag olayı?
  • Bukadar para Veren İnsanları bekletmeleri yeni çıkan bir oyun için İnanılmaz kötü bir Durum.
    Benimde Orjinal alma Gibi bir Niyetim vardı ama Bu olaylardan sonra Vazgeçtim.
    Private 'te Takılıorum orasıda oldukça kalabalık ve Orjinale yakın.
  • Aion Online Güzel Oyun Fakat Online Oyunlara yeni bir boyut getirdiğini düşünmüyorum.Gelelim ki Daha Bir takım Can alıcı sorunları halledememiş,gerek giriş problemi gerek lag problemi (Oyunu oynamadım,Oynayanların şikayetleri.).Eğer WoW'ın Çıkaracağı ve Gerçekten büyük yenilikler getireceği "Cataclysm" Ek paketine kadar,Bu tür sorunları Halledemezse gerçekten Çok büyük denebilecek bir oyuncu kaybedecektir.İnsanlar para ödüyor ve gördüğüm kadarıyla ki aldıkları hizmetten memnun değil ve Hesaplarını ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar(Gerek Türk gerek Yabancı Oyuncular).Bir oyun ne kadar iyi olursa olsun,O oyunu Vezirde Eden Firma Rezilde Eden firma.NC Soft'a başarılar,Umarım Oyunculara ödedikleri paranın karşılığını verebilirler.
  • Ben de ncsoft u büyük bir firma sanıyordum :)
    15 gün geçti hala sırada bekleme işine çözüm yok. Aldıkları tek önlem yarım saat içinde kopmak (private store açıkken bile). Buda işe yaramayınca ne yapacaklar acaba? 2 saat oynayanı "hadi bakalım birazda sıradakiler oynasın" diyerek oyundamı atacaklar.
    ncsoft kendisine çok güveniyor gibi Hiç bir oyuncu, oyun ne kadar güzel olursa olsun hergün saatlerce sırada beklemez. Babamın oyunu olsa ben bile beklemem.
  • Oyunu bugün D&R'den standart paketini alıp collector'a upgrade ettim bakalım ne zaman oyuna girebileceğim.

Bu arada hangi serverde çoğunlukla DH oyuncuları ?
  • D&R Harici satan yer bilen varmı? Teknosa,Vatan,Mediamarkt baktım hiç birine daha gelmemiş.
  • Arkadaşlar oyunu aldım, üyelik işlemlerini yaptım, patch atıyor şuan %67. Kahrun serverinda başlamayı düşünüyorum. Sanırım pek dolu değilmiş orası.
  • Oyunu özel versiyon olarak aldım ve aldığıma pişman olduk içerik grafik oynanış süperde be kardeşim bu hergün beklenilen 2-3 saatlik sıralar ne hele düşük lvlde kasmaya çalışıyorsanız her mob. 2-3 char dalmaya kalkması herşeyin paraya göre şekil alması abyss yapılan asmo-elyo kapışmalarında sayı üstünlüğüne bakması ciddi anlamıya benim baya canımı sıktı lvl 40 karakter yapıp oyunu bıraktım zaten bu kadar yoğunlukta birçok serverda bu oyunu rahat oynamak hiçte kolay olmıyacak hadi ben hızlı kastım diye çok mob. keserken zorlanma yaşamadım ama şöyle düşük lvllerin kastığı yerlere bir bakarsanız 20-30 mob. kesmek için 100 kişi çabalıyıp duruyor yazık ya bari serverların kapasitesini artırın yada abyss hariç diğer 20-50 lvl arası haritalara channel ekleyin şuan benim yaşadığım sorunlarıda birçok arkadaşın yaşadığına eminim heleki türklerin çok olduğu gorgos veya spatalos gibi serverlara hiç bulaşmayın derim ordaki yoğunluktan zaten ne rahat kasar nede oyundan zevk alırsınız bunları geçtim hergün 2-3 saat sıra beklemeye ve paranızla rezil olmaya ne kadar katlanırsınız bazıları diyorki bu ilerde düzelir hatırlatırım 5-6 gün önce beklenen sıra sayısı 700-800 iken şimdi 2000 hatta 3000 kadar çıktı bunda bir azalma yok daha çok artma var.

• Kahrunda başladım hiç sıra yok çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Kahrunda başladım hiç sıra yok çok güzel.

Ya herkes başlamış ama benim modem bozuldu superonlinedan yeni modem istedim kaç gündür hala ses yok dün arayıp sinirli sinirli konuştum 1 aylık üyeliğim gidiyo ya bu arada merak ettim elyomusun asmodianmı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 6 Ekim 2009; 21:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Kahrunda başladım hiç sıra yok çok güzel.

Ya herkes başlamış ama benim modem bozuldu superonlinedan yeni modem istedim kaç gündür hala ses yok dün arayıp sinirli sinirli konuştum 1 aylık üyeliğim gidiyo ya bu arada merak ettim elyomusun asmodianmı? :)

Elyos scout
  • Beyler questlerin sayısı maximum level'a ulaşmak için yeterlimi ? tabiki biraz grinding gerekiyordur fakat en azından yüzde kaç quest, yüzde kaç grinding gerekiyor maximum level'a ulaşmak için yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHonor85 -- 6 Ekim 2009; 23:59:11 >
  • Yeterli deiğil malesef. 30 dan sonra baya bi grind gerekiyor fakat bazı ileri seviye görevler için yüzlerce elite mob kesmen gerekecek o zaman iyi kasarsın :)
  • Oyunda görevlerin verdiği exp.ler yetersiz.Grind yapmak gerekiyor.Oyundaki item droplarıda bana az gibi geldi.35 lvl den sonra instanceler artıyor.Oralarda daha seri kasılacaktır.Fan sitelerinde kore serverlerinde görevlerin verdiği exp oranlarının yeni patchlerle arttığı yazıyor.

Oyunun head startından bu yana 17 gün geçti 40+ level oyuncular var.Max levelin 50 olduğu düşünülürse 50 level olmak sanırım 2-3 ay gibi bir zaman alacak.Buda diğer oyunlarla karşılaştırınca normal bir süre.

Girişte sıra bekleme çok sıkıcı.Bu sorununda karakter transferi yada serverleri genişletme şeklinde çözülmesini bekliyorum.Yoksa kimsenin bir oyun için 2-3 saat sıra bekleyeceğini sanmıyorum.Bunlar haricinde oyun oldukça iyi başladı.
  • DH olarak bir serverde toplanıp guild kursak iyi olmaz mı ?
  • Kahrun genelde boş oluyor ben orada oynuyorum elyos um. Sizde gelin :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

DH olarak bir serverde toplanıp guild kursak iyi olmaz mı ?

Olur bunun için önce bir server belirlemek lazim sonra irk.

Kisacasi bu işe öncülük ederseniz ayri bir anket konusu açarak bunlari belirlemekle başlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 7 Ekim 2009; 22:21:16 >
  • Sizin için müsait serverları yazarsanız anketi ayarlayabilirim. Genelde dolu serverlar belli. ENG olarak Kahrun ve Kalil (isimlerini yanlış yazmıyorsam) serverları var. Bu ikisinden birinde başlamak lazım. Birde herkes yeni char açarsa daha zevkli olur.
  • HELLLLPP MEEE

Dün akşam oyun içinde abimle birbirimizi bir türlü göremedik tamamen herşeyi aynı yapmamıza ragmen? 2 adet aldık oyunu ve kurduk elyosu seçtik serverı seçtik herşey aynı yani ben scout abim mage seçti, arkadaşlık teklifi gönderiyor kabul ediyorum fakat oyun içinde göremiyoruz birbirimizi deli olduk!? bunun nedeni nedir acaba? varmı yaşayan aranızda? lütfen yardımcı olun sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 8 Ekim 2009; 12:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narkissos_fb

HELLLLPP MEEE

Dün akşam oyun içinde abimle birbirimizi bir türlü göremedik tamamen herşeyi aynı yapmamıza ragmen? 2 adet aldık oyunu ve kurduk elyosu seçtik serverı seçtik herşey aynı yani ben scout abim mage seçti, arkadaşlık teklifi gönderiyor kabul ediyorum fakat oyun içinde göremiyoruz birbirimizi deli olduk!? bunun nedeni nedir acaba? varmı yaşayan aranızda? lütfen yardımcı olun sorun ne olabilir?

İkiniz farklı kanallarda girmişsiniz.Sağ altta ok şeklindeki menu kısmını tıklayıp Change chanel diyerek kanal değiştirin.Aynı partide iseniz isimlerinize tıklayarak birbirinizin hangi kanalda ve hangi haritada olduğunuzu görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.