Şimdi Ara

Aion Online - Genel Konu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.767
Cevap
5
Favori
204.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeVeL

Banlananlarda Ban Reason yaziyormu ?

Düzeltmeye çalışıyorlar masum insanların banlarını. İşin komik tarafı yazmıyor ve kimseye uyarı yada mail gelmemiş. O kadar çok insan var ki Ayase dahil bütün Ncsoft west ve usa çalışanları haftasonunu aralıksız çalışarak geçiricek bu olay yüzünden. İsim benzeşmesinden , alt a item para yollayandan, yanlışlıkla gold spammer a msg atandan, Aion SLI desteğini sağlamak için aion.bin i aion.exe ye çevirenler , japan ses dosyalarını kullananlar vs ,aynı IP adresini kullanan, Botları rapor eden yada botların kestiği mob u ona kıllık olsun diye kesmeye çalışan, brokerda item satan(item alan RTM yapmış) ve banlanan, yani o kadar çok haksız yere ban var ki NCsoft bunun altından nasıl kalkıcak Allah bilir. Banları kalkan insanlarda ne yapıcaklarını şaşırmış durumdalar çünki tahmin edilen şeyleri yapmadıklarını biliyorlar ve illegal birşey yapmadıkları halde şu an yeniden oyuna girdiklerinde ne zaman ban yiceklerini düşünüyorlar. Kendini bilmez bir NCsoft çalışanı SQL script yazıyor auto banlar vs için, ve banlanan 70-80bin kişinin en az %10-15 i masum..!! Diğerleri proxy kullanan insanlar bilmeden. Proxy den kastım bu ping düşürmek için çalışan şirketleri kullanan insanlar. Bot kullanaları ve şirketlerini ip ban yapıyorlar ve arada binlerce kişi banlanıyor. Neden ? çünki aynı proxy şirketini kullanıyorlar. Bunların banları kalkıcakmı? Allah bilir... Çoğu forumda 5000+ msg lı ve 100000 view li başlıklar oluştu bu ban olayı yüzünden ve nedense hepsi silindi..! Twitter da bilmemne kahvesi güzel bu harika diye zaman geçirmeyi biliyorlar ... Zaten Aion la ilgili ne oluyorsa Twitter bakmamız gerekiyor. Ayase nin aynen yazdıkları...

quote:

* Playing behind a proxy/ping modifier service (generally where an ip range has been banned)
    Playing behind a proxy in itself is not against the User Agreement and would not be a basis for ban.

* Playing for too long at a time.
    This would not be basis for ban as it is not against the User Agreement either.

* Changing the .bin to .exe on the Aion.bin file.
    * Changing the language pack to something other than the original language.
    These two items are technically violating the User Agreement, but when account suspension happens we generally look at a much wider array of variables.

I strongly suggest that you wait for a reply from Customer Support to find out exactly what was the reason in your case -- and perhaps a review might reveal that the banning was wrongful.

• Ban sebebi yazmamalari cok kotu bir durum. Programi adam gibi test etmeleri lazimdi. Haksiz yere banlananlar ulassin hmn o adreslere.
  • Tüh paralıymış
  • Blizzard her türlü addon a izin verirken ncsoft dosya ismini değiştireni bile banlıyormuş meğer
    Çok komik gerçektende.
    Haksız yere banlananlar en kısa zamanda tekrar dönerler oyuna inşallah. Birde umarım rolback atılacak bir durumdur. Zamanında başka bir oyunda benide banlamışlardı yanlış yere, account ve karakterler tamamen gitmişti. Adamlar birşey yapamayacaklarını söylemişlerdi :)
  • quote:

Response (Steve) 10/12/2009 02:02 PM
    Hello ******,

Your account was caught in a detection process which we use to identify third party program use, inappropriate behavior in the game, or modification of the game client. After reviewing this case, and due to the fact that you have not been identified previously by this process, we will re-open your account. This is a 'warning' and if your account is caught again in the future for these activities it will be permanently closed.

Please make certain that you are not using any third-party programs, modifying your game client, or any other 'illegal' action. Some common activities that may also show up in this detection include: buying Kinah from a third party company, using a 'Power-levelling' service, acting as a courier for RMT companies, advertising in-game for RMT companies, sharing your account, or having a hacked account.

Many of these 'other' activities can happen if your account has been 'phished' by visiting an unauthorized website and entering your login name and password. Please make sure that you are very aware to avoid 'phishing scams', and obviously never share your account information with another person for any reason. Additionally, you should make certain that the *only* place you use this particular login name and password combination is for this game. If you use the same combinations for email logins, website logins, or fansite message board logins it makes it much easier for your game account to become compromised.

We would recommend at this time that you should change your Game Account password, and it may be a wise idea to change your email address password as well. Additionally, if at any point in the past you have modified your game client in any way (GG hack, etc) we would recommend that you do a full uninstall and clean reinstall of the game client.

Best regards,
    GM Steve

Aion Support

Ban'ım 3 gün sonunda kalktı, ve herkese bu cevabı copy paste ediyorlar.
    Benim yaptığım tek şey aion.bin i aion.exe ye çevirmekti, zaten bunun amacı da Nvidia SLI profillerinin çalışması ve Sanctum gibi fortress gibi yerlerde 15 fps yerine 60+ fps alabilmekti. Kendimden çok eminim ne bot ve RTM ne de ona benzer birşey yapmadım. Ve araştırmalarımdan sonra gameguard her nekadar açılışta çalışmasada client tarafının loglarını gameguard tutuyor ve server a yolluyor. ve ..... (edit: cFosSpeed ve Steam chat , rivatuner OSD kullandım alttaki listeden ayrıca)

gameguard ın blocklarıdı yada yanlış raporlara neden olduğu bilinen programlar listesi :

quote:

Known blocked applications

GameGuard injects itself into many different processes[12], some of which are completely unrelated to the game it's trying to protect. This can cause various kinds of trouble, from weird behavior to crashes. Here's an incomplete list of software that (at some point) was affected by this:

* ATI Tray Tools
    * AutoHotkey - (Created hotkeys do not work)
    * cFosSpeed - Detected as a game hack if "Traffic Shaping" is turned on
    * Cheat Engine - Some strings and blocks of codes are detected, up to a buffer size of 512, so the names of some things can be changed to evade detection. Usually referred to as "Undetected Cheat Engine" (UCE) when it is not detected by nProtect GameGuard.
    * COMODO Defense+ - Only affects some versions. The computer reboots or has a Blue Screen of Death.
    * Daemon Tools
    * Eclipse - Does not start while GameGuard is running; works if it is already running on GameGuard initialization
    * F-Secure Blacklight - Renders software broken; unable to scan for rootkits
    * FileZilla - (Reason unknown) Causes the software to crash. Tried and tested on XP (works)
    * Freenet - Closes Freenet node without warning.
    * Game Servers Client - Works if loaded after game.
    * Google Chrome [13] has mixed reports. Some sources report it being blocked while other tests with gameguard rev 1351 shows it to work normally.
    * Hacker Defender - Prevents game from starting and asks user if removal of program is okay.
    * Kaspersky 2010 - Identifies as rootkit, but no option to add an exception.
    * LCD smartie - LCD does not work
    * Logitech G-series Keyboard Profiler
    * Media Player Classic - Crashes upon initialization of GameGuard, frequently crashes after launch of GameGuard but slight chance of starting up successfully and in return crashing GameGuard.
    * Memory Hacking Software by L. Spiro
    * Motherboard Monitor - (Reason unknown) Causes the software to crash
    * NeoPaint
    * NetLimiter - Detected as a game hack, even if you stop the service and kill the process
    * OllyDbg
    * Outpost Firewall Pro
    * PIX
    * Razer - Mouse drivers (mouse buttons mapped to keys will not function, scrollwheel ceases to function). Note: Razer copperhead is working as it should with correct keymapping
    * Sandiotech 3Do2 Mouse - Mouse drivers (the 3 programmable direction hats cannot be mapped and will not function)
    * Steam - Launching game through Steam, GameGuard reports Steam as a "Game Hack" and shuts down the game.
    * SpeedFan - Returns garbled temperature readings
    * Sysinternals Process Explorer - Detected as a game hack
    * The Core Media Player
    * Tsearch
    * UltraEdit
    * UltraMon (Crashes both UltraMon and the program that GameGuard is attempting to protect)
    * Voiceoverlay
    * VMWare (Automatically Shuts down Powered on Virtual Machines)
    * Almost all VNC servers, such as RealVNC (does not block or shut down, but disables input)
    * Xpadder
    * Zboard Z-Engine

bunlar sadece bilinenler . Rivatuner OSD, MSI Afterburner OSD vs gibi oyun esnasında bize fps , gpu cpu sıcaklığı gibi verilerı osd olarak gösteren programlarda bu listede aslında.

Yani kısaca eğer Aion oynuyorsanız ve HAKSIZ yere banlanmak istemiyorsanız (hernekadar GG çalışmıyor gözükse de serverla logları bu alet yolluyor) yukarıdaki listedeki programlara dikkat edin, kullanmayın. Kullanırsanız BAN sizi bekliyor demektir. En son yorumlara göre Aion.bin Aion.exe çeviren çoğu kişinin ban yemediği de ortaya çıktı. Yani NCsoft haksız yere banlarına devam edebilir, önlem almak sizlere kalmış... kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Response (Steve) 10/12/2009 02:02 PM
    Hello ******,

Your account was caught in a detection process which we use to identify third party program use, inappropriate behavior in the game, or modification of the game client. After reviewing this case, and due to the fact that you have not been identified previously by this process, we will re-open your account. This is a 'warning' and if your account is caught again in the future for these activities it will be permanently closed.

Please make certain that you are not using any third-party programs, modifying your game client, or any other 'illegal' action. Some common activities that may also show up in this detection include: buying Kinah from a third party company, using a 'Power-levelling' service, acting as a courier for RMT companies, advertising in-game for RMT companies, sharing your account, or having a hacked account.

Many of these 'other' activities can happen if your account has been 'phished' by visiting an unauthorized website and entering your login name and password. Please make sure that you are very aware to avoid 'phishing scams', and obviously never share your account information with another person for any reason. Additionally, you should make certain that the *only* place you use this particular login name and password combination is for this game. If you use the same combinations for email logins, website logins, or fansite message board logins it makes it much easier for your game account to become compromised.

We would recommend at this time that you should change your Game Account password, and it may be a wise idea to change your email address password as well. Additionally, if at any point in the past you have modified your game client in any way (GG hack, etc) we would recommend that you do a full uninstall and clean reinstall of the game client.

Best regards,
    GM Steve

Aion Support

Ban'ım 3 gün sonunda kalktı, ve herkese bu cevabı copy paste ediyorlar.
    Benim yaptığım tek şey aion.bin i aion.exe ye çevirmekti, zaten bunun amacı da Nvidia SLI profillerinin çalışması ve Sanctum gibi fortress gibi yerlerde 15 fps yerine 60+ fps alabilmekti. Kendimden çok eminim ne bot ve RTM ne de ona benzer birşey yapmadım. Ve araştırmalarımdan sonra gameguard her nekadar açılışta çalışmasada client tarafının loglarını gameguard tutuyor ve server a yolluyor. ve ..... (edit: cFosSpeed ve Steam chat , rivatuner OSD kullandım alttaki listeden ayrıca)

gameguard ın blocklarıdı yada yanlış raporlara neden olduğu bilinen programlar listesi :

quote:

Known blocked applications

GameGuard injects itself into many different processes[12], some of which are completely unrelated to the game it's trying to protect. This can cause various kinds of trouble, from weird behavior to crashes. Here's an incomplete list of software that (at some point) was affected by this:

* ATI Tray Tools
    * AutoHotkey - (Created hotkeys do not work)
    * cFosSpeed - Detected as a game hack if "Traffic Shaping" is turned on
    * Cheat Engine - Some strings and blocks of codes are detected, up to a buffer size of 512, so the names of some things can be changed to evade detection. Usually referred to as "Undetected Cheat Engine" (UCE) when it is not detected by nProtect GameGuard.
    * COMODO Defense+ - Only affects some versions. The computer reboots or has a Blue Screen of Death.
    * Daemon Tools
    * Eclipse - Does not start while GameGuard is running; works if it is already running on GameGuard initialization
    * F-Secure Blacklight - Renders software broken; unable to scan for rootkits
    * FileZilla - (Reason unknown) Causes the software to crash. Tried and tested on XP (works)
    * Freenet - Closes Freenet node without warning.
    * Game Servers Client - Works if loaded after game.
    * Google Chrome [13] has mixed reports. Some sources report it being blocked while other tests with gameguard rev 1351 shows it to work normally.
    * Hacker Defender - Prevents game from starting and asks user if removal of program is okay.
    * Kaspersky 2010 - Identifies as rootkit, but no option to add an exception.
    * LCD smartie - LCD does not work
    * Logitech G-series Keyboard Profiler
    * Media Player Classic - Crashes upon initialization of GameGuard, frequently crashes after launch of GameGuard but slight chance of starting up successfully and in return crashing GameGuard.
    * Memory Hacking Software by L. Spiro
    * Motherboard Monitor - (Reason unknown) Causes the software to crash
    * NeoPaint
    * NetLimiter - Detected as a game hack, even if you stop the service and kill the process
    * OllyDbg
    * Outpost Firewall Pro
    * PIX
    * Razer - Mouse drivers (mouse buttons mapped to keys will not function, scrollwheel ceases to function). Note: Razer copperhead is working as it should with correct keymapping
    * Sandiotech 3Do2 Mouse - Mouse drivers (the 3 programmable direction hats cannot be mapped and will not function)
    * Steam - Launching game through Steam, GameGuard reports Steam as a "Game Hack" and shuts down the game.
    * SpeedFan - Returns garbled temperature readings
    * Sysinternals Process Explorer - Detected as a game hack
    * The Core Media Player
    * Tsearch
    * UltraEdit
    * UltraMon (Crashes both UltraMon and the program that GameGuard is attempting to protect)
    * Voiceoverlay
    * VMWare (Automatically Shuts down Powered on Virtual Machines)
    * Almost all VNC servers, such as RealVNC (does not block or shut down, but disables input)
    * Xpadder
    * Zboard Z-Engine

bunlar sadece bilinenler . Rivatuner OSD, MSI Afterburner OSD vs gibi oyun esnasında bize fps , gpu cpu sıcaklığı gibi verilerı osd olarak gösteren programlarda bu listede aslında.

Yani kısaca eğer Aion oynuyorsanız ve HAKSIZ yere banlanmak istemiyorsanız (hernekadar GG çalışmıyor gözükse de serverla logları bu alet yolluyor) yukarıdaki listedeki programlara dikkat edin, kullanmayın. Kullanırsanız BAN sizi bekliyor demektir. En son yorumlara göre Aion.bin Aion.exe çeviren çoğu kişinin ban yemediği de ortaya çıktı. Yani NCsoft haksız yere banlarına devam edebilir, önlem almak sizlere kalmış... kolay gelsin.

Bence bir yanlışlık olmalı steamden eğer log yollansaydı steamde neden satılsın ki bu oyun?ayrıca ben steam kullanıyorum fakat herhangi bir sorun yaşamadım yarın 1 hafta oluyor.

• NCsoft böyle ota çöpe banlayacağına. Goldseller'lara çare bulsun. Bit gibi ürüyolar. Oyuna bir giriyorum LFP ve General Chat full spammer. Whisper da cabası. birini banlıyosun diğeri geliyo.
  • arkadaşlar kahrun serverında oynamaktayım legion umuz da var Pale Riders diye katılmak isteyen olursa oyun içi pm yoluyla bana ulaşsın oyundaki isim Blacknecro
  • Bu kinah satıcıları cidden abarttılar olayı. Hepsini engelliyorum 5 dakika sonra yenileri türüyor. Ncsoft çare bulamıyorsa onlara özel kanal açsın orada takılsınlar bari, genel chat kanallarında yazılanları takip etmek imkansız hale geldi neredeyse.
  • valla 7-8 quest toplar level atlarım diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 2-3 level atladım guclendim bu elitleri keserim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! ben kendi kendime takılıcam 50 e kadarda tek olucam diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 50 olunca gather ı crafting i hallederim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna dhaa sayacak çok sey var adamlar resmen casual player oynamasın diye yapmışlar bu oyunu ! ben işten gelicem 2-3 saat hadi bilemedin 4 saat takılcam ve questin bittigi yerlerde saatlerce eglenmeden amaçsızca mob kesicem ! oyun zaten çin ve kore için yapılmıştı! eu ve us den gelen istek uzerinede oyunu cevirdiler bu oyunu genel oalrak uzak dogu ulkeleri oynar birde bizim F2P ci turk gençligi. eu da çok dayanabilecegini sanmıyorum aionun! resmen aylık ucreti olan F2P gibi oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

valla 7-8 quest toplar level atlarım diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 2-3 level atladım guclendim bu elitleri keserim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! ben kendi kendime takılıcam 50 e kadarda tek olucam diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 50 olunca gather ı crafting i hallederim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna dhaa sayacak çok sey var adamlar resmen casual player oynamasın diye yapmışlar bu oyunu ! ben işten gelicem 2-3 saat hadi bilemedin 4 saat takılcam ve questin bittigi yerlerde saatlerce eglenmeden amaçsızca mob kesicem ! oyun zaten çin ve kore için yapılmıştı! eu ve us den gelen istek uzerinede oyunu cevirdiler bu oyunu genel oalrak uzak dogu ulkeleri oynar birde bizim F2P ci turk gençligi. eu da çok dayanabilecegini sanmıyorum aionun! resmen aylık ucreti olan F2P gibi oyun.

Milletin ne oynayacağınıda söyleyiver o zaman. Bir oyunun iyi yada kötü olduğunu anlatırken başka bir oyunla kıyaslayın lütfen ve bu oyun hayalinizdeki 4/4 lük oyun olmasın mümkünse. Aion kötü diyorsun hangi oyuna göre kötü? Hangi oyun iyi o zaman? Hangi yönleri eksik, gelip şöyle yapacaksanız oynamayın, böyle yapacaksanız oynamayın felan filan. Madem eleştiriyorsunuz elle tutulur şeyler göstererek eşeltirin ki bu oyunu sevebilecek insanları yorunlarınızla bu zevkten mahrum bırakmayın.
    Birde ilk defa sende duydum aylık ücretli f2p tanımlamasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

valla 7-8 quest toplar level atlarım diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 2-3 level atladım guclendim bu elitleri keserim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! ben kendi kendime takılıcam 50 e kadarda tek olucam diyorsanız bulaşmayın bu oyuna! 50 olunca gather ı crafting i hallederim diyorsanız bulaşmayın bu oyuna dhaa sayacak çok sey var adamlar resmen casual player oynamasın diye yapmışlar bu oyunu ! ben işten gelicem 2-3 saat hadi bilemedin 4 saat takılcam ve questin bittigi yerlerde saatlerce eglenmeden amaçsızca mob kesicem ! oyun zaten çin ve kore için yapılmıştı! eu ve us den gelen istek uzerinede oyunu cevirdiler bu oyunu genel oalrak uzak dogu ulkeleri oynar birde bizim F2P ci turk gençligi. eu da çok dayanabilecegini sanmıyorum aionun! resmen aylık ucreti olan F2P gibi oyun.

bence sen bulaşma bu oyuna f2p oyunlarla da dediklerinin çoğuyla da alakası yok oyunun dediğin tek doğru kısım oyunda tek başına oynamaya kalkarsan gerçekten çok zorlanırsın onun dışında dediklerinle alakası yok şu ana kadar bazı f2p oyunlar da dahil olmak üzere bir çok mmorpg oynayan biri olaraktan gördüklerimin içinde en iyisi diyorum bu oyun için

• DH olarak toplandığınız guild varmı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar A Sage’s Teachings görevinde 5 parça mavi set armor veriyor ama ben yaptım bbir tanesini alabildim diğerleri için de ayrı ayrı 4 görev yapmamız gerekiyormuş sanırım çünkü görevi aldığımız Sanctum daki Fermina dan aynı şekilde Lvl. 30 için Mavi item reward lü bir görev daha var bunda weapon veriyor ama bu görevi almak içinde A Sage’s Teachings görevini yapmak gerekiyor ilkini DP mi doldurup yaptım(dolamadan olmuyor) ama diğer görevleri alamıyorum Fermina dan çünkü onda yok acaba kimden alacam diğer 4 görevi bu görevde beni aydınlatabilecek biri var mı acaba forumda ya da ingilizcesi iyi olan biri aionun wikisinde şu linke bakarsa belki yardımcı olur set çok güzel...

http://powerwiki.na.aiononline.com/aion/A+Sage%E2%80%99s+Teachings

ben bunun wikisinden bişe anlamadım daha tam yapmamışlar sanırım guild wars ın wkisi kusursuzdu n kafanıza takılan ne varsa hemen bakıp anlıyodunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james74 -- 16 Ekim 2009; 23:32:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: james74

Arkadaşlar A Sage�s Teachings görevinde 5 parça mavi set armor veriyor ama ben yaptım bbir tanesini alabildim diğerleri için de ayrı ayrı 4 görev yapmamız gerekiyormuş sanırım çünkü görevi aldığımız Sanctum daki Fermina dan aynı şekilde Lvl. 30 için Mavi item reward lü bir görev daha var bunda weapon veriyor ama bu görevi almak içinde A Sage�s Teachings görevini yapmak gerekiyor ilkini DP mi doldurup yaptım(dolamadan olmuyor) ama diğer görevleri alamıyorum Fermina dan çünkü onda yok acaba kimden alacam diğer 4 görevi bu görevde beni aydınlatabilecek biri var mı acaba forumda ya da ingilizcesi iyi olan biri aionun wikisinde şu linke bakarsa belki yardımcı olur set çok güzel...

http://powerwiki.na.aiononline.com/aion/A+Sage%E2%80%99s+Teachings

ben bunun wikisinden bişe anlamadım daha tam yapmamışlar sanırım guild wars ın wkisi kusursuzdu n kafanıza takılan ne varsa hemen bakıp anlıyodunuz

diğer 4 parca giysiyi alabilmek için 4 tane daha yeni lvl 30 char ın olması lazım. Yani accountunda 5 tane lvl 30 demek = bütün set itemalrını alabılmen demek + silah questını de alabılırsın demek. Kısacası 1 item al gerısını salla :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 17 Ekim 2009; 15:37:07 >

• NE ZA mandır s ro oyuncusuyum, sro bittikten sonra wowa merak sardım. sonra bir dergide bu oyunun reklamını felan gördüm. inceledim ve gördüm ki yeni mmorpg oyunlarının kralı olacağı düşüncesindeyim. paralı ama eminim verilecek parayı hak edecektir. çünki Frcry görüntü motorunu kullanan grafik olarak çok üstün bi oyun ve ncsoft yapımı. bakalım oynayıp göreceğiz. daha erken ama

donanimhaber forum yöneticileri ilgili bi r topic açarsa oyunu tanımak ve öğrenmek daha kolay olur.
  • Oyun görsellik olarak yada içerdiği sistemler olarak wow a rakip olabilirmi bilmiyorum ama support takımı en dandik f2p oyunun support takımına bile rakip olamaz. 15 gün önce ticket atmıştım cevabı bugün geldi :)
    Oyunu şu sıralarda sıfırdan güncellemek imkansız gibi birşey. 10 saattir güncelleyemedim her 10 saniyede bir update server a bağlanılamıyor hatası veriyor. İte kaka update edince oyuna girer girmez dc veriyor. Adamların çalışma tarzı böyle ise ncsoft oyunlarından uzak durun. 1 yıl ömrü var Aion un sonra ya kapanır yada f2p olur. Bu oyunun dandikliğinden kaynaklanan birşey değil. Aksine oyun oldukca güzel ama ncsoft böyle davranmaya kalkarsa kimse bu oyuna 5 kuruş para vermez.
  • NC Soft geçen Sene Tabula Rasa diye müthiş bir oyunu batırdı.1-2 Yıl açık kaldıktan sonra Oyunun Yapımcısı Garriot adında bir adam NC Softtan istifa etti.
    İstifa sebebinde : NC Soft Oyun yapmayı bilmiyor. açıklamasını okuduğumu hatırlıyorum.Adam Tabula Rasa ekibinin şefiydi.

Bir oyunu Vezirde eden Firma,Rezilde eden firma.
    Keşke her Aion oyuncusu Yaman arkadaşımız gibi olsa.Olaya Objektif bakabilse.Herkes ne yazık ki böyle bakamıyor,Oyunun eksik yönlerini söyleyince sanki küfür yemiş gibi kendini savunuyor.BENCE böyle giderse Aion en fazla 6 ay dayanır.Zaten WoW: Cataclysm gelecek,Tüm düzen değişecek.Birde Warcraft filmi gelecek.
    Blizzard İşi biliyor,Taktik oynuyor.

Umarım Guild Wars 2'de böyle saçmalıklar olmaz.
  • oyunda bot dolu. 3-4 kişi sabah report ettik. adam ertesi günü geldi hala aynı yerde kasıyo. nasıl bir botsa nokta atış gibi park etmiş spawn yerlerine.
  • Ben şuana kadar hiç bot görmedim. Belkide gördüm ama bot olduğunu anlayamamışımdır.
    @yaman01
    daha dün akşam saatlerinde denedim hemen güncelledi.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.