Şimdi Ara

Aion sw secimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhabalar. Benim Perentoda 65 asas var abys +1 + 2 item dizili. Bunun uzerine orda oynarsam hem daha kolay olur hemde yeni car kassam bile o asasla hizlica kasarim diye dusundum. Fakat sehirden geciorum herkez + 13 falan dizmis.

Bende zubabada actim 26 yaptim ama hala bi kusku var icimde

Sizce hangi sw de oynamam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Anuhart sunucusunda oynuyorum. Öyle devamlı ve özverili bir şekilde savaşlara katılmamama rağmen setten sonra takıları da bitirmek üzereyim. Simya etkinliğinden kalan taşlarla da üzerimi +13 yaptım. Ben de arkadaşlarıma baktığımda onların da eksiksiz olduğunu görüyorum. Herkes nerede ise 8 9 aydır cera medal biriktiriyor ve günlük mitril görevlerini yapmış olsa dahi bugün seti dizmiş oluyor. Ama bu durum oyundaki tüm sunucular için geçerli. Zubabada hiç oynamadım ama ordakiler de en kral itemleri çoktan yapmışlardır emin ol. 65 lvl karakterin ve ap itemlerin var. Asas zaten solo bir karakter. Sunucu değiştirme nedenini anlayabilmiş değilim.
  • Kardeş zubaba da en azından pek öyle degil ya. Perento da asas degil rengar var yanlış yazmışım. Orda herkez resmen +14 leri dizmiş.
  • zubaba harici serverlarda oynayan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var benimde. 2 aydan fazladır zubaba asmo tarafında oynuyorum, oyunun savaş sistemi yüzünden oyun hiç olmuş durumda. akşamları jmr, kamar ve savaşlar sonrasında bir şey yapmaya insanın ne mecali kalıyor ne vakti.

savaşlara ara vereyim desen bu sefer parti kurup bir yerlere gitmek sıkıntı oluyor. server'da elyos-asmodian oranında ciddi anlamda elyoslar fazla gibi geliyor ama anladığım kadarıyla durum elyoslarin fazla oluşu değil asmodian oyuncu azlığından kaynaklanıyor. grup bulmayı açtığınız zaman şugo, raksang ve tf haricinde random parti bulmak hayal gibi geliyor insana.

oyun sisteminden dolayı millet fena halde kaptırmış şeklinde görünüyor bana şu anda zubaba serveri. diğer serverlardaki arkadaşlarda durum nedir? rahat pve yapılan düzgün bir server tavsiyesi yapabilecek var mı acaba? veya benim yaptığım gibi kendi serverini, ırk, pve-pvp şeklinde tarif edebilecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 23 Ağustos 2014; 8:58:19 >

• Ben spata Asmo tarafındayım Elyosların sayısı asmolara göre 2 kat daha fazla. Pvp bulmak hiç sorun olmuyor. Aslında pve ya da pvp takılmak oyundaki online sürenle alakalı ben mesela pve den hiç hoşlanmam. benim oyun amacım sadece pvp. Pve olarak sadece Swb yapıyorum cera madalya için. Online süren fazla ise bu serverda her zaman instance yapan bulabilirsin. tabiki akşam çok zor çünkü Jmr Kb ve siegeler arka arkaya geliyor. bu aslında benim işime geliyor diyebilirim. Şunu da söylemek isterim benim serverdan Zubabaya gidip geri gelen bir çok kişi biliyorum. Spatada ki tek sorun elyosların aşırı fazla olması. Perentoyu da deyebilirsin ordaki durum 50% vs %50 neredeyse daha dengeli bir server.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.