Şimdi Ara

AİR 6372 Uzaktan Yönetim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AirTies Air 6372 Uzaktan yönetim için ne yapmam lazım, bu modeme USB harici disk taksam uzaktan bu diskin içine ulaşabilirmiyim ?

aşağıdaki seçeneklerden hangisini ne yapmam gerekiyor uzaktan yönetimle ilgili hiçbir bilgim yok açıksası

AİR 6372 Uzaktan Yönetim

AİR 6372 Uzaktan Yönetim

• bak orda bir kutucuk daha var, herhangi bir ip diyor. onu işaretle tamamdır.
    estetik olarak beğendim modemi, içerik ve kullanımı da görüntüsü kadar güzeldir inşaAllah. kaça aldın? tam zamanında çıktı bu model..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 30 Mayıs 2011; 21:53:26 >
  • Uzaktan yonetim sadece modemin web sayfasina erisim icindir. Diske ulasim icin bazi portlari yonlendirmen gerek yeni yazilimlarda bunu kapattilar sanırım uzaktan erisim olmuyor diye biliyorum.

Uzaktan yonetim
    herhangi bir ip
    birde web isaretlersen uzaktan yonetim aktif hale gelir sadece bu ip baglansin dersen resimdeki gibi isaretleyip ip adresi kısmına baglanacak bilgisayarin internet ip adresini yazip eklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 31 Mayıs 2011; 9:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

bak orda bir kutucuk daha var, herhangi bir ip diyor. onu işaretle tamamdır.
    estetik olarak beğendim modemi, içerik ve kullanımı da görüntüsü kadar güzeldir inşaAllah. kaça aldın? tam zamanında çıktı bu model..

bu cihaz piyasada satilmiyor. Superonline kullanıcılarına veriyor ttnet gibi tabi alip satanda bulabilirsin biraz arastirirsan.

• zyxel gibi yapıyor diyorsun yani.. o zaman diyecek birşey yok. durum meydanda..
  • Modem olmadan ayni aga bagli bilgisayarlarla da yapabilirsiniz hocam dosya paylasimini bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Modem olmadan ayni aga bagli bilgisayarlarla da yapabilirsiniz hocam dosya paylasimini bilginize

Arkadas uzaktan baska bi yerden internet uzerinden diske ulasmak icin sormustu.

Bu arada usb ozelligi calisiyormu onuda ogrenmek lazim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 31 Mayıs 2011; 16:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties Air 5444 Modem Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Modem olmadan ayni aga bagli bilgisayarlarla da yapabilirsiniz hocam dosya paylasimini bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

bak orda bir kutucuk daha var, herhangi bir ip diyor. onu işaretle tamamdır.

aslında uzun hikayede, RT 204v2 vardı kendini kapıyodu yüklenince 4 defa gönderdim, hep sağlam dendi ve geri geldi 3. defada RT 204v3 gönderdiler buda aynı sorunu yaptı sonunda dedim bunu gönderin diye gönderdiler RT 204 ile Air 6372 arasında dağlar kadar fark var, süper bi modem bu firmware güncellemesi bir tane var ve 25.04.2011 tarihli sanırsam bu tarihte çıkmış olabilir bu modem.

(RT 204v2 yi Smileadsl den almıştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnılMehmetKARAHAN -- 1 Haziran 2011; 20:06:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

Uzaktan yonetim sadece modemin web sayfasina erisim icindir. Diske ulasim icin bazi portlari yonlendirmen gerek yeni yazilimlarda bunu kapattilar sanırım uzaktan erisim olmuyor diye biliyorum.

Uzaktan yonetim
    herhangi bir ip
    birde web isaretlersen uzaktan yonetim aktif hale gelir sadece bu ip baglansin dersen resimdeki gibi isaretleyip ip adresi kısmına baglanacak bilgisayarin internet ip adresini yazip eklersin.

uzaktan USB ye bağlı herhangi bir diske bağlantısı yokmuş desteklemiyomuş aradım sordum :S teşekkürler yorumun için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Modem olmadan ayni aga bagli bilgisayarlarla da yapabilirsiniz hocam dosya paylasimini bilginize

Arkadas uzaktan baska bi yerden internet uzerinden diske ulasmak icin sormustu.

Bu arada usb ozelligi calisiyormu onuda ogrenmek lazim...

USB özelliği çalışıyor, Harici HDD leri destekliyor(ben flash disk denedim), 3G mobil modem takılıyor(ADSL kesilirse 3G den net yaymaya devam ediyor), Yazıcı takılıyor(fakat yazıcıların bu özelliği desteklemesi gerekiyormuş) ve tüm ağdaki kullanıcılar bundan faydalanıyor.
  • Hacılar elimde yeterince stok var 150 tl+kdv isteyen bozankaratas01@gmail.com'a mail atsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ks4141

AirTies Air 6372 Uzaktan yönetim için ne yapmam lazım, bu modeme USB harici disk taksam uzaktan bu diskin içine ulaşabilirmiyim ?

aşağıdaki seçeneklerden hangisini ne yapmam gerekiyor uzaktan yönetimle ilgili hiçbir bilgim yok açıksası

AİR 6372 Uzaktan Yönetim

AİR 6372 Uzaktan Yönetim

aynı ağa bağlıyken iphone üzerinden görme imkanımız peki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.