Şimdi Ara

Air Muayeneden geçer mi ?? -Acil- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
16.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sevinebilirsin çoğu yerde geçmiyor şansa kalmış iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Sevinebilirsin çoğu yerde geçmiyor şansa kalmış iş

oh oh içimin yağları eridi.hiçbir yerde geçmemesi dileğiyle.
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Ne güzel insansınız siz öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Ne güzel insansınız siz öyle

siz daha güzel insansınız.teşekkür ederim.
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Ben kendi güzelliğime inanıyorum fakat sizden şüpeleniyorum umarım Allah sizin gibileri sizler gibi insanlarla karşılaştırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

sizin ilgi alanınız nedir?

Benim ilgi alanım şu sıra ailem ve çocuklarım. Varimizi yogumuzu ve zamanınızı onlara harcamaya çalışıyoruz. Ancak çocuklardan önce hatta evlenmeden önce müzikle ve tiyatro ile çok ilgilendim. Yine fotoğrafçılık eğitimi aldım. Bilgisayara zaten meraklı idim.

Bu ilgi duyduğum alanlarla ilgili son 10 yılda 2 dslr, gopro, çeşitli lensler, müzik ve video dizenlemeye musait bilgisayar ve dijital müzik ekipmanları aldım.

Bu cihazlara yatirdigim paraya acimam. Çünkü ailemle geçirdiğim zamana değer katmami sağladı. Şuan 4 buçuk yaşındaki oğlum Barış Manconun pek çok şarkısını enstruman olarak çalmaya gayret eder mesela.. Babasının merakı sayesinde teknolojiyi kullanma, müzik sahnesi, notalar, ahenk, üretkenlik gibi konularda yasitlarindan bariz farklıdır.

Sıfır grand picassoya gücüm yetse bile 2009 model 150binde picasso suruyorsam sebebi tercihlerimi yaparken kendi keyfimidusunmek yerine eeşime anne babama ve çocuklarıma vakit ve nakit ayirabilmektir benim. Kaç insan oğlu için tanesi 15-25 dolar olan 20 sayfalik çocuk kitapları alıyor? Kaçı bu kitaplardaki hikayeleri çocukları ile evde tiyatro gibi oyun haline getiriyor? Kaçı bu oyunlari kayıt altına alıp After Effect gibi yazılımlarla göze dokunur bir şey haline getirmeye çalışıyor? Yada ogluyla klavye başında film müziği bestelemeye çalışıyor?

Bu saydiklarim kişinin ilgi alanlarını basit birer hobiden hayatindaki herkesi kapsayacak ve biraz renk getirecek uğraş haline çevirmesine örnektir.

3000tlye air sistemli araç modifiyesi
    5000tlye 20inc jant alıp sokakta gezmek
    10000tly ye motor swap yapıp şaka makineleri (!) ile lüks araba sshibi zengin bebelerine ders vermek adına gecenin geç saatlerine kadar patlak egsozlarla mahalleleri inletmek..
    Kuti kadar arabaya 5000watt sırf bass sesi çıkaran ses tesisatikurmak..

vs.. Bunların hiçbiri hayatta sizin için en önemli insanlara 1gr faydası olmayan uğraşlardir.. Tam tersine hayatta sizin için en az öneme sahip, sokakta gezerken yaninizdan geçen ve biranlik göz göze geldiğiniz kişilere hava ve caka yapmaktan öteye işe yaramamaktadir.

Hocam güzel cevap olmuş ama anlamazlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Airin gecmesi lazim bence.
    Sonucta bu insanlari rahataiz eden, guvenligi tehlikeye atan bisey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir ezik paratoneri sistem. hayatında kimseden ilgi görmemiş tiplerin tercihi Buna verilecek 5 bin liraya koltuklar deri kaplanır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.