Şimdi Ara

Air Muayeneden geçer mi ?? -Acil- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
17.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Air kaç paraya takılıyor beyler bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midesizz kullanıcısına yanıt
    5 bin civarı
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    sizin ilgi alanınız nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Air kaç paraya takılıyor beyler bilen var mı?

3500-4000 civarı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: Midesizz

Air kaç paraya takılıyor beyler bilen var mı?

3500-4000 civarı hocam.

Alıntıları Göster
    Air in apaçilikle ne alakası var çözemedim ? Bende yaptırırım valla ucuz bişey se
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Air in apaçilikle ne alakası var çözemedim ? Bende yaptırırım valla ucuz bişey se

Alıntıları Göster
    Tahminim geçmez hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Duygusuz insan bunlar robot gibiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

sizin ilgi alanınız nedir?

Benim ilgi alanım şu sıra ailem ve çocuklarım. Varimizi yogumuzu ve zamanınızı onlara harcamaya çalışıyoruz. Ancak çocuklardan önce hatta evlenmeden önce müzikle ve tiyatro ile çok ilgilendim. Yine fotoğrafçılık eğitimi aldım. Bilgisayara zaten meraklı idim.

Bu ilgi duyduğum alanlarla ilgili son 10 yılda 2 dslr, gopro, çeşitli lensler, müzik ve video dizenlemeye musait bilgisayar ve dijital müzik ekipmanları aldım.

Bu cihazlara yatirdigim paraya acimam. Çünkü ailemle geçirdiğim zamana değer katmami sağladı. Şuan 4 buçuk yaşındaki oğlum Barış Manconun pek çok şarkısını enstruman olarak çalmaya gayret eder mesela.. Babasının merakı sayesinde teknolojiyi kullanma, müzik sahnesi, notalar, ahenk, üretkenlik gibi konularda yasitlarindan bariz farklıdır.

Sıfır grand picassoya gücüm yetse bile 2009 model 150binde picasso suruyorsam sebebi tercihlerimi yaparken kendi keyfimidusunmek yerine eeşime anne babama ve çocuklarıma vakit ve nakit ayirabilmektir benim. Kaç insan oğlu için tanesi 15-25 dolar olan 20 sayfalik çocuk kitapları alıyor? Kaçı bu kitaplardaki hikayeleri çocukları ile evde tiyatro gibi oyun haline getiriyor? Kaçı bu oyunlari kayıt altına alıp After Effect gibi yazılımlarla göze dokunur bir şey haline getirmeye çalışıyor? Yada ogluyla klavye başında film müziği bestelemeye çalışıyor?

Bu saydiklarim kişinin ilgi alanlarını basit birer hobiden hayatindaki herkesi kapsayacak ve biraz renk getirecek uğraş haline çevirmesine örnektir.

3000tlye air sistemli araç modifiyesi
    5000tlye 20inc jant alıp sokakta gezmek
    10000tly ye motor swap yapıp şaka makineleri (!) ile lüks araba sshibi zengin bebelerine ders vermek adına gecenin geç saatlerine kadar patlak egsozlarla mahalleleri inletmek..
    Kuti kadar arabaya 5000watt sırf bass sesi çıkaran ses tesisatikurmak..

vs.. Bunların hiçbiri hayatta sizin için en önemli insanlara 1gr faydası olmayan uğraşlardir.. Tam tersine hayatta sizin için en az öneme sahip, sokakta gezerken yaninizdan geçen ve biranlik göz göze geldiğiniz kişilere hava ve caka yapmaktan öteye işe yaramamaktadir.

Sakin ol ve biraz düşün. Herkesin zevki keyfi başkadır sen teknolojiye para harcarsın başkası gezmeye yemeye içmeye bir başkası arabasına harcar gözü gibi temizler bakar sever arabasını
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    air muayeneden geçmiyor ayrıca air takılmış araç almanızı çok tavsiye etmem çünkü bilinçsizce ve ucuza takılmışsa sizi üzer körük patlaması olaylarını çok duydum ayrıca aracın şasisi aire uygun değilse şasiyi traşlıyorlar yanlış traşlama kaza anında yanlış katlanmalara sebeb olabilir bunuda hayatınızla ödeye bilirsiniz en iyisi aracı alıp airi sizin taktırmanız
  • Evet bu konuda vazgeçtim kendim taktırmayı düşünüyorum peki şöyle bir arabaya ne dersiniz .https://forum.donanimhaber.com/m_119160820//tm.htm#119160820
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Çok değil mi fiyatlar ben en fazla 2 diye bekliyordum

• Geçmez. Ayrıca her trafik kontrolünde polis amcalar sağa cektirir bir güzel ceza yazar arabanın her gediğine. Trafikte bu ara çok denk geliyorum asıl amacı ekonomi yapmak olan dizel clio ve eski corsalar arkalarından simsiyah duman atarak geziyorlar patlak egzozlarıyla. Bir de ışıklarda beklerken yanlarında bayan şoförün kullandığı bir araç durunca o arabayı indirip kaldırmalar, ara gazı vermeler, saçmasapan müzik açmalar son ses... Konu sahibi üzerine alınmasın lütfen ama ne anlamsız bir insan topluluğusunuz her yanından geçtiğiniz kişiye bütün sülalenize küfür ettiriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Geçmez. Ayrıca her trafik kontrolünde polis amcalar sağa cektirir bir güzel ceza yazar arabanın her gediğine. Trafikte bu ara çok denk geliyorum asıl amacı ekonomi yapmak olan dizel clio ve eski corsalar arkalarından simsiyah duman atarak geziyorlar patlak egzozlarıyla. Bir de ışıklarda beklerken yanlarında bayan şoförün kullandığı bir araç durunca o arabayı indirip kaldırmalar, ara gazı vermeler, saçmasapan müzik açmalar son ses... Konu sahibi üzerine alınmasın lütfen ama ne anlamsız bir insan topluluğusunuz her yanından geçtiğiniz kişiye bütün sülalenize küfür ettiriyorsunuz.
    air ile patlak egzosun ne alakası var anlamadım ?
    uzun uzun yazmanıza gerek yoktu o kadar. ben kısa tutayım. Gürültü çıkaran insanı rahatsız eden ses vb şeylere bizde karşıyız. Bodykit insanın göz zevkidir ilgi alanıdır kimse müdahale etmemeli. Sizin müzik hobinize gelince ben komşunuz olarak rahatsız olmak durumunda mıyım? Komşularım rahatsız olacak, çocukları uyuyamıyor mu acaba diye düşünüp müzik için uygun mekanlarda çocuğunuza öğretmediniz. Sizde o şiketçi olduğunuz ve bizimde rahatsızlığını duyduğumuz kişilerle aynı şeyi yaptınız. Biraz kendimizi düşünmeyi bırakmalıyız. Sadece sizin için demiyorum genel olarak insanlarımız düşünmüyor. iyi forumlar..

• Air kadar sacma bir sey yok cunku arabanin butun dengesi kayiyor, tehlikeli bir sey amelece bir modifiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevredeki air diye tabir edilen süspansiyonlara sahip normal bir binek yok. Hepsini Apaçi kullanıyor, bir de alakasız arabalara, Doblo veya Connect gibi, tam akıllara ziyan. Yani efendi gibi kullanılmasına bir şey demem ben fakat air süspansiyon kullanan Apaçi tayfa, çoğu zaman normal bir insan alıp takmıyor.

• quote:

uzun uzun yazmanıza gerek yoktu o kadar. ben kısa tutayım. Gürültü çıkaran insanı rahatsız eden ses vb şeylere bizde karşıyız. Bodykit insanın göz zevkidir ilgi alanıdır kimse müdahale etmemeli. Sizin müzik hobinize gelince ben komşunuz olarak rahatsız olmak durumunda mıyım? Komşularım rahatsız olacak, çocukları uyuyamıyor mu acaba diye düşünüp müzik için uygun mekanlarda çocuğunuza öğretmediniz. Sizde o şiketçi olduğunuz ve bizimde rahatsızlığını duyduğumuz kişilerle aynı şeyi yaptınız. Biraz kendimizi düşünmeyi bırakmalıyız. Sadece sizin için demiyorum genel olarak insanlarımız düşünmüyor. iyi forumlar..

Mesaji 2 kez okudum. Yani ne diyeyim. Bir kere müzik düzenleme veya besteleme sırasında evde parti verir gibi yüksek sesle dinledigimizi mi sanıyorsun?

Ben de çoğu kişi gibi Kulaklıkla çalışıyorum. Hoparlörler ile çalışmak istesem de bunu evde değil arkadaşımın studyosunda referans hoparlorler ile yaparım.

Seni yüksek sesle müzik dinleyerek rahatsız edemem çünkü benim evde bir de 5 aylık kızım var.

Ben insanların paralarını sevdiklerine veya kendilerine HICBIR faydası olmamasına rağmen harcamalarına üzülürüm ama kimseye de engel olmam.

Eşiyle çocuğuyla bir hafta tatile gitmeyen insanlar 2000-3000 tlye modifiye peşinde koşuyor ise o insanlara ne denir? Dense dense boş işle ugrasan adam denir.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Mesaji 2 kez okudum. Yani ne diyeyim. Bir kere müzik düzenleme veya besteleme sırasında evde parti verir gibi yüksek sesle dinledigimizi mi sanıyorsun?

Ben de çoğu kişi gibi Kulaklıkla çalışıyorum. Hoparlörler ile çalışmak istesem de bunu evde değil arkadaşımın studyosunda referans hoparlorler ile yaparım.

Seni yüksek sesle müzik dinleyerek rahatsız edemem çünkü benim evde bir de 5 aylık kızım var.

Ben insanların paralarını sevdiklerine veya kendilerine HICBIR faydası olmamasına rağmen harcamalarına üzülürüm ama kimseye de engel olmam.

Eşiyle çocuğuyla bir hafta tatile gitmeyen insanlar 2000-3000 tlye modifiye peşinde koşuyor ise o insanlara ne denir? Dense dense boş işle ugrasan adam denir.

Herkesin düşüncesi farklı boş konuşmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Herkesin düşüncesi farklı boş konuşmayalım

Alıntıları Göster
    apaçileri güzelce tespit edip bilgi notlarını güncelledim.buarada muayeneden geçmesi imkansızdır umarım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.