Şimdi Ara

AİR TİES RT-215 wireless için yardık edebilirmisiniz arkadaslar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modemıme sıfre koydum ve wıreless sıfremı hem nokta hem yazı hem harf yaptım ama yınede kırıyolar bılgısayarım kapalı kaldıgı halde bıle download ım asılıyo modemı kapatmayı unuttugum zamanlar oluyo kımın benım wıreless agına baglandıgını gormem mumkunmu acaba arkadaslar bu konuda bana yardımcı olabılecek bı arkads varmı acaba fazla bı bılgı sahıbı degılım bu wıreless konusunda bana detaylı bı anlatılırsa cok mınnettar olurum sımdıden tesekkurler...

• şifreni wpa yap
    12-14 karakter ve karışık yap. sayı harf nokta falan. kıramazlar
  • Merhaba,

Öncelikle önemli olan WPA veya mümkün ise WPA2 şifrelemeyi kullanmanızdır.Duyduğum kadarı ile Wep şifreleme kırılabiliyor.Bunun yanında modemin menülerini biraz kurcalarsanız bağlanan diğer bilgisayarların ismini ve mac adresini öğrenebilirsiniz.Ayrıca mac adresi filtresinide aktif hale getirmenizde fayda sağlayacaktır...

Kolay Gelsin...
  • beyler ilgilin için öncelıkle tesekkur edıyorum şifreleme wpa olarak yaptım o.k.a.n.o.z.t.u.r.k.1.9.8.6. şeklındeydı eskı sıfrem bunu kırdılar sanırım o yuzden bende bu bılgısayarları ogrenıp bılgısayarına ethernette oldugu gıbı bılgısayar ısmı olarak gorebılırsem bı not yazmak yada daha farklı seler yapmak ıstıyorum bı menuyu kurcalıcam arkadasım dedıgın ıcın saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.