Şimdi Ara

** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
13
Favori
57.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• merhaba iyi gunler .yeni tasındıgım evde aırfel digifel premix 24 kw kombi var eski kasa.servis tum parcalarını değiştirmesine rağmen . kombi kendini çalıstırınca sanki içinde ufak bir bomba patlıyormus gibi hafif de sarsıyor.gaz valfi sıfır değişti ayarlarıda yapıldı.yine aynı ateşleme trafosu kablosu cubuklarıda değişti.aynı sorun . 40 45 derecede calıstırıldıgında 30 sn calısyor 90sn devridaimde kalıyor.peteklerde iyi ısınmıyor surekli dongu bu sekil .hangi derecede denediysem ortalama aynı oyle devam ediyor. sık sık kendini çalıstırması daha onceki kombime nazaran daha cok tuketim oluyor .bir önerisi olan arkadas var mı . servis ayarlarından stabil denge ayarı var mı .buradaki servis hiç bir seyden anlamıyor anakartıda değişti .hic bir ayar yapmadı . ayarlar gömülü dedi. petek temizlikleride yapıldı havalarıda alındı .aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyid47 -- 16 Kasım 2021; 21:30:49 >
  • Merhaba arkadaşlar. Kombinin brülör kısma ayarını ve pompa kapanma süresini ayarlamayı bilen var mı? Servis menüsü nasıl ayarlanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydemir86 -- 8 Aralık 2021; 14:39:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt

parametre ayarına ihtiyaç var onu da yetkili servisler bilir

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Onlarda Bizim bakmamız lazım dediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aydemir86 A kullanıcısına yanıt

Servisin işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyid47 S kullanıcısına yanıt

bende 38 kw yeni kasa olanı var dubleks evde kullanıyorum. Aynı dediğin gümleme var ama balkonda olduğu için evin içindeyken duyulmuyor. Kapasitesi yüksek olduğu için normal diye düşünmüştüm ama sizdeki de aynıymış. Isıtma yönünden ise bi kusuru yok benimkinin. Yerden ısıtma ev.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 8 Ocak 2022; 13:17:35 >
  • Arkadaşlar evime tesisat döşettim ve bu kombi takıldı.Bugun bütün gün calıstırdım ama son 3 saatdir termostat 19 dereceyi geçmiyor.Servis 55 de calıstır dedi ama baktıgım her konuda 50 önerilmiş .O yüzden açtıgımdan beri 50 de calıstıyorum wifi termostat ise 21 ayarlı ama 10 saatir çalılıyor 19 üstünü göremedım .Acaba durum normal mi yoksa 50 derece calısmaya gorebılceğim max değer 19 derecemi acaba yoksa yavaş yavaş bu dereceyi aşıcak mı.

Ev mustakil ve yalıtım kötüde değil çok mükemmel olduguda soylenemez.

Termostatı 19 a almalımıyım yoksa bu sekılde kombi sürekli çalışıcak gibi duruyor açtıgımdan beri aralıksız çalışıyor

• extreme602 E kullanıcısına yanıt

İlk bi kaç gün evin isinmasi için süre lazim ama yetersiz petek mevcut ise zorlanma yaşarsin, ot kullanimi mevcutsa max 55 ayarlayin.Cok isinan odalar varsa örneğin mutfak yatak odasi vs termostatik vana takarsan isiyi kontol altina alirsin.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

4 petek var odalar ufak ztn ileriye donuk 24 kw lık modeli aldım .Ot kullanımı nedır anlamadım hocam .Kombinin sag tarafında 1 adet sol seritde 3 adet var.Sag daki ve sol hemen kombi altındaki çok ısınıyor diğerlerine göre normal vanadan kısıyorum ama tamamen kapatınca kombi ateşleme yapmıyor

10m2 odaya 1 mt petek konumlandirilmasi gerekli hesaplar o şekilde yapiliyoki yeterli petek olursa en düşük derecelerde isinma sağlansin,evde isi kaybida varsa zor isinirsin, dişari kaç derece bilmiyorum ama 50 dahi isinamiyorsan petegin yetersiz,ot dedigim şey (oda termostati) o yüzden isinmak istiyorsan petek eklemen lazim

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

İzmir de oturuyorum hava cogunlukla yumusak wifi ot var.20 dereceyi gormus tum gece çalışınca tüm petekler metre ile ölçülüp ona göre hesapladılar biliyorlardır ne kadar petek konucağını dıye umit ediyorum ama 7 metrekara odada bile en az 1 m petek var toplam 3,8 metre kare petek .Belkide dediğiniz gibi yavaş yavaş ısınır şuan terettüde kaldım ama her kapanıs açışsa 20 derece görmesi 1 gün mü sürücekse işimiz zor gibi .

Şimdi daikin servisi baca +3 derece yukarda oludu için bacayı düzeltirmemi istedi.Yağmur suyu kaçar diye düşünüp soylenmistim firmaya ztn .Daikin servisi ya düz olucak yada -1 ayarlanıcak yoksa garanti dışı cihazınız dedi onu düzelltirmeye çalışıyorum.

Birde gelen servis boruya takılınca düzgün pek anlatmadı cihazı bana.

Mesala kış modu yaz modu değitirmeyi söylemedi suan kıs modunda dedi sadece bu nedir nasıl değiştirilir acaba .

Şartelden indirip kapatma dedi gaz vanasını elleme dedi sadece ot dan dereceyi odanın altına getir kapatmak için dedi ama ot bozulursa falan napıcam hiç bir fikrim yok.Akrabam şartelden kapatıp gittiğinde pombası bozulmustu cihazın oda airfeldi.Burda elektrikler sık gider bu durumu yaşamamk için nasıl bir işlem yapmam lazım.Şartelden kapanınca veya elektrik gidince inşallah ot ayarları falan da sıfırlanmaz.Evden 1 -2 ay uzaklaşma durumunda kombiyi nasıl bir durumda bırakmam gerekiyor .

Ot arıza yaparsa nasıl kullanıcam cıhazı bilmiyorum.50 ye ayarlayınca su derecesi 50 oldugunda cihaz ateşlemeyi kesiyormu yada ot olmadıgında sürekli yanıyormu kombi.Sadece su çeşme ısıtması için kullanmak istesem kalorifer yakmasını otdan mı kesmem lazım mesala.

Birde kombinin hemen altındaki radyatör vanasını kapatınca ateşlemem yapmaması normal mi acaba .Internet bakarak kendım yaptım reglaj ayarını 2 petek hiç ısınmıyordu tum ısı sağ ve altındaki peteğe gidiyordu.

Bu akılmdaki sorulara yanıt verirsen cok makbule geçer hocam.Bu baca için yaptırdım fayansları tekrar kırıcaklar birde onla uğraş

O kadar detaya sahip değilim,baca eğimi yuka dogru %5 olmasi yeterlidir,servisin gelip kombiyi anlatmasi nasil kullanicagini söylemesi gerekli eger söylemediyse servisi arayip israrci davranip tepkinizi koyun,termostat öyle kolay bozulucak parca değil cok nadir ama yaz modunda kombi olunca ot devre dişi kaliyor diye biliyorum yada ot dereceyi düşürmek lazim.servis ile görüşmeniz daha faydali ana dili servis:)

• Arkadaşlar herkese merhaba. Airfel digifel prefix için kablosuz modülasyonlu oda termostatı önerir misiniz? Fiyat uygun olursa sevinirim.

• halilakkus H kullanıcısına yanıt

Merhaba

Kablosuz modülasyonlu yok

Kablosuz on/off oda termostatı almanız lazım seçenek çok fazla

• Tavsiyeniz var mı acaba on/off için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilakkus -- 20 Ocak 2022; 21:41:53 >
  • halilakkus H kullanıcısına yanıt
    ** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları

Listedekileri öneririm

Daha ucuza mars s20 ve eca poly kablosuz oda termostatı olabilir

• Çok teşekkür ederim. Mars s10 a ne dersiniz?

• disintegration kullanıcısına yanıt

Honeywell önermem devreye giriş çıkış sesi çok yüksek ben tahammül edemedim eğer o çıt çıt sese duyarlıysanız tavsiye etmem simens daha yumuşak sesli danfos zaten honeywell üretimi

• Merhaba bende konuyu görüp AİRFEL DIGIFEL PREMİX 24kw kombi satın aldım 6500 tl

ev 140 m2 önceki kombi çok eski ferroli kombiydi 15 yılık felan umarım bu kombide 15 yıl götürür bizi birde yanına general ht300s ot aldım ev kuzey cephe acaba peteklere vana almalımıyım ev yalıtımlı

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.