Yurtdışından saat almak istiyorum. Airmail ile gönderileceği ve yaklaşık 10-14 iş gününde geleceği yazıyor.(haftasonları dahil değil yani nerden bakarsak 3 hafta) birde ems diye bir şey var o da 20$ ücretli ve 7-10 günde geliyor. saatin gümrüğe takılma olasılığı vb bişey varmı arkadaşlar 1 adet alacağım? Bu konularda bilgis olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba? ilk defa alacağımda...
Şahsen biz airsoft ve reenacting yaptığımız için şuana kadar hiç bir takılma olayı görmedim şahsım adına söylüyorum.Sanırım 150 € gibi bir sınır varmış Airmail ve Ems arasında bir fark göremedim ürünlerim Çin'den geliyor.EMS ' de 1 haftada getiriyor Airmail'de
airmail signed olanı daha iyi, takip kodu ile yani. takipsiz olursa tr de kaybolur o kargo söylemedi deme
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
airmail signed olanı daha iyi, takip kodu ile yani. takipsiz olursa tr de kaybolur o kargo söylemedi deme
O kadar takipsiz ürünüm geldi Amerika ve Singapur'dan hiç birşey olmadı..
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
quote:
sıcak fırsatlardaki parfüm konularını bi incele istersen
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
quote:
sıcak fırsatlardaki parfüm konularını bi incele istersen
Pardon abi kusura bakma ben 3 yıldır yanlış biliyorum.Hep kayboldu ürünlerim...
arkadaşlar hepinize cevaplarınız için tek tek çok teşekkür ederim.
firmaya mail ile bir çok soru sordum, kargo konusunda verdikleri cevap bu: Our shipment is free for our customers by register airmail ,but if you want to ship your package by EMS which is faster and expensive ,then you need to pay extra $ 19.90 of the shipping fee The estimated delivery time for registered airmail is 10-14 working days, for EMS is 7-10 days.
bu registered mail signed olmuşmu oluyo acaba yoksa normalmi? bununla kargomu takip edebilirmiyim?