satıcı güvenilir ticaret. Çakma değilse süper fiyat :) |
AirPods 2. Nesil 899,90 TL
-
-
Az önce gördüm, muhtemelen çakma. Firmanın sattığı bellekler dahi çakma Çin ürünleri gibi duruyor. -
1399 lira gözüküyor. -
Güvenilir ticaret ismi bile vazgeçirmeye yeter -
sazan.avi -
Çakma falan diyonuzda 1-2 ay onceki fiyatlari zaten buydu. Şaka gibi ülkeyiz. -
Öyle ama dolar oldu 8.30 bakalım daha kaç liraları görecek
-
geçen yıl bu zamanlar vatandan 800 e almıştım, bir kaç kişi 700 civarına düştü tekrar düşer, değmez bu fiyata diyordu. iyi ki almışım 1400 nedir abi bu alete
-
adamın ürün grubu, telefon pazarında tezgah açan satıcı grubu.
-
HB nin sattığı ürün görünüyor şuan
Aksesuarlara gelen zam + dövizin durumundan sonra normaldir yükselmesi.
-
Satıcılar arasında hala gözüküyor ancak 999,90 TL yapmış fiyatı
-
2 hafta önce aldım 900'e. Seri numarasından sorguladım, ürünler orjinal. -
Hocam aynı satıcıdan mı? -
bende 839’a almıştım geçen sene amazondan. 1300 1400 nedir ya şaka gibi ama harbiden çok güzel kulaklık rahat düşmüyor süper kaliteli yüksek ses canım benim -
Pro almistim 1300 civarina 2 ay evvel, simdi bu o fiyatlara mi cikmis -
mesajınızı yeni gördüm hocam kusura bakmayın. yok aynı satıcı değil. hepsiburada üzerinden "kelemelektronik" diye bir satıcıdan.
-
Hocam benden uyarması Kelem Elektronikten aldıysanız %99 sahte. Kutudaki değil de kulaklık üzerindeki seri numarasını sorgulatın yada karşılaştırın bence. Bir de şikayetvar’a bakmanızı tavsiye ederim o satıcı ile ilgili
-
Bu tarz ürünleri mümkün olduğu kadar HB satıcısından alın.Bu işin içinde olduğum için söylüyorum diğer satıcıların bir çoğu gerçeğe yakın imitasyon , değişimden gelmiş kutuda ki ve cihazda ki seri numaraları eşlemeyen ürün, 2. el vs . gibi şeyler satıyolar.Tecrübeyle sabittir. 100-200 ucuz olsun demeyin .
-
Baktım hocam, haklıymışsınız sahteymiş.
Ürün ilk geldiğinde kutu üzerindeki seri no ile kontrol etmiştim. Orjinal çıkmıştı. Bugün farkettim ki kutu ile ürün seri numarası uyuşmuyor. İade sürecini başlattım.
Bilgilendirme için teşekkürler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Güvenilir ticaret ismi bile vazgeçirmeye yeter
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X