Şimdi Ara

Airpods 2 vs 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler, ablalar; öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Kablosuz kulaklık almak istiyorum. iPhone ve Apple Watch kullandığım için bu cihazlarla en senkronize çalışabilecek kulaklığın yine Apple olması gerektiğini düşünüyorum. Aklımdaki 2 model var: Airpods 2 ve 3. Biraz yorumlarını inceledim. Ses kalitesine doğal olarak 3 daha iyi diyorlar. Ancak kullanım rahatlığı, kulağa oturma vs konularda ise 2ye daha rahat diyorlar. Airpods 3; airpods 2’den yaklaşık 1500 lira daha pahalı. Doğal olarak oldukça arada kaldım :). Forumda bu cihazlardan birini kullanan var mıdır acep? Bana fikir verebilir misiniz? Herkese şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 3. nesli tavsiye ederim. Çünkü hem teknoloji olarak daha yeni, hem de daha küçük. Bana ses versin, Apple olsun yeter diyorsanız 2. nesil de olur ama uzamsal ses de olsun, Apple'ın kulaklık için çıkardığı yeni özellikler de olsun diyorsanız 3. nesil almanız lazım. Bende 3. nesil de var, 2. nesil pro da var. Aradaki tek fark anc ve silikon uç. Ses kaliteleri aynı diyebilirim. Tabi 2. nesil hiç kullanmadım. Onun ses kalitesini bilmiyorum haliyle.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Peki 3. nesil fiyatına çıkmışken Pro almaya gerek var mı? Yoksa 3. nesil yeterli mi?

• universal21 U kullanıcısına yanıt
    O ayrımda 2 şey önemli. Kulak kanalına giren silikon uçla mı rahat ediyorsun yoksa silikon uç olmayan modelle mi? Bir de aktif gürültü engellemeye ihtiyaç duyuyor musun, duymuyor musun? Anc dışında her iki kulaklık da eşdeğer bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.