|
Bildirim
Fiyatına göre yine rezil bir ses kalitesi sunuyor muhtemelen yine. Anc için fiyat farkı istemeleri harika olmuş bu arada keşke mikrofonuda ayrı satsalar bu hastalıklı kitleye eğlenirdik.
|
Birader normal insanlar dacla bilmem neyle uğraşmaz. Herkes cep telefonundan şarkı açıp dinliyor. Sokakta, salonda bilmem nerede çok pratik bu tip kulaklıklar. Eskiden aldığım 500 dolarlık kulaklığım var ama ayda yılda bir kullanırım ya kullanmam.
|
Sen verme biz paşa paşa veririz |
Anker air 2 pro kullandım en ist seviye kulaklığı idi o zaman airpods 2 nin yanına bile yaklaşabilecek ürün değildi çin malı sayfaya yazanların çoğu anlamadığım ömrü boyunca apple ürünü kullanmamış tipler amaç nedir gerçekten anlamıyorum paran varsa alırsın üst seviye keyfini sürersin yoksa çin malı alıp işini görürsün buladar basit
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
"Normal insan" dediğin son kullanıcılar oluyor işte :D Bende diyorum ki, bunlara para vereceğinize dandirik kulaklık alın, 1 yıl kullanıp, çöpe atın, yenisini alın. Gerek yok kulaklıklara para bayılmanıza (özellikle TR'de gereksiz pahalı) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sen verme biz paşa paşa veririz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed13 -- 11 Eylül 2024; 7:36:11 > |
|
|
aktif gürültü engelleme özelliği nedir tam olarak? aradaki fiyat farkına değer mi? |