Şimdi Ara

AirPods 4 Türkiye fiyatları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple’ın yeni kablosuz kulaklık modelleri AirPods 4 ve Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4 ülkemizde ön siparişe başlıyor. Aynı isme sahip olsa da iki versiyon arasında aktif gürültü engelleme gibi önemli bir fark var.

AirPods 4 Türkiye fiyatı

Apple AirPods 4. nesil tam kablosuz kulaklık modeli ülkemizde 5779TL fiyat etiketi ile ön siparişe başlayacak. Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4 modeli ise 7999TL fiyat etiketine sahip. Ön siparişler 20 Eylül tarihinde açılıyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18 çıkışı öncesi AirPods Pro 2 güncellendi: İşte gelen yeni özellikler

Apple AirPods 2024 modeli Apple H2 ses yongası ile gelirken orijinal versiyonda yazılımsal gürültü engelleme, USB Tip-C girişli şarj kutusu özellikleri yer alırken üst versiyonda ise aktif gürültü engelleme ve şarj kutusunda kablosuz şarj yer alıyor.

• Anker air 2 pro kullandım en ist seviye kulaklığı idi o zaman airpods 2 nin yanına bile yaklaşabilecek ürün değildi çin malı sayfaya yazanların çoğu anlamadığım ömrü boyunca apple ürünü kullanmamış tipler amaç nedir gerçekten anlamıyorum paran varsa alırsın üst seviye keyfini sürersin yoksa çin malı alıp işini görürsün buladar basit
  • Çoğunuz Son kullanıcı zaten, dandik kulaklık kullansanız da olur, bunlara bu kadar para vermeyin, gerçek sesten anlayanlar, dac, kablolu Knowles/Dynamic Kombo Driver'lı kulaklık kullanıp, sağlam kaynak'tan dinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen iyi kullaklıktan anlıyorsun diye çoğu insanı hemen son kullanıcı yapmışsın 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birader normal insanlar dacla bilmem neyle uğraşmaz. Herkes cep telefonundan şarkı açıp dinliyor. Sokakta, salonda bilmem nerede çok pratik bu tip kulaklıklar. Eskiden aldığım 500 dolarlık kulaklığım var ama ayda yılda bir kullanırım ya kullanmam.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

"Normal insan" dediğin son kullanıcılar oluyor işte :D Bende diyorum ki, bunlara para vereceğinize dandirik kulaklık alın, 1 yıl kullanıp, çöpe atın, yenisini alın. Gerek yok kulaklıklara para bayılmanıza (özellikle TR'de gereksiz pahalı)

• Böyle bir kulaklığa ne olursa olsun 8k vermem o kadar da değil ya.

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Sen verme biz paşa paşa veririz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatına göre yine rezil bir ses kalitesi sunuyor muhtemelen yine. Anc için fiyat farkı istemeleri harika olmuş bu arada keşke mikrofonuda ayrı satsalar bu hastalıklı kitleye eğlenirdik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanyayla 1.5 k gürültü engellemeli kulaklık aldım ldac destekli ve kutusuz 12 sate kadar kullanım ses harika , anc harika , 12 saat kulakta varlığı yokluğu belli değil görüşmeler de iyi.

Hal böyle olunca ne yapayım ben airpods'u gerçi alacağıma kulaklıksız dolaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmed13 -- 11 Eylül 2024; 7:36:11 >
  • Yine en iyi ve en çok satan kablosuz kulaklıklardan olacaktır. Gelsin de bir tane alalım

• iPhone kullanan otomatik olarak bunu alıyor ister istemez
    Mesela bende Tekno kullanıyorum. Yanınada 6 dolarlık infinix kulaklık aldım :)
    Şaka bi yana gürültü engelleyici artı para olmasa alınır

• Iphone ile çok entegre çalışıyor ve çok rahat. Huawei kulaklıklarda aynı performansı yakalıyor fakat iphone kullanıyorsanız airpods almak gerekiyor.

• Abi anc ye ilave para vermek ne ya anlamıyorum sırf böyle yaptığı için bile almamak lazım bu kulakligi böyle giderse kutusu olmadan satar ilave para bile ister ac gözlülük tam bu yüzden apple tercih etmiyorum sanki bi o kaliteli mal üretiyor gibi her konu için

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Senin kafadan istiyorum kardeş

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    Birçok üst düzey kulaklık kullandım airpods 2 nin bile ses seviyesi kalitesi en iyilerdendi neye gire bu yorumu yapıyorsun acaba

• aktif gürültü engelleme özelliği nedir tam olarak? aradaki fiyat farkına değer mi?

• Kulaklık ingilterede daha pahallı şu anda çoğu aksesuar için geçerli üst seviye müzik keyfi telefon ile uyum sesin karşıya net bir şekilde gitmesi daha ne istiyorsun audi bakan adama tofaş al deme kadasınedir

• Elmacılar alır yine rahat olun

• Anker bunun içinden geçer 🤓

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.