Şimdi Ara

AirPods alan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün düzenli bir şekilde kulaklıkla akit geçiren birisiyim ve EarPods basları ve dışarıdaki sesi direkt içeri aldığı için otobüste yolda yürürken çok fazla ses kesiliyor kısık bir hal alıyor.Kulaklık bakıyorum beats bakıyorum çok iyiler ama görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor.Airpods bakıyorum ama ses kalitesinden çok şüpheliyim.Alan varsa tavsiye edermi o fiyata değer mi ? EarPods ile ço farkı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• earpods daki manyetik alan 7mm
    airpods da 7.5mm

bence değmez ama kullanan arkadaşlar bilir
  • Apple'ın yaptığı her ürüne saygı duyarım ama Airpods gerçekten gereksiz bir ürün. Ona vereceğiniz para yerine 200tl'ye sennheiser bulun paşa paşa kullanın.
  • Dün zorluda denedim kendi Earpods la aynı şarkıyı açtım arkadaşımın telefonuna taktım.Bariz ses kalitesi farkı var Earpods güçsüz kaldı.Earpods dışardaki sesi direk içeri alıyor ses düşüyo Airpods ama çok farklı hiç dışarıdaki sesi içeri alıp sesi bozmuyor gümbürgümbür bağırıyo.

• Alakasız olacak ama o kadar bütçeye sahip olsaydım alacak olacağım şey urbests wireless 3.nesil yada powerbeats wireless olurdu

• 3 tane razer hadhammer pro v2 parası o kulaklığa verilmez, saçacak çok paran varsa orasını bilemem
  • hocam appledan baska urun kullanmam ancak birak airpodsun kalitesini bence cok sacma bir sey.bi kere kulakliklar tam oturmayabiliyor.kablosuz olmaso cok sacma dusup kayboldu mu ugras ara da bulasin

• Yaklaşık bir aydır AirPods kullanıyorum şunu söyleyebilirim çok hafif ve kulağımdan hiç düşmedi arasıra koşuya çıkmama rağmen,ses kalitesine ve yüksekliğine gelirsek earpods dan bir tık üstünde fazla gürültü yerlerde kullancaksan seni tatmin etmeyebilir ama normal gürültülü yerlerde gayet yeterli,genel olarak çok memnunum bir aksesuar gibi yanında herzaman.

• ersins58 kullanıcısına yanıt
    Çok gürültülüden kastın ne mesela? Ben genelde bir yere gideceğim zaman yürüyorum ve müzik dinliyorum metrobüs otobüs yolculuğunda dışardaki sesi çok içeri alıp müziğin sesini duyamıyorum Earpodsta,Airpods ta nasıl bu durum,ses kalitesi nasıl anlatılır zor çok zor ama bir tık nasıl bir tık detay verir misin almak istiyorum ama çok kararsızımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 4 Mart 2017; 15:32:37 >
  • Bugün zorludan aldım bende, gidip deneyebilirsiniz ordan. Gerçekten çok hafif ve kulaktan düşmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Bugün zorludan aldım bende, gidip deneyebilirsiniz ordan. Gerçekten çok hafif ve kulaktan düşmüyor.

Dostum denedimde dışarıda metrobüste orda burds dışarıda denemedim somuçta önemli olan sesli ortamlardaki performansı.

• O kadar para verilecekse kaybolması riskini de göz önüne almak gerek sonuçta ne kadar da olsa kablosuz bir ürün. Sennheiser ın apple için ürünlerinden tercih edilebilir o fiyata hiç çıkmadan

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    İsterseniz almadan önce EarPods ile gürültülü ortamlar için şu ayarı da deneyin:

http://lifehacker.com/use-the-late-night-eq-setting-in-ios-for-better-sound-1716004640

Ayrıca forumda AirPods ana konusu var. Kullanıcı yorumları için bakmanızı öneririm.

https://forum.donanimhaber.com/airpods-alanlar-teslim-edilenler-bekleyenler-ve-yorumlar--123331926

Kişisel yorumum performans/fiyat oranının Türkiye şartları için düşük olduğu yönünde ancak ben müzik kalitesine o kadar da dikkat eden biri değilim. Gerçekten kullanan birilerinin yorumlarını almanız daha uygun olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

İsterseniz almadan önce EarPods ile gürültülü ortamlar için şu ayarı da deneyin:

http://lifehacker.com/use-the-late-night-eq-setting-in-ios-for-better-sound-1716004640

Ayrıca forumda AirPods ana konusu var. Kullanıcı yorumları için bakmanızı öneririm.

https://forum.donanimhaber.com/airpods-alanlar-teslim-edilenler-bekleyenler-ve-yorumlar--123331926

Kişisel yorumum performans/fiyat oranının Türkiye şartları için düşük olduğu yönünde ancak ben müzik kalitesine o kadar da dikkat eden biri değilim. Gerçekten kullanan birilerinin yorumlarını almanız daha uygun olur.

Denedimde pek işe yaramıyor.

• Kulaklığa 1100 liralık bir para verdim. Verdiğim parayada deydi son ses muzik içeriden ses almıyor efsane bass kalitesi gereksiz değil alınabilecek bir ürün yaklaşık 3 ayım oluyor her yere onunla gidiyorum ayrılamıyorum babam pro aldı (kendisi şuan memnun) kulak içi sevmediğim için 2. Nesil aldım çok güzel tasarımı çok güzel kulaktan düşme gibi bir derdim yok tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.