|
Bildirim
Ses getirecek güncelleme dediğiniz şey kıçı kırık 2000tl altı kulaklıklarda bile olan özellikler. Gerçekten soruyorum, bu başlığı atarak okuyucuyla dalga mı geçiyorsunuz?
Ses getirecekten kastınız gerçek anlamda ses gelmesiyse, doğru demişsiniz. 27bin tl'ye satılan "pro" kulaklıkta bu zamana kadar kayıpsız ses olmaması bence utanç verici bir durum. Güncellemeden sonra kulaklıktan "ses gelir" artık. |
Apple özellikle üç dört yıldır,iyiden iyiye iyice saçmalıyor.Yenilik namına ortaya birşeyler koyma noktasında sınırlı bir kaç ürünü dışında artık,
neredeyse kendini tekrar eder,bir noktaya gelmiş bulunuyor.Topu sürekli taça atıp süreye oynar hale geldi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 24 Mart 2025; 22:36:28 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Günceleme ile gelecek yenilikler ; Kulakliğin kullanim disi kalmasi.. Diiiittttt......... |
27 bine araçtan kulaklığa.. Anladik.iha miha siha... |
|
Laf aramizda fena giydirdim.. Saka saka.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 25 Mart 2025; 17:3:13 > |
Kayıpsız sesi kablosuz olarak değil type c üzerinden verecek. Kablolu kullandıktan sonra AirPods Max'ten çok daha iyi kulaklıkları tercih ederim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biraz geç düştü bende, neyse geç olsun güç olmasın |
Aynı problemi ben de yaşıyorum. Sennheiser Momentum 4 ile S24 ultra'da aldığım sesi 16 pro max ile asla alamıyorum şimdi. Adil olması için S24 ultra'da da AAC kodek seçtim yine aynı. 5-6 ay olucak 16 pro max alalı, o kulaklığı çekmeceye attım bekliyor. Aşırı can sıkıcı. Aslında Apple açık kaynak AAC kullanmıyor kendi özel AAC kodeki var ve arabalarda falan Android'lerden daha iyi ses veriyor(araç SBC değil AAC kullanıyorsa). Bir çok yabancı kaynakta bu iki AAC kodekin incelemesi mevcut Apple'ınki açık ara daha önde nerdeyse apt-x HD'ye yetişicek. Apple marka olmayan kulaklık algılandığında özel bir downgrade yapıldığını düşünüyorum arka planda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 27 Mart 2025; 9:44:9 > |