Şimdi Ara

AirPods Max için ses getirecek güncelleme yolda: İşte gelecek yeni özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AirPods Max için ses getirecek güncelleme yolda: İşte gelecek yeni özellikler
    Apple, AirPods Max kullanıcıları için sürpriz bir duyuru yaptı. Şirket, önümüzdeki ay iOS 18.4 güncellemesiyle birlikte USB-C bağlantılı AirPods Max’e kayıpsız ses ve ultra düşük gecikmeli ses ekleyeceğini söylüyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18.4 Nisan’da geliyor: iPhone sahiplerini heyecanlandıracak yeni özellikler belli oldu

Kayıpsız ses ve düşük gecikmeli ses desteği

Güncellemeyle AirPods Max, 24 bit 48 kHz kayıpsız ses desteği kazanacak. Bu, orijinal kayıtların bütünlüğünü koruyarak, dinleyicilerin müziği sanatçının stüdyoda kaydettiği şekilde deneyimlemesini sağlayacak. Kayıpsız ses ayrıca, daha sonik olarak doğru, sıkıştırılmamış ve sürükleyici bir deneyim sunmak için Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses’i de kapsayacak.

Güncelleme AirPods Max’e ultra düşük gecikmeli ses desteği de getirecek. Bu, gecikmeyi önemli ölçüde azaltacak, tepki süresi de Mac, iPad ve iPhone'daki yerleşik hoparlörlerle aynı seviyeye gelecek.

Yazılım güncellemesi, Nisan ayında iOS 18.4, iPadOS 18.4 ve macOS Sequoia 15.4 ile birlikte yayınlanacak. Yeni özellikler USB-C bağlantılı AirPods Max’e özel olacak.

Kaynak:https://www.apple.com/newsroom/2025/03/lossless-audio-and-ultra-low-latency-audio-come-to-airpods-max/

• Ses getirecek güncelleme dediğiniz şey kıçı kırık 2000tl altı kulaklıklarda bile olan özellikler. Gerçekten soruyorum, bu başlığı atarak okuyucuyla dalga mı geçiyorsunuz?

Ses getirecekten kastınız gerçek anlamda ses gelmesiyse, doğru demişsiniz. 27bin tl'ye satılan "pro" kulaklıkta bu zamana kadar kayıpsız ses olmaması bence utanç verici bir durum. Güncellemeden sonra kulaklıktan "ses gelir" artık.
  • quote:

Ses getirecek güncelleme dediğiniz şey kıçı kırık 2000tl altı kulaklıklarda bile olan özellikler. Gerçekten soruyorum, bu başlığı atarak okuyucuyla dalga mı geçiyorsunuz?

Ses getirecekten kastınız gerçek anlamda ses gelmesiyse, doğru demişsiniz. 27bin tl'ye satılan "pro" kulaklıkta bu zamana kadar kayıpsız ses olmaması bence utanç verici bir durum. Güncellemeden sonra kulaklıktan "ses gelir" artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 24 Mart 2025; 22:36:28 >
  • Apple özellikle üç dört yıldır,iyiden iyiye iyice saçmalıyor.Yenilik namına ortaya birşeyler koyma noktasında sınırlı bir kaç ürünü dışında artık,
    neredeyse kendini tekrar eder,bir noktaya gelmiş bulunuyor.Topu sürekli
    taça atıp süreye oynar hale geldi.

• Ben size kendimden ufak bir örnek vermek istiyorum.Liberty 4 nc kulaklık almıştım.İphone da tabi kendi ürünü olmadığı için rezalet ses geliyordu kulaklıktan.Android bir telefondan dileyince airpods promdan çok çok daha iyi olduğunu fark ettiğimde samsunga geçiş yaptım.Hem daha çok seçenek var hemde fiyatı uygun.Keşke bu geçişi daha önce yapsaymışım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece usb-c olanlara. Donanım olarak lightning girişli olanlarla bire bir aynı deniyordu. Önceki modellere gelmemesi klasik apple gıcıklığı mı, yoksa başka bir nedeni mi var. Hoş bendeki c modele gelse de artık fark etmez. Satıp Focal Bathys almayı düşünüyorum zaten. Burn sürecini beklemiştim emin olmak için. Eğlenceli, ama mid-fi bu kulaklık.

• Günceleme ile gelecek yenilikler ;

Kulakliğin kullanim disi kalmasi..

Diiiittttt.........

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

27 bine araçtan kulaklığa..

Anladik.iha miha siha...AirPods Max için ses getirecek güncelleme yolda: İşte gelecek yeni özellikler 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sething kullanıcısına yanıt
    Ama ben yazdığınızı anlamadım.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Laf aramizda fena giydirdim..AirPods Max için ses getirecek güncelleme yolda: İşte gelecek yeni özellikler 

Saka saka..AirPods Max için ses getirecek güncelleme yolda: İşte gelecek yeni özellikler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 25 Mart 2025; 17:3:13 >
  • Kayıpsız sesi kablosuz olarak değil type c üzerinden verecek. Kablolu kullandıktan sonra AirPods Max'ten çok daha iyi kulaklıkları tercih ederim

• Arkadaşım aldı hiç abartmıyorum, mikrofonu rezalet ötesi. Aynı şekil airpods 4 anclisi de var. Onun mikrofonu bundan kat be kat iyi. Kesinlikle sadece müzik dinlemek için alınacak bir kulaklık değil. Mikrofonda lazımsa direk listenizden çıkarın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sething kullanıcısına yanıt

Biraz geç düştü bende, neyse geç olsun güç olmasın AirPods Max için ses getirecek güncelleme yolda: İşte gelecek yeni özellikler  Sonumuz hayrolsun ne diyelim...

• Ergner E kullanıcısına yanıt

Aynı problemi ben de yaşıyorum. Sennheiser Momentum 4 ile S24 ultra'da aldığım sesi 16 pro max ile asla alamıyorum şimdi. Adil olması için S24 ultra'da da AAC kodek seçtim yine aynı. 5-6 ay olucak 16 pro max alalı, o kulaklığı çekmeceye attım bekliyor. Aşırı can sıkıcı. Aslında Apple açık kaynak AAC kullanmıyor kendi özel AAC kodeki var ve arabalarda falan Android'lerden daha iyi ses veriyor(araç SBC değil AAC kullanıyorsa). Bir çok yabancı kaynakta bu iki AAC kodekin incelemesi mevcut Apple'ınki açık ara daha önde nerdeyse apt-x HD'ye yetişicek. Apple marka olmayan kulaklık algılandığında özel bir downgrade yapıldığını düşünüyorum arka planda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 27 Mart 2025; 9:44:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.