Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Airpods Pro Satın Al 16 Eylül 2022 22:46 1 1 Airpods Pro Kasım 2019 da aldım. Hemen Nomad deri kılıfı taktım çok temizdir, kılıfsız kullanmadım. 2. nesil Airpods Pro alacağım için satıyorum sorunsuzdur. Haziran 2020 de ani şarj düşmesi olduğu için Akasya Apple Store da kasa hariç her iki kulaklıkta sıfırı ile değişti, değişim belgesinide vereceğim. Faturası var. Çok uzun süreler kullanmadım o yüzden şarjı iyi durumda. İçinden çıkan şarj kablosunu kullandım, temizdir. Kutu eksiksiz Kutuda S ve L silikon uçlar ve değişimde verdikleri 2 adet S ve L silikon uçları vereceğim hepsi sıfırdır. Üstündeki benim kullandığım M olan. Nomad kılıf ile vereceğim kutusuyla birlikte. Kaliteli deri bir kılıftır ve çok iyi durumda. İstanbul da elden teslim olabilir, diğer illere kargo yapabilirim. Fiyat sondur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Apple Watch 44mm Çelik Kasa Seri 4 [SATILDI] iPhone 12 Pro Max 256 GB Airpods Pro Apple Watch 44 mm Black Leather Loop Kayış
Merhaba, satıldı kulaklık 3 gün oldu. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Apple Watch 44mm Çelik Kasa Seri 4 [SATILDI] iPhone 12 Pro Max 256 GB Airpods Pro Apple Watch 44 mm Black Leather Loop Kayış