|
Bildirim
Kutunun bu tarz bir sürü delik ile geleceğini sanmıyorum. Olsa olsa 2 delik olur ki zaten olay hoparlör gibi kullanılması değil de airtag gibi sinyal/uyarı sesi çıkartabilsin.
Resmi bir paylaşım gibi başlık atılması da hoş değil, bu tarz sürekli donanım haberi eleştiren yorum görüyorum haberlerin altında ve cidden hatalı, yanlış başlıklar ve boş uzatılmış haberimsi yazılar paylaşılınca insan buraya gelip bakmak istemiyor. Doğru şeyleri paylaşınca, düzgün kaynaklardan bilgi alınca yapacağınız haberin destan olmasına da gerek yok. Ben oturup sürekli haber üretemem ancak dil bilsem bir sürü haber bulabilirim rahatlıkla çünkü baktığım siteleri çeviri ile de olsa okumaya gayret ediyorum ve bir cihazın ya da platformun kaynağı bile olsa arada gidip bakıyorum ki en doğru sızıntı ya da haberler en azından belli yerlerde o cihazı (örneğin xbox haberleri, sızıntları paylaşan siteler ya da apple'ın sızıntılarını daha dizgün süzüp sunan siteler gibi) sevenler için sunuluyor. Bu fotoğrafı bir sürü yerde gördüm bugün ama resmi bir görsel olmadığı haberin ilk satırlarında da belirtildiği gibi aşikar. Böyle olunca başlık bariz clickbait oluyor. Artık yavaş yavaş sadece forum kısmını takip etmeye başlayacağım gibi duruyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 26 Haziran 2022; 14:0:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Beklediğim bir kulaklık, gelsin bakacağız. |
Ağlamayı bırak parası olmayanlar kendini nasıl da belli ediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ne alaka olm ya dfhjfhhf |