Şimdi Ara

Airsoft sniper ve pistol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim bolgede cok sik organizasyonlar oluyor. bu isten anlayan varsa birkac sey danismak istiyorum.

otomatik silahlarla aram pek iyi degil uzun menzill atislari iyi yapabiliyorum. su an icin elimde secenek olarak Well MB05D modeli tufek almak var.

bu tufek hakkinda bilgisi olan varmi? ne kadar modifiye edebilirim ve ic aksami ne kadar degistirebilir?

vurdugu mesafe nedir? ben en son 50 metre diye duymustum etkili menzili.

birde ufak bir el kameram var bunuda silaha takicam cok hos bisey yapmayi dusunuyorum.

yorumlarinizi bekliyorum. tesekkurler!

• birde eklemeyi unutttum glock tabanca var onun hakkindaki yorumlarida alabilirim :D

CM30 pistol
  • yokmu mb05d hakkinda yorum yazacak :'(
  • Dostum Türkiye biraz cahildir. Almanya'da mısın?
  • yok
  • polonyadayim.

yok diyen arkadas lutfen kirlilik yaratmayalim duzgunce bir soru soruldu ve bilgisi olan kisilerden cevap bekliyorum.
  • pureorganic P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben m4a1 alıp geçmiştim bir de Desert Eagle pistol almıştım. ACR de iyidir bulabilirseniz ama klasik M4 önerimdir.
  • Öncelikle merhabalar;

Aslında şöyle deyim siz biraz şanslısınız böyle bir organizasyon Türkiyede duyulmadığı için etkin olarak paintball kullanılıyor bizimde takımımız var Airsoft hatta otomatik bir G36C tüfeğim var hem Smg hemde Assault Rifle modunda olabiliyor maçlarda sıkıntı yaşamıyorum genelde siz ise uzun menzilli demişsiniz ve gayet hoş bir techizat seçmişsiniz benim aynı model arkadaşımda var hatta çok kıskanırım ama uzun menzil fazla kullanmadım genelde bu sniperi kullananlardan kötü bir yorum almadım, gerçekten ideal bi replikadır.

Modifye kısmı markasına göre değişiyor fakat ben bilumum edilebilen yerleri söyleyeyim '' Dürbün - Lazer - Susturucu - Şarjör ve Kemer'' bu silah en fazla bu kadar modifye oluyor zaten başka bir şeyde gerekmiyor.

Vurduğu mesafe çoğunlukla 450 fps olarak nitelendirilir. 0.2 BB ile atışları çok iyi yapılır, normal bir assault rifle veya smg en fazla 350 fps yaparken sizin silahınız rahatça 450 fps atışları yapabilir, muazzamdır.

Pistol hakkında bir şey diyemeyeceğim, pistol oyunlarda da veriliyor bende siyah glock kullandım normal ateş ediyorsun seri olanını kullanmıştım bir sıkıntı yok tamamen görsellik açıdan güzel yani pistolda kalkıp fps yapamaz en fazla atacağı 20 metre tabancaya ben odaklanmıyorum.

• arkadaslar iste boyle cevaplari gormek beni mutlu ediyor :)

silahin ic aksaminda limitleyici vardi onu sokunca patlamali atmaya basladi umarim skinti olmaz.

kucuk bir el kameram var. onuda silaha monte etmeye calisiyorum. ondan sonra kamuflaj calismalarina girecegim.

pistol gerekli cunku ormalik alanda surekli hareket halinde oynuyorum. yanimdan biri gecerse direk vurucam pistolde metre siniri yok. gecen sefer g36 ile cok vuruldum ve atis mesafesi tufeklere gore daha az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.