Şimdi Ara

Airsoft Ucuz Nasıl Alınır Efenim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marabalar efenimmm. Ben bu aralar iyice Airsoft Silahlara kafa takmış durumdayım . Ucuzdan nasıl alırım ? En fazla 500 TL olacak fiyat . Fazlasına gerek yok . Köyde küçük hedef koyup vurmak için . Gerçeği ile kurşun ata ata sıkıldım artık neyse efenim . Bana site tavsiyesi falan verir misiniz ? Yurt dışından falan olacaksa da bilen biri gelsin mesaj atsın birader harbi işe girdiğim gibi alacam bir tane . g3 ak47 ve m16a3 öncelikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Führer_ -- 18 Mayıs 2015; 23:44:30 >

• işgören silahtan we glock 18c modeline bak bende var hedef koyup vurursun hem tam otomatik özelliği de varhttps://www.isgoren.com.tr/
  • Yurtdısından getirmek riskli biraz. Gümrükte takiliyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işgörene bakacam . Yurt dışından uçu turuncu plastik airsoft silahlar geçer diye tahmin ediyorum .
  • -Führer_ kullanıcısına yanıt
    Bende internet cafelerdeki Air Soft sandım 😃😃😃😃

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucu turuncu Airsoftlar geçiyor yurtdışın dan üzerine toys yazmalarımda fayda var fakat yalnız üstünde gece görüş,optik nişangah takılı olmaması lazım milli savunma bakanlığı onayıyla geçer bu gibi teçhizatlar.
  • Galiba duvar üstüme çöktü :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğrudur kardeşim . Ona dikkat edeceğim inşallah Aksi halde gibi bir durum yaşamak sıkıntı verir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Führer_ -- 26 Haziran 2015; 23:04:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.