Bu beni ilgilendiren araç kısmı o yüzden bir konu açayım dedim. Duymuşsunuzdur ama duymayanlar için bu bir takip cihazı ve araçta gizlemenize de gerek yok aleni atın ön cama. a101 Apple AirTag Tekli Paket https://www.a101.com.tr/apple-airtag-tekli-paket/?utm_source=akakce&utm_medium=dcpc&utm_campaign=akakce&v=1.59.9bu konuya bakabilirsiniz benim de yorumum mevcut. Filmlerde görmüşsünüzdür karışık sinyal göndericiler ile araç kilidini açmak mümkündü ne çıkarsa bahtına şeklinde otoparklarda mesela gözünüzle görmek isterseniz ilk jason bourne filminde 80'li yıllardan bir 7 kasa götürüyor bırak şimdi yeme bizi olmuştum. ama son çıkan elektrikli araçlardaki yazılım açıkları sayesinde artık ne model isterseniz çalabiliyorsunuz ve yasal olduğu için polis de bir şey yapamıyor. kapıyı açan aracı da yine yasal çalıştırabiliyor bu sinyal araçlarıyla. burada yasal değil tabi kan alırlar ama oranın yasaları öyle. bunun üzerine araç firmaları yama yayınladılar yapan oldu yapmayan oldu o da sıkıntı değil ama bir de bunun için youtube kanalı ya da kanalları kurulunca nefret ettiğim bir şey benim yt'den bir şey öğrenmek o kötü oldu dünya çapında artık mevzu yani bir amerika'da yok bu araçlar hatta elektrikli de olmasına gerek yok 1978 reno12 bile olsa araç araçtır bu airtag cihazının iş görmesi için. peki neden saklamanıza gerek yok? konudaki yorumumu okuduğunuzu varsayarak çünkü o konuda tanıtıyorum nasıl bir şey, airtag ön camda buna rağmen adam camı kırıp girse düz kontak çalsa immobilizere falan rağmen diyelim bu cihazda bluetooth var ve yanına yaklaşan iphone telefonları tabi arabanın yanından hızla geçip gidenleri değil içinde oturanları, s.a abi sen yenisin galiba diye yani bir şekilde haberiniz oluyor bu zaten ispiyonlama cihazı bir güzel kimdi diye apple hesabını falan verir size ya da polise yani bizde öyle olması lazım yoksa bu adamlar bu ülkede nasıl iş yapabiliyorlar böyle hb trend hepsinden hızlı gönderim? bu ciddi altyapı sermaye izin vs gerektirir. ses de çıkarır sanırım önce adam bir kaç dakika koltukta oturunca ve sese rağmen kaçmaz harbi aracı yürütürse zaten airtag yerinden hareket etti diye gelir saniyesinde bildirim. e amerika komple elmacı bizde daha yeni yeni nasıl olacak diyeceksiniz bu işe google yani android telefonlar da dahil olacak. araç merakım ile ilgili şu yorumuma da göz atabilirsiniz, bölümde bir elin parmağı mesajım var çünkü değişik gelebilir kimilerine simam. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155731251 konuda atış serbest arkadaşlar ancak soru almıyorum. tabi bu demek değil ki açıp kaçacağım bir daha çekip çevirmeyeceğim ya da gerekirse size iştirak etmeyeceğim. |
Airtag ile Araç Güvenliği
-
-
Bunu uzun zamandır yapanlar var zaten yeni bir şey değil ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4'lü paketi 1.000TL yken almadık
-
teknoloji haberleri - logNYPD de söyledi: Araçlarınıza hırsızlık durumları için bir Apple AirTag yerleştirinhttps://www.log.com.tr/nypd-de-soyledi-araclariniza-hirsizlik-durumlari-icin-bir-apple-airtag-yerlestirin
-
ben zaten 2 mayısta aynen o log mudur nedir aynısı aynısı o linkten gördüm hemen sipariş verdim geldi falan işte 5 mayıs ilk mesaj sonra 6 mayısta konu açayım dedim bu sağlık sorunlarım arasında. aylar yıllardır bilinen kullanılan öyle 100 200 liralara satılan bir şeydi de FBI daha yeni lütfetmiş. kanunlardan ve takip cihazlarının kasa boyutunda olduğundan falan değil yani işte amerikan bürokrasisi. yıllardır yakalayamadıkları uyuşturucu satıcısını vs yakadılar aaa böyle daha kolaymış valla thx diye ve vardı burada dün haberi ona da tişikkirler apple yazmışlar zaten 2 yorum ama şimdi yok konu. tutmayınca siliyorlar mı artık habnerleri nedir? sanki forumla alakam kalmış gibi işte biz de burada ilk ben yaptım ha ha yapıyorum her zamanki gibi. nevermind yani ama rezil etmeseniz kendinizi nasıl olur sağ sol derken geniş yani bakın ilk ben yaptım dediğim çevrem yani kuzenler tanıdıklar ve anlatamamışım herhalde soru almıyorum derken. zaten fikriniz yok ki ne yazacaktınız işte, konuyu kelime okumadan o ne bu ne saniyesinde yapmayın demiştim sanki ben satıyorum ya da ürün geliştiricisiyim apple'da.
Benzer içerikler
- bijon tamirini kim yapar
- piano black çizik giderici
- 2 defa alkollü araç kullanma cezası mahkeme kararları forum
- honda civic orjinal akü markası
- koah hastası engelli raporu ile araç alabilir mi
- 8 yerli otomobil
- kia sorento 2024 fiyat
- en hızlı araba
- yeni 5008
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X