Şimdi Ara

Güvenlik kamera görüntüsünü netleştirerek araç plakası bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. 18 Ağustos günü Antalya’ya hasta ziyareti için gittiğimde park halindeki aracıma çarpan aracı bulmaya çalışıyorum. Elimdeki güvenlik kamerası görüntüleri mevcut fakat plaka okunamıyor ne yazık ki. Polis de ilgisiz. Kaza tutanağı bile 2 gün sonra tutuldu. Kaza 3 dk önce gerçekleşse kazanın bulunduğu yerde olan annem ve teyzeme çarpıp kaçacaktı şahıs. Bu kez yaralanma belki de çok daha kötü sonuçlar doğurabilecek bir durum ile karşı karşıya kalacaktık. O yüzden inat ettim bu şahsı bulmaya çalışıyorum. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

• Fotoğraf veya video netleştirme yazılımları ile deneme yapacaksın.

Çevreye bakacaksın, kamerası olan esnaf veya apartman arayacaksın.

• Savcılığa şikayette bulunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Yaralı yoksa Savcılık takipsizlik verir...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Şikayet varsa vermez. Yaralıyla ilgisi yok durumun.

• Plaka okunmuyor ama arabanın marka model renk netse aynı sokak veya cadde üzerindeki başka güvenlik kameraları vs bulmayı deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 24 Ağustos 2024; 13:26:48 >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

Önerdiğiniz bir uygulama var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Kaza başka bir ilde gerçekleştiği için vaktim kısıtlıydı dönmek zorunda kaldım. Görünen o ki tekrar savcılık için gitmem gerekecek. Halihazırda avukata verdik fakat sanırım avukatın şahıs bulunana kadar süreç içerisinde bir faydası olmuyor.

• D.Baran kullanıcısına yanıt

Belirli bir yere kadar çevredeki güvenlik kameralarından takip edebildik. En güvenilir kaynak olarak gördüğümüz mobese lerin de önünden geçiyor şahıs. Fakat ifademi alan memurun söylediğini göre mobese plakayı okuyamazmış. (?) Olay Zeytinköy diye bilinen bölgeye çok yakın bir yerde gerçekleşti. Madde bağımlılarının ve satıcılarının kol gezdiği bir yer. Eğer o noktadaki mobesenin böyle bir yeteneği yoksa Antalya’daki diğer hiçbir mobese nin böyle bir yeteneğe ihtiyacı yok. Bu arada ifademi alan memur elimdeki güvenlik kamerası kayıtlarını hangi adreslerden aldığımı, şahsın hangi mobese nin önünden geçtiğini de belirtmeme müsaade etmedi.

• yusufkaya32 Y kullanıcısına yanıt

Yaptığı normal kanunen.Normalde o tür özel değilde kamusal alanları gören kamera kayıtlarını yetkisiz kişilerin alması incelemesi vs yasal değildir o yüzden.Umarım şahıs bulunur ve daha fazla mağdur olmazsın.Kolay gelsin.

Hitpaw, Topaz. Daha iyileri belki vardır ama daha karmaşık, bunların kullanımı çok basit. Program yüklemeden bu işi yapan web sitelerini de deneyebilirsin. Bu iki program web sitelerinden daha iyi ama web sitesinde denedin diyelim, plaka yine de hiç okunmuyorsa bu programlar da bir şey yapamaz.

• D.Baran kullanıcısına yanıt

Benim tek istediğim elimdeki güvenlik kamera görüntülerini hangi adreslerden aldığım ve şahsın hangi güzergahı kullandığının ifademe geçmesiydi. Fakat yalnızca olayın gerçekleştiği sokak yazıldı ve diğer bilgilere yer verilmedi. Ayrıca polisin kaydı kendi cep telefonu ile kayda alması da şüpheye soktu. Kendimi savcının yerine koyduğumda o dosyadan bir mobese incelemesi başlatmazdım. Teşekkürler hocam iyi haberler bekliyoruz artık, bir taraftan da gece gündüz kamera kaydı izliyorum belki aynı caddeyi tekrar kullanmıştır diye.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam deneyeceğim nu programları. Yapay zeka ile bir şeyler yapmaya çalıştım ama çok saçmalıyor. Bir websitesi bulamadım.

Videoyu açıp durdur. Kare kare ilerle, sana göre en net görüntüde ekran çıktısı al. 3 fotoğraf aldın diyelim, linkini vereceğim sitede netleştirmeyi dene. Belki bu site işini görecek belki de biraz daha okunabilir hale getirecek. Umut var dersen mesela Hitpaw programının son sürümünü indir. Galiba çıktı almana izin vermiyor satın almadan ama ön izleme olarak videoyu sana gösteriyor. Ha bu sitede denedin, plakada netleşme yoksa bence uğraşma.

iloveımg | kolay görüntü modifikasyonu için en hızlı ve ücretsiz web uygulaması.
    iLoveIMG | Kolay görüntü modifikasyonu için en hızlı ve ücretsiz web uygulaması.
    https://www.iloveimg.com/tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.