1 Nisan'da başlanan uygulama pakedi çerçevesinde aracında bu tutanaktan koskoca forumda küm taşıyor merak ettim açıkçası. Gazete bir örneğini vermişti onu koymuştum arabaya hoş ne yazacağımı da tam bilmiyorum ama fotoğraf makinesi de var . Sizde durum nedir dostlar ?
Cep telefonuda iş görür herhalde... Makinayı en son arabaya bıraktığımda makinanın şarjlı pilleri bozulmuştu. Bi daha bırakmadım. Her seferinde de al arabaya götür, arabadan çıkarken eve götür zor iş bu iş. Allah kazadan beladan uzak tutsun herkesi. Amin.
İşin aslı öyle tabi ki artık hemen hemen çoğu kişinin telefonu fotoğraf özelliği taşıyor. Hoş benim makine taşımamdaki sebep güzel anları yakalamak bu sebepten hiç araçtan çıkarmıyorum ama şarjlı pillerin bitmesi sorununu bende yaşıyorum.
Cem Yılmaz'ın Gora filmindeki sahne gibi : İn ışık kaçacak çabuk , Ufo gören masum köylü , Koçum benim : )
Tutanağı nasıl hazırlayacağız acaba ..
Gazetenin verdiği tutanaktan torpido gözüne attım,fotoyu telefonla halledicez ama Allah kaza bela vermesin inşaallah...
tutanak var makina yok.
Kameralı cep telefonları şimdi herkeste mevcut. Keza çok da ayrıntılı bir fotoğraf gerekmiyor bildiğim kadarı ile araçların kaza anında ki pozisyonları birde hasar gören yerlerin fotoğrafları bu iş için cep telefonlarında ki kameralar yeterli. Bu arada ben hala bu işin tutmayacağını savunanlardanım.
Makinayı bugün evde bırakmıştım abim alır diye. Ama almamış. Tutanak vardı bugün sadece. Gerçi makinayı alsaydım da şarjı yoktu.
İşin aslı öyle tabi ki artık hemen hemen çoğu kişinin telefonu fotoğraf özelliği taşıyor. Hoş benim makine taşımamdaki sebep güzel anları yakalamak bu sebepten hiç araçtan çıkarmıyorum ama şarjlı pillerin bitmesi sorununu bende yaşıyorum.
Cem Yılmaz'ın Gora filmindeki sahne gibi : İn ışık kaçacak çabuk , Ufo gören masum köylü , Koçum benim : )
Tutanağı nasıl hazırlayacağız acaba ..
Biraz argo kaçacak ama tutanak işi yaş bence. Sen kamyoncu amcanın biriyle çarpış sonra tutanağa "kamyon hız sınırlarınında üzerinde gidiyordu, hatalı sollama yaptı bana çarptı" yaz. Muayenesi geçeli 5 ay olmuş, frenleri adam gibi tutmayan, kamyonu kullanırken çekirdek çitleten kamyoncu amcam tamam desin imzalasın.
Hepte negatif düşünmemek gerek aslında iki taraf ta olumlu yaklaşıp ufak atlatılmış bir kazayı buyumeden bu şekilde engelleyebilir ama iş Türk erkeğinin arabasına gelince amman efendim kıyametler kopuyor suçlu suçsuz başlıyor küfüre vay efendim aracım şudur da budur da .. Neyse işallah başımıza birşey gelmez , geleceği varsa da cinsler çıkmaz ..
Ben bizim muhasebeciyi bagajda tutup arada ekmek su veriyorum. Her iş gelir elinden
Ben koymuştum bir tane tutanak ama babam üstüne siparişleri yazıp birkaç hesap yapmış garibim tutanak hesap defteri gibi olmuş
Tutanaklardan 3-5 tane torpidodada bulunuyor yanımdada herzaman bir foto makinesi var zaten evde unutsam en kötüsü telefon var ama önemli olan bu değil bence kaza yaptığın diğer araçtaki sürücünün beyni olması çok daha önemli eğer o adamda biraz geri zekalılık başlıyosa sonrasından uğraş dur adam seni silahını çıkararak zorla yanlış yazdırır daha ilk zamanlardan bunlar olmaya başlamış zaten yusuf kardeş
Ya işim war ama genede yazıcam kaza yaptıgınız adamın beyni olması hususunda
Adını vermiyeceğim bir okulun cevresinde bir tanıdıgım yanında 6 yasında oglu ıle seyahat ediyor
Yesilde geciyor 4 yolda yolcunun camurlugundan bunlara bir tane araba geciriyor
Adam usta sofordur ama ne oldu anlamadım dıyor felegım sastı ındım arabadan bana carpanı arıyorum benı bır savurmus
Kaza mahallınden bıldıgın uzaklasmısım yurudum bana carpan araca dıyor
2 tane "cocuk" ındı diyor devamı
Bunlar guluyor fln sarhos gibiler yolcu diyorki "abi ne wurduk ya" soforun tepkisi "walla superdi lan xxx in kazası gibi oldu" diyor
Bizimki gecmiş olsun demeye giderken boyle bir muhabbet adam arabada tek değildim oglum wardı gozum dondu dıyor
Allah yarattı dememıs ıkısınıde dovmus
Ya bana carpıcaklar 8de 8 kusurla sonra ınıp bu sekılde bagırmalar cagırmalar
tutanak + ceptelefonu aracda yanımda
tutanak var da kamerası fln ne durumda oldugunu bılmedıgım bır 640*480 lık telefon var onu bılmıyom nolcek:)
tutanak +cep telefonu her zaman hazir
yaw bende ne tutanak war ne foto makinası 3310 da bu işi yapamaz
peki tıtanağı nereden edinmemiz gerekiyor nereden bulabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: miraz.miraz
yaw bende ne tutanak war ne foto makinası 3310 da bu işi yapamaz
peki tıtanağı nereden edinmemiz gerekiyor nereden bulabilirim